Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naravno da će se pojavit prodaja, samo je pitanje oče li ju kupnja probit, a to se neće rješavati danas nego drugi tjedan.

po meni je bull trap ali ako ameri popodne otvore u zeleno postat će bull run

bit će bolje................

Neka neko baci omjere kupnje i prodaje za likvidne dionice pa ćemo vrlo lako vidjeti kakav je trend.
Ako je više od 3:1 u korist prodaje onda je ovo klasični bull trap.

koliko vidim, klasican odbijanac +5% crobex, dosta je dionica u blokadi, ocigledno da je jucer bio krasn dan za kupnju :P. Sad jos kad bi bili volumeni od preko 100mil svaki dan uz ovakav rast, onad bih stvarno povjerovao da je crni period iza nas….

Mene muči vikend, jer obično emocije na burzi splasnu prek vikenda, bilo da se radi o plusu, bilo o minusu.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Pa ne može me nitko uvjeriti kako vrijednosti dionica mogu u roku tri dana promjeniti vrijednost za 20%…

To te nitko ni ne uvjerava. Promijenila se CIJENA dionica, a ne njihova VRIJEDNOST.

@mamus

Kad drukaš dolje sjeti se kako je tebi bilo dok je padalo a bio si u dionicama.

U tome i jest stvar, što upravo nastojim biti realan, ne uvrijediti ili povrijediti nekoga u ovim zahebanim vremenima, znači pisati činjenično, te ne ulaziti u polemike ovakvog karaktera!

……Pitanje kolege je bilo da li je ovo bull trap, osobno sam mišljenja da DA!
I meni se čini da je namještaljka jer su blokade izazvane s relativno malo novaca i sustavno na većini dionica. Jedan milijun kuna (ili manje) do blokade nije problem za mnoge bolje stojeće fizičke osobe, a kamo li za fondove.

Mene muči vikend, jer obično emocije na burzi splasnu prek vikenda, bilo da se radi o plusu, bilo o minusu.

Bitno je da su slatke brige!
[thumbsup]

ATPL iz blokade na +6,44%
Rikverc

ERNT skriveni na prodaji.

Pitanje kolege je bilo da li je ovo bull trap, osobno sam mišljenja da DA!
I meni se čini da je namještaljka jer su blokade izazvane s relativno malo novaca i sustavno na većini dionica. Jedan milijun kuna (ili manje) do blokade nije problem za mnoge bolje stojeće fizičke osobe, a kamo li za fondove.

[/quote]

Upravo tako, moje mišljenje je da sada fondovi nastoje izvući onih 300.000.000,00 kn. što su upucali štiteći tržište zadnjih tri-četri dana.

Ne znam, ali nešto mi smrdi na diskont iza 12h.

Baron, hajde se konačno odluči pod kojim će nickom pisati… Naporan si čovječe sa tim svojim pumpanjem gore-dole….

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

New Report

Close