Gledam te Amere i kako ti plusevi od 3 do 13 super izgledaju, i kako svi skupa vode računa
da zadrže svoje udjelničare i ne naprave svakodnevnu i dosadnu silaznu putanju u krah.
Ja zelenila od dana kada dobio brokerski ugovor još ne vidjeh !?
Svaki dan mi je crven i to debelo uz iznimku 2 mršavo zelena dana (ono… u zadnjih 5 min).
Sad sam naučio kako je to uzastopno biti u crvenom i nadam se da ćete sutra svi zasvirati
iz vaših strojnica barem iza 11 h i uljepšati mi dan i vikend da vidim kako je to kad uz Crobi piše +5
Nadam se da se svi sličnom nadamo …
I iskoristio bih priliku da se zahvalim fazanu na vrijednim podacima koje mi je dostavio na zamolbu. fazan [thumbsup]
pih! [rolleyes]
[/quote]
Tako ti je to Tuna, pomogni sirotu na svoju sramotu.
Imam nekoliko pitanja za investitore na ZSE
1. Prodaju li MF kvalitetne dionice za obranu cijene INA – R-A
2. Stoji li možda iza toga bankarski lobi Austrijskih banaka ?
3. Treba li HANFA reagirati ?
4, Mogu li MF kupovati dionice po visokoj cijeni i onda iste dionice prodavat po duplo ili troduploj cijeni ?
5. Treba li i ovdje istraga USKOKA ili treba uvesti porez na špekulacije?
6. Jesu li OIF glavni protagonisti za nagli rast nekih dionica u prošlosti gdje je P/E bio veći od 500 ,
a njihov prinos bio veći od 50 % godišnje,dali je sada došao račun na naplatu?
7. Kako je moguće da OMF i DMF mogu investirati u OIF i tako izbjegavati propise o vrsti i visini izloženosti prema nekom društvu ?
8. Nisu li velike banke na izvoru informacija i kako je moguće da kontroliraju preko 90 % financijskog sektora?
9. Nije li HUB kartelska organizacija ?
10. Treba li osnovati krovnu udrugu investitora?
Molim komentare i prijedloge
ne njaki o crobexu i ostalim bedastocama
nije bilo ine i ht kad je crobex bio na 2600
ajd u krpe i čitaj dalje
Vidim na mnogim temama da su ljudi danas uletavali sa popriličnim dijelom portfelja u dionice misleći da
će se sutra desiti streloviti odbijanac prema gore.
A isto tako mislim da će ih sutra pregaziti nova navala prodavača a crobex završiti u području
-0.5% do 0.5%.
Halo drustvo budite se
Danas je novi dan
Ameri su zavrsili u dobrom plusu, a bogami i Azija je zelena pa valjda ce se danas desiti preokret i na ovim nasim berzama.
Mišljenja sam da još nije vrijeme za bilo kakvu kupnju, situacije nije niti iz bliza gotova, a niti ružičasta, opasnost da već danas ili u pon. Ameri budu i debelom minusu je izuzetno velika, a što to znači za naše tržište kapitala prosudite sami. [bye]
I zapitajte se zašto su Ameri jučer uopće rasli i da li je to zdravi rast, tj. obrat trenda!?
Vidim na mnogim temama da su ljudi danas uletavali sa popriličnim dijelom portfelja u dionice misleći da
će se sutra desiti streloviti odbijanac prema gore.
A isto tako mislim da će ih sutra pregaziti nova navala prodavača a crobex završiti u području
-0.5% do 0.5%.
U cemu je onda problem stu su uletili juce kada po vasim prognozama cijene se nece mijenjati…
[lol]
Danas lagano zelenilo pa za koji tjedan opet fiiiiiiiju … sve do cca 2800… pa jos jednom do … pa jos jednom…
Kad se bude cinilo da nema kraja, broj fondova se smanji na 40tak i kad trezori vise ne budu imali ni kinte – nevera ce proci sama od sebe.
Tko prezivi pricace
što će li fondovi danas raditi pitanje je sad?
hoće li i dalje pritiskati nas male i zastrašivati štopajući rast cijene s velikim nalozima na prodaji?