Reci ti radije kad ćeš napisati nešto pametno na ovom forumu (s onog su te već izbacili) umjesto što se stalno s nekim ovdje svađaš? [smiley2]
Nikad.
]
plavi:
”
Ima li tko kakav bečarac od Vas slavonaca??
BTW, nadam se da kolega leti vidi priliku za dokup ADRS P-A , neka požuri prije nego mu (od)leti[smiley1]
”
palo sve do bolne razine
kako ćemo preživit do zime
jedan dva :[smiley1
O čemu ti to . Koja bolna razina ? Ne znaš ti što je bol .Po kojoj si cijeni ti ušao u dionice ? Ovaj pad je još uvijek puno manji od porasta od 1.1. Do zime će još biti svega.
SNC:
”
]
plavi:
”
BTW, nadam se da kolega leti vidi priliku za dokup ADRS P-A , neka požuri prije nego mu (od)leti[smiley1]
”
palo sve do bolne razine
”
O čemu ti to . Koja bolna razina ? Ne znaš ti što je bol .Po kojoj si cijeni ti ušao u dionice ? Ovaj pad je još uvijek puno manji od porasta od 1.1. Do zime će još biti svega.
hehe ma jao 🙂 to je bio improvizirani bećarac za kolegu plavog[smiley2], ne bojte se za mene i moje ulaze, i sa ovim sam još u plusu. Valjda sam trebao nadodat na bećarac mala moja oj crveni cvijete 😉 za lakše razumijevanje
Pozdrav[smiley2]
SNC:
”
]
plavi:
”
”
Ma to nije ni k od korekcije, ako si u pravim dionicama i maš još keša, uživaj u dokupu.Skoro će marjet dobrano potegnut prema ATH.
palo sve do bolne razine
”
[smiley2]
hehe, Ingra bi danas mogla biti zanimljiva….[smiley1]
Usred korekcije ,je li ovo bio ATH na INGRI danas?
Šteta da je korekcija trebalo je biti zanimljivije.
A i VART je na ATH ako se ne varam..
[smiley2]
A i vi svi, baš čekam hoče li netko izaći sa procijenom posla INGRE oko gradnje ZAGREB arene , nitko ništa.
Ja baš namjerno neču ništa pisati , dao bog da pala na 18.
Naravno treba još pastir Ivo dati svoju suglasnost , ali kako čujem hoče, mora.
Mesić mu je navodno rekao nešto u stilu, čuj, znaš, ovaj, daj malo, ipak su, znaš…hehe[smiley2]
ja propjevo gore al me napali, pa nema više bećarca od mene [smiley2]
Znaći neće nitko bečarac, Mauricije zar niti ti?? Zvijezde padaju…
Nisam nešto danas raspoložen, ali ako ti počneš, možda i ja krenem.
plavi: ” Znaći neće nitko bečarac, Mauricije zar niti ti?? Zvijezde padaju… ” Nisam nešto danas raspoložen, ali ako ti počneš, možda i ja krenem.
Evo, konačno ljudina, pa počeo sam, :
Zvijezde padaju……
ja propjevo gore al me napali, pa nema više bećarca od mene [smiley2]
Oprosti , nisam shvatio. Samo ti pjevaj .