Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja bi sve prodao
kako se prodaju dijonice
ja sam naime kupijo nesto u onom ipoju ine sad priej godinu dana
jel moram ici u banku il sda il kod brokera

hvala svima

nemojte kolega navodno vredi 4-7 sad je podcenjena, stavite eventualno na 7k

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Razvoj situacije ti je poznat….nisam očekivao da će nas ovoliko "zagnjurit"….logika-kupuj dok pada-nije uvjek najpametnija (jer ne znaš dokle će pasti)…no vjerujem da većina nas nije pripremljena na ovakve "izvanredne" situacije… [thumbsup]

Da li vi vidite neki uzorak ovdje. Svaki dan naš indeks pred kraj dana porast a svugdje u svijetu pred kraj dana padne.

Pa i sljepcu je jasno da je to naše dizanje cijena pred kraj dana umjetno.

Ljepo su u Otvorenom rekli Šuker i Vidošević "svaki građanin treba smanjiti potrošnju"pa jeli vi ljudi vidite koliko je ljepa naša u dugu i opet pored toga kupujete i dižete kredite za automobile,stanove i sad još hoćete i dionice a šta je previše-previše je,i sad se čudite šta crobex pada,nevjerovatno,prestrašno!

A što ti lijepi svjetlane onda trošiš na internet kad si tak pametan?!!?

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Eu indexi su ipak neki od njih,poslije danasnjeg optimisticnog zelenila na kraju zavrsili u crvenom.
I ameri se ubrzano spustaju od dubljeg plusa na otvaranju prema 0 a mozda i prema crvenoj teritoriji.

I kazu stari narod je lud zato sto drzi lovu u slamarici.

E je bi ga ameri su opet u minusu.

Dionice su potpuno neisplativ posao i totalna prevara, pogledajte koliko je 1999 bio Dow.
19-Apr-99 10,566.07 10,896.42 10,212.87 10,689.67 958,520,000 10,689.67 .Znači u skoro 10 godina na nuli.
Žao mi je što sam se s ovim g…om počeo ikad baviti, a lijepo su mi govorili.

Najbolje mi je kad brokeri nagovaraju početnike da su dionice dugoročna investicija, a vozaju ih ko male majmune na kratke staze.

Pa pogledajte samo koliko uspona i padova ima na tom grafu. I slijepcu je jasno da u ovoj igri nekom mora crknuti krava da bi tvoja preživjela i otelila se.

Dakle stvar je sposobnosti ali i sreće.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Dinko novoselac je rekao da je burza 30-50% precjenjena.
Prvi target za ulet mirovinaca je 2700. Mislim da je čovjeku na riječ vjerovati.

Jesu li se ovo fond menađeri vratili sa para-sailinga? [sealed]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Gledam i ja Boomberg sada, da EU i Ameri su ispred nas. E da se bar radi o kravama,
jednom mi jedan Zoolog reče da neke životinje pojedu i svoje mlade, di neće tuđe.

A što se likvidnosti tiče? Pa di je lova ? Pa svi vele da su više ili manje u minusu !
Izgleda da se čekaju pumpe, a ova naša lova se ne misli vraćati na ZSE izgleda da ode
u jahte koje će zatrpati Jadran.
I naravno od sutra ulažem u ACI

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

…cini mi se da su drhtavci prosli s najmanjim minusom, a mi kao cvrste ruke smo doslovce popušili [angry]

a ti koji dijelis 1% mici se a ovog foruma jer ti je mjesto u wc-u

haha! evo 100% !

New Report

Close