Naravno da će se pojavit prodaja, samo je pitanje oče li ju kupnja probit, a to se neće rješavati danas nego drugi tjedan.
po meni je bull trap ali ako ameri popodne otvore u zeleno postat će bull run
Neka neko baci omjere kupnje i prodaje za likvidne dionice pa ćemo vrlo lako vidjeti kakav je trend.
Ako je više od 3:1 u korist prodaje onda je ovo klasični bull trap.
koliko vidim, klasican odbijanac +5% crobex, dosta je dionica u blokadi, ocigledno da je jucer bio krasn dan za kupnju :P. Sad jos kad bi bili volumeni od preko 100mil svaki dan uz ovakav rast, onad bih stvarno povjerovao da je crni period iza nas….
Mene muči vikend, jer obično emocije na burzi splasnu prek vikenda, bilo da se radi o plusu, bilo o minusu.
Pa ne može me nitko uvjeriti kako vrijednosti dionica mogu u roku tri dana promjeniti vrijednost za 20%…
To te nitko ni ne uvjerava. Promijenila se CIJENA dionica, a ne njihova VRIJEDNOST.
Mene muči vikend, jer obično emocije na burzi splasnu prek vikenda, bilo da se radi o plusu, bilo o minusu.
Bitno je da su slatke brige!
[thumbsup]
[/quote]
Upravo tako, moje mišljenje je da sada fondovi nastoje izvući onih 300.000.000,00 kn. što su upucali štiteći tržište zadnjih tri-četri dana.
Ne znam, ali nešto mi smrdi na diskont iza 12h.
Baron, hajde se konačno odluči pod kojim će nickom pisati… Naporan si čovječe sa tim svojim pumpanjem gore-dole….