da se nadovezem… ZVCV – 435 – 400 IGH – 4.800 – 4.599 KOEI – 890 – 821 VIS – 179 – 164
Nije to nešto strašno, pogotovo ako si ulazio u :
– INU na 1.690 kuna
– KOEI na 400-600 kuna
– DDJH na 100-150 kuna
– PTKM na 170-200 kuna
itd.
Na Ini prvo počišćeno sa prodaje,a onda stavljen nalog na kupnju od 1000 komada.
Da li sam to u zadnji čas kupio jeftino,vidit cemo do kraja dana 🙂
Dobro zar nitko neće napisati surovu istinu : K O R E K C I J A Dobro ne baš svega, ali..
Napisao sam ja oko 21.-22.02. da će korekcija započeti unutar 10 dana pa su me mnogi ovdje popljuvali, a nastavili su i danas.Ali nema veze, ako se neki novopečeni ulagač spasio od kupnje napuhanih i preskupih dionica, ja sam zadovoljan. [smiley2]
….
Napisao sam ja oko 21.-22.02. da će korekcija započeti unutar 10 dana pa su me mnogi ovdje popljuvali, a nastavili su i danas.Ali nema veze, ako se neki novopečeni ulagač spasio od kupnje napuhanih i preskupih dionica, ja sam zadovoljan. [smiley2]
koji si ti humanitarac, samo misliš na dobrobit drugih
plavi: ” Dobro zar nitko neće napisati surovu istinu : K O R E K C I J A Dobro ne baš svega, ali.. ” Napisao sam ja oko 21.-22.02. da će korekcija započeti unutar 10 dana pa su me mnogi ovdje popljuvali, a nastavili su i danas.Ali nema veze, ako se neki novopečeni ulagač spasio od kupnje napuhanih i preskupih dionica, ja sam zadovoljan. [smiley2]
ali kolega danas do kraja dana , najkasnije sutra smo opet UP, nadam se da to uočavate.Treba sada iskoristiti priliku ( tko već nije ).
[smiley2]
ali kolega danas do kraja dana , najkasnije sutra smo opet UP, nadam se da to uočavate.Treba sada iskoristiti priliku ( tko već nije ). [smiley2]
Moguće da će fondovi pred kraj dana pokušati ušminkati ovaj pad ali to ne mijenja na stvari. Korekcija će se nastaviti, a ja ne volim kupovati 3-4% jeftinije nego kad stvarno bude povoljno i jeftino. Za to se isplati čekati. Meni se ne žuri. [smiley2]
]
Ima li tko kakav bečarac od Vas slavonaca??
BTW, nadam se da kolega leti vidi priliku za dokup ADRS P-A , neka požuri prije nego mu (od)leti[smiley1]
palo sve do bolne razine
kako ćemo preživit do zime
jedan dva :[smiley1
Moguće da će fondovi pred kraj dana pokušati ušminkati ovaj pad ali to ne mijenja na stvari. Korekcija će se nastaviti, a ja ne volim kupovati 3-4% jeftinije nego kad stvarno bude povoljno i jeftino. Za to se isplati čekati. Meni se ne žuri. [smiley2]
Reci ti nama nešto konkretno, kako stoji Slobodna Dalmacija i da li ti je Master jedini koji ti je rekao što treba, i pitanje, zašto se ne isključiš i s ovog foruma, s obzirom da je tvoj doprinos kao humanitarca i više nego nepotreban.
glavno da nam đurica stoji ravno 🙂
avax10: ” Moguće da će fondovi pred kraj dana pokušati ušminkati ovaj pad ali to ne mijenja na stvari. Korekcija će se nastaviti, a ja ne volim kupovati 3-4% jeftinije nego kad stvarno bude povoljno i jeftino. Za to se isplati čekati. Meni se ne žuri. [smiley2] ” Reci ti nama nešto konkretno, kako stoji Slobodna Dalmacija i da li ti je Master jedini koji ti je rekao što treba, i pitanje, zašto se ne isključiš i s ovog foruma, s obzirom da je tvoj doprinos kao humanitarca i više nego nepotreban.
Što je mauricio, opet te pere paranoja? Malo me prozivaju da sam Delboy, malo Mbaričević, pa malo neki lik s onog foruma? SLDM imam malo kupljenog nedavno kad i INA (ako te zanima provjeri pod što smo tržili) i što se mene tiče može SLDM pasti i na 100 kn. Reci ti radije kad ćeš napisati nešto pametno na ovom forumu (s onog su te već izbacili) umjesto što se stalno s nekim ovdje svađaš? [smiley2]
Nekome do…..ilo na INI.[smiley2]
isti slučaj na MIV.[smiley2]
Kupnja – MIV-R-A
1H 9.201,00
3 9.200,00
10 9.107,00
3 9.106,01
1 9.101,00
Prodaja – MIV-R-A
4 9.498,98
7 9.499,00
1 9.500,00