Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da se nadovezem… ZVCV – 435 – 400 IGH – 4.800 – 4.599 KOEI – 890 – 821 VIS – 179 – 164

Nije to nešto strašno, pogotovo ako si ulazio u :

– INU na 1.690 kuna
– KOEI na 400-600 kuna
– DDJH na 100-150 kuna
– PTKM na 170-200 kuna

itd.

Na Ini prvo počišćeno sa prodaje,a onda stavljen nalog na kupnju od 1000 komada.

Da li sam to u zadnji čas kupio jeftino,vidit cemo do kraja dana 🙂

I love this game

Dobro zar nitko neće napisati surovu istinu : K O R E K C I J A Dobro ne baš svega, ali..

Napisao sam ja oko 21.-22.02. da će korekcija započeti unutar 10 dana pa su me mnogi ovdje popljuvali, a nastavili su i danas.Ali nema veze, ako se neki novopečeni ulagač spasio od kupnje napuhanih i preskupih dionica, ja sam zadovoljan. [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Nekome do…..ilo na INI.[smiley2]

….

Napisao sam ja oko 21.-22.02. da će korekcija započeti unutar 10 dana pa su me mnogi ovdje popljuvali, a nastavili su i danas.Ali nema veze, ako se neki novopečeni ulagač spasio od kupnje napuhanih i preskupih dionica, ja sam zadovoljan. [smiley2]

koji si ti humanitarac, samo misliš na dobrobit drugih

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

plavi: ” Dobro zar nitko neće napisati surovu istinu : K O R E K C I J A Dobro ne baš svega, ali.. ” Napisao sam ja oko 21.-22.02. da će korekcija započeti unutar 10 dana pa su me mnogi ovdje popljuvali, a nastavili su i danas.Ali nema veze, ako se neki novopečeni ulagač spasio od kupnje napuhanih i preskupih dionica, ja sam zadovoljan. [smiley2]

ali kolega danas do kraja dana , najkasnije sutra smo opet UP, nadam se da to uočavate.Treba sada iskoristiti priliku ( tko već nije ).
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ali kolega danas do kraja dana , najkasnije sutra smo opet UP, nadam se da to uočavate.Treba sada iskoristiti priliku ( tko već nije ). [smiley2]

Moguće da će fondovi pred kraj dana pokušati ušminkati ovaj pad ali to ne mijenja na stvari. Korekcija će se nastaviti, a ja ne volim kupovati 3-4% jeftinije nego kad stvarno bude povoljno i jeftino. Za to se isplati čekati. Meni se ne žuri. [smiley2]

]

Ima li tko kakav bečarac od Vas slavonaca??
BTW, nadam se da kolega leti vidi priliku za dokup ADRS P-A , neka požuri prije nego mu (od)leti[smiley1]

palo sve do bolne razine
kako ćemo preživit do zime

jedan dva :[smiley1

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Moguće da će fondovi pred kraj dana pokušati ušminkati ovaj pad ali to ne mijenja na stvari. Korekcija će se nastaviti, a ja ne volim kupovati 3-4% jeftinije nego kad stvarno bude povoljno i jeftino. Za to se isplati čekati. Meni se ne žuri. [smiley2]

Reci ti nama nešto konkretno, kako stoji Slobodna Dalmacija i da li ti je Master jedini koji ti je rekao što treba, i pitanje, zašto se ne isključiš i s ovog foruma, s obzirom da je tvoj doprinos kao humanitarca i više nego nepotreban.

glavno da nam đurica stoji ravno 🙂

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

avax10: ” Moguće da će fondovi pred kraj dana pokušati ušminkati ovaj pad ali to ne mijenja na stvari. Korekcija će se nastaviti, a ja ne volim kupovati 3-4% jeftinije nego kad stvarno bude povoljno i jeftino. Za to se isplati čekati. Meni se ne žuri. [smiley2] ” Reci ti nama nešto konkretno, kako stoji Slobodna Dalmacija i da li ti je Master jedini koji ti je rekao što treba, i pitanje, zašto se ne isključiš i s ovog foruma, s obzirom da je tvoj doprinos kao humanitarca i više nego nepotreban.

Što je mauricio, opet te pere paranoja? Malo me prozivaju da sam Delboy, malo Mbaričević, pa malo neki lik s onog foruma? SLDM imam malo kupljenog nedavno kad i INA (ako te zanima provjeri pod što smo tržili) i što se mene tiče može SLDM pasti i na 100 kn. Reci ti radije kad ćeš napisati nešto pametno na ovom forumu (s onog su te već izbacili) umjesto što se stalno s nekim ovdje svađaš? [smiley2]

Nekome do…..ilo na INI.[smiley2]

isti slučaj na MIV.[smiley2]
Kupnja – MIV-R-A
1H 9.201,00
3 9.200,00
10 9.107,00
3 9.106,01
1 9.101,00

Prodaja – MIV-R-A
4 9.498,98
7 9.499,00