Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pogledajte amere, ogromni plusevi, ovo je pravi up trend, a ne neki +0,5%. Sada je prilika za kupnju, za par dana bi moglo biti kasno jer će se i tamo lagano stišavati euforija. Crobex na oko 3500 je vrlo realno očekivanje, a poslije bumo vidli. Mislim da je najgore čekatii i uletavati pri kraju. I ja sam danas kupovao tek poslije podne kad su dionice već odradile veliki postotak na gore. Znači nisam uhvatio dno, ali bolje ikad nego nikad, jer se vlak zahuktao.

e ekipa moja…nije me bilo cijeli dan..i imam kaj za vidit..portfelj mi je lud…hehehehe
ovo je bio let..samo mi je malo preveliki

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Pošto se sve vrti oko amera,zato čak treba paziti što ameri ručaju,ako jedu grah ili nešto što napuhuje,i neka jedan samo ima slabiju probavu,pa ispusti plin,cijeli svijet ode u minus, a mi još niže od cijelog svijeta. Samo da nema toliko televizije i toliko tih izvanrednih vijesti iz Amerike,ne bi bili tu gdje jesmo,jer neka samo netko tamo kihne,mi odosmo u minus,a kod nas možete i kihati i kašljati,ameri će samo odmahnuti rukom,i neće nas niti primjetiti,i za tu kaznu će im indeks otići do neba,a mi opet u bed. [cool]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Jedina dobra stvar za ekipu koja je u cashu je da mogu izvući lovu i napit se. Od jada.

Svako je krojač svoje sreće.
Ima primjer kada su ljudi ulazili iza 15.4. i mislili da ide Crobex ponovo na 5000 bodova, i naravno većina nije prodavala, i bili su u velikom plusu, kad ono eto malo po malo cijena ponovo na onima iz 15.04., i eto krene prodaja.

Zato pazite ovaj put oni koji imaju dionice, kada izaći, jer ako je bio ovaj let danas, ko zna šta bi mogli očekivati sutra.

Kolege drage, tko god mi daje te silne komade, nek ne brine ja mu vratim stotkom !
Osobno više čitam loše ocjenjene postove da ne nasjednem, a moje sam ionako napisao 🙂

Dakle, ako ste ljuti i imate previše cash-a, a čaša vam je poluprazna ili prazna savjetujem vam
da odete spat, a u ponedjeljak kupite u butigi sve što poželite.

Moja je čaša puna do vrha !

i još nešto, vrlo svježe:
DOW JONES INDUS. AVG 11,380.38 360.69 3.27% 15:51
S&P 500 INDEX 1,249.98 43.47 3.60% 15:51

Mislim kolega da sta u krivu.
Puno je ljudi u dionicama. Casha je malo.
Pogledajte postove koji najavljuju pad, dobivaju 1%.

Iskreno mislim da vlada puno manja euforija nego 15.04 kad se desio isti takav odbijanac.
I mislim da će biti puno manji rast nego zadnji put, pa djelujem u skladu s tim.

Inače, ovaj odbijanac je niže od onoga 15.04, što znači da idemo sve dubljei dublje.
Naravno, u valovima.
[/quote]

Nažalost kolega, nisam sudjelovao u euforiji oko 15.04., ali mi je drago da sam pogodio i "ušao" upravo u ovome silaznom valu. Nemam puno povijesnih podataka (utakmica u nogama) pa se ne želim zamarati analitikama. Više se ostanjam na svoj nos za prinos, ne slušam nikoga i kada stavim nalog na kupnju i čvrknem enter, tada znam da ću prije ili kasnije oploditi ga. Ako i pogriješim imam vlastiti štedni fond za dokup da si smanjim vrijeme čekanja do izlaza. I ne mislim to nikada kratiti kreditima. Dakle stvar je vrlo jednostavna ak se pripremiš i ako nešto misli pasti, treba znati procijeniti točku prodaje ili dokupa.

