Evo, izgleda da se lagano ispucala municija, I ŠTO SADA !? [embarass]
Čeka se skidanje blokada sa likvidnih papira.
ajd pričekajte da zavrtim kuglu i bacim grah pa vam javim kamo smjera zse – tzv. "burza"
hehehe
Predah…
Odoh na kavu…
Pod nickom "stanimalo", ko da je znao da će mu pobjeći… [lol]
[/quote]
Prodao danas, kupio jučer. Skromnom dosta.
Iza 12h, ponovo u kupovinu.
ATPL upravo kreće iz blokade u diskont.
Zanimljivo je kako danas ZSE dugo brani blokade od municije, za razliku od jučer kada je vrlo brzo odblokirala tešeke minuseve 🙂
Da nebi ispalo kako meni nije drago što je Burza u zelenom, ali pitam se samo čemu služi Hanfa i kako se ona brine i prati legalnost poslovanja na Burzi????
Pa ne može me nitko uvjeriti kako vrijednosti dionica mogu u roku tri dana promjeniti vrijednost za 20%… Ta igra i međusobni dogovori između fondova su postali toliko prozirni i jadni da više ne mogu lagati niti kikiće u Ledo-Medo jaslicama, a ne tamo neke tobože financijske stručnjake??? Mislim da bi bio red kako smo jučer gledali privođenje sveučilišnih profesora, da dans Dnevnik otvorima sa privođenjem direktora investicijskih fondova…..
Dokaz : Business.hr : "Mirovinski fondovi su početkom ovog tjedna iz OIF povukli oko 150 milijona kn"
TO SE ZOVE KRIMINAL
Što je medo od mene napravio karakter. Para brdo, stoje. A ja treniram strogoću. Nema ići malo u
kupovinicu. A u svim izlozima piše POPUST !!! A još k tome sam i žensko. Jel me netko ovdje kuži
kak je meni teško ovo gledat.
Tješi se nisi jedina.
PS Evo čak i Forum u blokadi.
Krenuli su fondovi u napad – 283 kom na dalekovodu prvi nalog na asku
atpl 250 komada na 2070. Opet smrdi.
Kad drukaš dolje sjeti se kako je tebi bilo dok je padalo a bio si u dionicama.