Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

joj, baš mi je drago da nisam jedini koji uvijek zaradi brdo love, sve pogodi etc, etc……………..već mi je postalo malo neugodno u zadnje vrijeme

– za ove nove na ovom forumu.
– gospodin Sančo je stari igrač na ovoj burzi.
jedan od njegovih pokojnih nickova mi je zbilja puno pomogao,

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

…….koji nick kolegice??……….jel onaj što vas je navlačio da prodate ingru na 60k ili onaj što vas je navlačio na nace???

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

u soku sam….

A person who asks a question might be a fool for five minutes, but a person who doesn't ask, is a fool forever.

Ovo zaista postaje preopasno!
Crobex preko +8% !?!
E sad dobro razmislite kakav okidač treba u ponedjeljak da se oni koji su danas kupovali počnu iskrcavati u nadi da poberu 10-20% profita. Mislim da je danas uletio i zadnji šonjo od špekulanta u
nadi za brzom zaradom koja je sada i nadohvat ruke. Samo treba prodat a triger za to je prdac muhe.
A kad brdo špekulanata hoće prodat…..ne znam zaista što nas čeka u ponedjeljak.

Možemo očekivati da će se špekulanti iskrcavati u ponedeljak ali vrlo vjerojatno da se jedan dio već iskrcao i danas uz zaradu od 10,15 ili 20 %. Ne treba očekivati veliki skok u ponedjeljak , možda sitan plus ili minus. Ali treba uzeti u obzir još jednu ( najbitniju ) stvar, ponedeljak je 22.09. a 23.09. jer rok za predaju kontraponude za INA-u , da li možete zamisliti šta bi se desilo da stigne ? Skok ne bi bio 8 % nego 18 % !

ako ovo danas završi ovako mogli bi u ponedjeljak još malo u zeleno, naravno ne ovako kao danas, po meni je ovo bilo pretjerano, kao što je do sada bilo dana kad smo stvarno pretjerano padali, bogme jesmo kud svi Turci tud i mali mujo

http://finance.yahoo.com/indices?e=dow_jones

Lijepe su današnje brojke ali podsjećam na matematiku:
Nakon što dionica padne 10%, potrebno je da naraste 11,1% da bi bila na istoj razini.
Nakon pada 20%, potrebno je da naraste 25%.
30% -> 43%.
40% -> 67%
50% -> 100%
60% -> 150%
Itd…

Treba nama još puno zelenih dana.

danas biti na burzi – neprocjenjivo [cool]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Jako ste naivni vi koji mislite da ćemo u ponedjeljak dole [bye]

I'LL BE BACK

Sta se svi lovite za tih 7% rasta kao puno je to, a zaboravili ste koliko smo padali.

ATPL 2180
KODT 2100
HT 266 – jedva kuna iznad IPO cijene
TNPL 2650

itd, itd, da ne najbrajam cijelu burzu – i nakon ovog rasta cijene su niske, crobex je nisko

FTSE 5300, DAX 6100 – bio je crobex debelo iznad 3500 kad su oni bili na ovim cijenama, a o amerima da ne govorim. Stižu pare od iNE …..

A nećemo bome ni gore. [bye]
Čuo sam se sa par kolega u dionicama, i oni su odlučili prodavati u ponedjeljak.
Misle da im je 20-30% i previše zarade u ovim vremenima.
Koja budala bi se igrala Rockfelera u ovo nemirno doba.

evo upravo na dnevniku reklo da su pronašli rješenje za dugoročni izlazak iz krize u SAD 🙂

A nećemo bome ni gore. [bye]
Čuo sam se sa par kolega u dionicama, i oni su odlučili prodavati u ponedjeljak.
Misle da im je 20-30% i previše zarade u ovim vremenima.
Koja budala bi se igrala Rockfelera u ovo nemirno doba.
[/quote]
Evo šta je mamuza napisao pa da ne povjeruješ
AMERI PADAJU.
Dow Jones Industrial Average 11,333.49 10:03am ET Up 313.80 (+2.85%)
S&P 500 INDEX,RTH 1,242.98 10:05am ET Up 36.47 (3.02%)

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Danas je petak a prije dva dana je bila srijeda,jel tako?Pa dal se netko sječa srijede ujutro u 10 sati.?Dali je onda naš crobi bio visoko ili nisko?E pa bilo je koma koliko se ja sječam.A sad smo tamo gdje smo bili u srijedu ujutro u 10 sati [huh]Znači nema tu mjesta veselju.Ako ima ,što niste slavili u utarak nakon zatvaranja?Možda,vjerojatno još u poneddeljak odradimo neki postotak u plus a što onda?Pa naravno,vračamo se dolje.Što ako ina ostane 2800?Onda idemo na 2800 (CROBI NARAVNO)garant.
Uh koliko pitanje a samo jedan odgovor.OPREZ!!

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

New Report

Close