na trgovanim likvidnost dobra, utovar u tijeku
imamo koliko 5 dana trgovanja s povecanom likvidnoscu, rekao bih da se to zove sigurna promjena trenda
vid ovog
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=14c1446d-e919-4e83-be47-7e72d79eae06
naslov kao stvoren za 24 sata
Ja ne vidim nigdje nikakvog utovara. Zbog blesavog računanja postotaka ne vidi se pravo stanje a to je da su cijene niže nego u petak na hrpi dionica. Istovaruju se špekulanti na račun onih zakašnjelih a kada to završi za dan dva idemo opet dolje.
na trgovanim likvidnost dobra, utovar u tijeku
imamo koliko 5 dana trgovanja s povecanom likvidnoscu, rekao bih da se to zove sigurna promjena trenda
khm, khm……….. zaboravio si reći da smo tjedan završili u minusu…………….i to debelom
Cijela EU u finom zelenilu !
Samo smo mi trenutno u minusu dok nam ne puste ove jadne blokirane 🙂
ZSE
CROBEX 3.250,23 -0,29%
CROBIS 96,25 -0,11%
Redovni promet 35.440.022,43
Instituc. promet 7.562.468,94
Ukupni promet 43.002.491,37
prvo trebaš pričekat da ovi jadnici kaj su imali sreće da dobiju đabe dionice kapitaliziraju svojih 10% dobiti jerbo ne mogu držat od straha nešto duže od 2 dana niti su ikad ikakvu valorizaciju vrijednosti neke imovine napravili!
al oni će i opet i skuplje plaćat i uzet tih 10%
stvarno jeftino
prvo trebaš pričekat da ovi jadnici kaj su imali sreće da dobiju đabe dionice kapitaliziraju svojih 10% dobiti jerbo ne mogu držat od straha nešto duže od 2 dana niti su ikad ikakvu valorizaciju vrijednosti neke imovine napravili!
al oni će i opet i skuplje plaćat i uzet tih 10%
[/quote]
Ako opet potone, ti jadnici će postati pobjednici. [thumbsup]
A ja ne vidim baš bajne vijesti za rast.
I da opet ponovim.
Stagnacija je na vidiku opet, moment rasta je zaustavljen nakon 1 dana ogromnog rasta.
pa ti si nama vrli analitičar [thumbsup]svaka čast