Vidim da skladate pjesmicu, svaka čast. I što sada kažete. Drukeri ruše INU i ADRIS? Pazite da pjesmica ne bude pre duga jer ovo je tek početak malo dužes procesa koji nas čeka.
Nedavno sam pročitao što učiniti kad vrijednost dionica padne. Preporuka je otiči na dobar ručak i popit čašu dobrog vina. E ja sljedim preporuku.
Vidim da skladate pjesmicu, svaka čast. I što sada kažete. Drukeri ruše INU i ADRIS? Pazite da pjesmica ne bude pre duga jer ovo je tek početak malo dužes procesa koji nas čeka.
Daj quark nemoj zezati, vidiš da neke dionice postižu ATH, o čemu ti pričaš.
Sutra se i ostatak tržišta se vraća i opet sve po starom.
Ima još dosta prostora za korekciju, vani su se dionice vratile na razinu iz prosinca 2006. Kod nas više nema velikog kupca, čitaj certifikati, pa treba očekivat ponavljanje 2005.
Zima je gotova i medvjedi izlaze van!
U šumarku skrivenom,
medvjeda je malih dom
oni čak i lete
pogledajte!
Neki ljudi okrutni
opasni ko zmaj
slistili bi taj
pravi mali raj.
Al’ neće
neče bome moć’
jer mali medvjedi će doć
ko jedan
i borit če se svi i burzu spasiti.
[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
polako polako i samo polako. nema love preko noći. čuvajte svoje dionice, ništa ne prodajte, eventualno dokupite i za par mjeseci bit ćete sretniji nego da sad prodate. svaka korekcija ima svoj početak i kraj. mi čekamo kraj. kada će doći, ne znamo, ali treba biti strpljiv i čekati.
http://www.onvista.de Dow Jones poceo u plusu.Samo kratkrotrajni oporavak ili je gotovo s jeftinom kupnjom?!S jutrosnjih -2,2% oporavio se i Dax.
Četiri mjeseca kontinuirano pratim komunikaciju na ovom forumu. I evo danas , nakon jutarnjeg klinča na temama “navlakač” i ” korekcija” , te na kraju dana stvaranja ovog još neuglazbljenog teksta pjesmice koja slobodno može ići na slijedeću Doru, konačno ste me natjerali da napišem koju riječ. Žao mi je što današnja korekcijica nije bila prije mjesec dana jer smo ovaj tekst mogli dati Siniši Vuci da nas proslavi na Euroviziji. Danas ste me obogatili za jedno novo iskustvo ( kako se iskusni igrači nose s korekcijom u tijeku ) . Osim što sam pratio Vašu komunikaciju , danas sam uglavnom kupovao. Moram priznati da ste i Vi imali utjecaj na tu moju odluku.
U šumarku skrivenom, medvjeda je malih dom oni čak i lete pogledajte! Neki ljudi okrutni opasni ko zmaj slistili bi taj pravi mali raj. Al’ neće neče bome moć’ jer mali medvjedi će doć ko jedan i borit če se svi i burzu spasiti. [smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
tu pjesmicu si pusta mreich, kad pali u jutro komp.
znate onaj prizor kad cro coop ulazi u borbenu arenu……e to vam je to…ha,ha,ha !
sorry zeka-peka…..(malo mi se sve crveni…..)