Druga je priča gramzivost i nestrpljivpst te naš poznati jal koja voli u neizvjesnost.

Ako je ovo igra velikih neka ubuduće ruše koliko žele i do kune, a ja ću gledati ući jednu lipu prije njih 🙂 Casha zato treba ostaviti i u ponekoj čarapi.

Prije toga, s ovim čime raspolažem, čekam svoj vlastiti ATH u obilju zelenih dana 🙂

Što se tiče ocjena, nedam ni cent za njih .. pa nismo na nekom od naših fakulteta [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Nije me bilo cijelo ljeto ni na forumu, a niti na burzi.
– baš sam se lijepo odmorila od svega ovoga.

– ali kako sam neki dan napisala vratila sam se u velikom stilu.
– u tri prethodna dana prije ovoga rasta ulupala sam doslovno svu lovu u dionice.
– i prodala sam 50% ine.

– a danas još ne mogu vjerovati koliko sam novaca zaradila.
– evo večeras sam to i proslavila.
– a biti će veselo i cijeli ovaj vikend.

– I love this game.
Pozdrav !

Bull Run traje do najdulje 02.10. Onda idemo opet dolje isto ovako oštro kako smo išli gore. Vjerujem da znate zašto, zar ne. [cool] [cool]

Nije me bilo cijelo ljeto ni na forumu, a niti na burzi.
– baš sam se lijepo odmorila od svega ovoga.

– ali kako sam neki dan napisala vratila sam se u velikom stilu.
– u tri prethodna dana prije ovoga rasta ulupala sam doslovno svu lovu u dionice.
– i prodala sam 50% ine.

– a danas još ne mogu vjerovati koliko sam novaca zaradila.
– evo večeras sam to i proslavila.
– a biti će veselo i cijeli ovaj vikend.

– I love this game.
Pozdrav !

Lijepo za čuti kolegice , da netko i zaradi u ovom ludilu. Čestitam.

PS. I ja bih se pohvalio da mogu.

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Neke i mala lova baca u trans,prava kriza tek dolazi,u ponedjeljak se sjetite ovog posta…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

za one koji nisu ništa zaradili u peoples-u je godišnjica možda dobiju mukte cugu,a cetinski će ih malo opustiti nakon svih ovih stresova [lol]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

lako za tvojih par kolega.problem je ako ivana pocne prodavat.

– već imam naloge za prodaju na 5 dionica.
– u ovom neselektivnom a velikom rastu imamo i neke dionice koje su zbilja neopravdano puno rasle.

– ali do sada smo uvijek rasli 3 dana za redom i to s visokim postotkom.
– ne vidim razloga zašto i sada ne bi bilo tako, pa zar nismo puno pali.
– ali sve ipak ovisi o amerima, rizik je još uvijek veliki.

– u stvari rasti ćemo do onoga trenutka dok se ekipi poput Barona ne ukažu signali za kupnju.
– tek onda kada uđu oni koji su i najoprezniji sigurno ćemo pasti.

– a koliko mogu procijeniti još mnogi nisu ni ušli.
– najprije im je to bio preveliki rast,
– pa su čekali poslijepodnevni pad, koji se nije dogodio.
– i sada su ljuti i na sebe i sve živo oko sebe.
– ali to je burza.

– ti neodlučni će svakako ući na burzu,
– ali kao i uvijek će pogriješiti.

– ali ništa zato, moj Baron je uvijek sretan kada mu napravim novu frizuru.

– I love this game.
Pozdrav !

Padovi nekih velikih igrača su mogući :

– recimo ako INA ode po 2800 a me po 2900 ili 5000
– ako odem razročit svoju lovu u banku
– ako prebacim sadašnji obvezni u drugi besplatno
– ako se akciji index doda sufix -ija
– ako vlada pusti plin
– i još par … al vam necu kazat

a ja ih čekam na najnžem valu .. imam za popunit cijeli servis čaša [cool]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

New Report

Close