Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo danas mi sve smrdi da je u petak bio "dead cat bounce"….

rasprodaja…ipak bultrap ….

Kune nisu problem, kuna nema

jer drzati 44% je glupost kakve nema a mislim da i ak ima 44% da mora po zakonu preuzeti vecinski paket.Ko bi drzao 44% a da mu neko drugi preotme firmu za 6%

mol već ima 25%

ako zamjene s vladom 44% zar zo ne daje 69%?

može netko pojasniti jednom , zašto se očekuje veliki dotok keša, ako budu zamjenjene dionice kako vlada najavljuje
ja baš nisam uvjeren u tAJ VELIKI dotok keša??
po meni , iza 3.10 treba očekivati veliko iskrcavanje s ine i PAD

[/quote]

drzava ima 19% tak da ne znam odakle ti 44%
[huh]
[/quote]

Ako dođe do zamjene dionica Vlade i MOL-a to nema veze sa javnom ponudom kroz koju MOL otkupljuje ( za gotovinu ) dionice od malih ( i malo većih ) dioničara. Ta gotovina ( cca 30 % INA-e ) može i ne mora doći na burzu. U slučaju da dođe ti izračunaj koliki je to dotok keša !

Dakle ipak bull run.

IMT?

do kraja dana bit će i koja negativna blokada kako je krenulo [undecid]

ali nizbrdo

IMT?

Kako se kupnja smanjila, ovo još nisam vidio.
Svi se razbježali.

neka istresaju,oni kojima je dosta par % ,cekamo za jos 1 dokup….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ovo se sada prodaje za udjelničare koji su u panici prodavali u četvrtak popodne, poslije radnog vremena, a tada je bio najveći udar. u zabi i pbzu a valjda i u drugim velikim fondovima isplate za te slučajeve idu danas popodne.

Nakraju ispada da su pojedine dionice u petak rasle occ.20% od par sto kuna do par tisuća kuna,te im se računa današnji rast zbog famozne srednje cijene prije blokiranja a u stvarnosti rastemo occ.1-3%
te ćemo još možda s pojedinim dionicama biti i u nižoj cjeni prije petka!!A
Ali mi smo rasli 20% a na papiru smo u minusu!
To se zove hrvatska burza!
[huh]

Kakva panična rasprodaja, bit će opet ovaj tjedan povoljnog trpanja……. po
svemu sudeći iskusni će kapitalizirat kroz jedno mjesec dana kad će svima izgledat
da više neće biti jeftinije……

Kakva panična rasprodaja, bit će opet ovaj tjedan povoljnog trpanja……. po
svemu sudeći iskusni će kapitalizirat kroz jedno mjesec dana kad će svima izgledat
da više neće biti jeftinije……

da za sada…prodano je kaj se trebalo prodati..uskoro bi mogla euforija mogla zavladati..

balkanci su na burzi svi imaju miš u rukama..i spremni su za ukrcaj.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close