Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Reci ti radije kad ćeš napisati nešto pametno na ovom forumu (s onog su te već izbacili) umjesto što se stalno s nekim ovdje svađaš? [smiley2]

Nikad.

]
plavi:

Ima li tko kakav bečarac od Vas slavonaca??
BTW, nadam se da kolega leti vidi priliku za dokup ADRS P-A , neka požuri prije nego mu (od)leti[smiley1]

palo sve do bolne razine
kako ćemo preživit do zime

jedan dva :[smiley1

O čemu ti to . Koja bolna razina ? Ne znaš ti što je bol .Po kojoj si cijeni ti ušao u dionice ? Ovaj pad je još uvijek puno manji od porasta od 1.1. Do zime će još biti svega.

SNC:

]
plavi:

BTW, nadam se da kolega leti vidi priliku za dokup ADRS P-A , neka požuri prije nego mu (od)leti[smiley1]

palo sve do bolne razine

O čemu ti to . Koja bolna razina ? Ne znaš ti što je bol .Po kojoj si cijeni ti ušao u dionice ? Ovaj pad je još uvijek puno manji od porasta od 1.1. Do zime će još biti svega.

hehe ma jao 🙂 to je bio improvizirani bećarac za kolegu plavog[smiley2], ne bojte se za mene i moje ulaze, i sa ovim sam još u plusu. Valjda sam trebao nadodat na bećarac mala moja oj crveni cvijete 😉 za lakše razumijevanje

Pozdrav[smiley2]

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

SNC:

]
plavi:

Ma to nije ni k od korekcije, ako si u pravim dionicama i maš još keša, uživaj u dokupu.Skoro će marjet dobrano potegnut prema ATH.

palo sve do bolne razine

[smiley2]

hehe, Ingra bi danas mogla biti zanimljiva….[smiley1]

Usred korekcije ,je li ovo bio ATH na INGRI danas?
Šteta da je korekcija trebalo je biti zanimljivije.
A i VART je na ATH ako se ne varam..
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A i vi svi, baš čekam hoče li netko izaći sa procijenom posla INGRE oko gradnje ZAGREB arene , nitko ništa.
Ja baš namjerno neču ništa pisati , dao bog da pala na 18.
Naravno treba još pastir Ivo dati svoju suglasnost , ali kako čujem hoče, mora.
Mesić mu je navodno rekao nešto u stilu, čuj, znaš, ovaj, daj malo, ipak su, znaš…hehe[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Znaći neće nitko bečarac, Mauricije zar niti ti??

Zvijezde padaju…

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ja propjevo gore al me napali, pa nema više bećarca od mene [smiley2]

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Znaći neće nitko bečarac, Mauricije zar niti ti?? Zvijezde padaju…

Nisam nešto danas raspoložen, ali ako ti počneš, možda i ja krenem.

Ali ja bih onaj pravi, ono je bilo niti jedan stih..[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi: ” Znaći neće nitko bečarac, Mauricije zar niti ti?? Zvijezde padaju… ” Nisam nešto danas raspoložen, ali ako ti počneš, možda i ja krenem.

Evo, konačno ljudina, pa počeo sam, :

Zvijezde padaju……

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ja propjevo gore al me napali, pa nema više bećarca od mene [smiley2]

Oprosti , nisam shvatio. Samo ti pjevaj .

New Report

Close