evo svježe stanje
ko kaze da mi ne reagiramo na dobre vijesti,pogledajte Viro samo 1,24% u minusu to je odlicna vijest [lol]
nije ni prijavljeni ni insti nego BLOK
ja bi sve prodao
kako se prodaju dijonice
ja sam naime kupijo nesto u onom ipoju ine sad priej godinu dana
jel moram ici u banku il sda il kod brokera
hvala svima
Crobex se drži oko 3000. Mirovinci lagano krenuli u akciju. Danas smo zaorali brazdu na dnu. Može li gore? Teško. Danas su ispucani margini, sve katastrofične vijesti, svi koji su htjeli ili morali van iz dionica to su i učinili. ONO NAJGORE JE ODIGRANO. Slijedi oporavak. Spor i težak, ali od danas kreće na bolje! IMHO.
Stala prodaja. Sad će valjda kupnja krenut. Pa možda padne i koja pozitivna blokada…
Ma ubijte me, rođeni sam optimist…
Ovo mi je najbolje kad ljudi kažu da su mirovinci kao evo, tek sad, krenuli u kupnju…
A ovo ovih dana od kad je veći promet kupuju kumice sa placa…
Zanimljivo je da isti ljudi koji su na crobexu 5000 vikali idemo na 7000, sad na realnih ( bez INE ) 2700 viču idemo dolje ispod 2000 [cool]
No pravo svakoga je čekati i veći diskont.
Obzirom da su fondovi vjerovatno namirili udjelničare, a EU indexi rastu, Futuresi su u plusu, trebali bi prema svim pravilima zabilježiti rast Crobexa. Po meni u slijedećih dva sata trgovanja Crobex bi trebao porasti minimalno 1.5-2.0 %. Ostaje da vidimo što će se događati i biti optimistični. [thumbsup]
Dakle G…c, g…c ! [proud]
Mozda je malo off-topic al me zanimaju vaša mišljenja.
Jel ko misli da HNB odnosno Rohatinski indirektno "brani" INU držeći (odnosno neintervenirajući) ovako jaku kunu, tako da je MOL-u nju teže kupiti. On kao stručnjak i profesionalac vjerojatno prepoznaje vrijednost INE bolje od naše Vlade koja bi je dala i za manje, nije im je ćaćina?
Ovo je odbijanje. Na 3000. Najviše mi je žao ovih što su prodali ATPL po 1840. To nema veze s pameti!
Nemam ATPL, samo da se zna.
Obzirom da su fondovi vjerovatno namirili udjelničare, a EU indexi rastu, Futuresi su u plusu, trebali bi prema svim pravilima zabilježiti rast Crobexa. Po meni u slijedećih dva sata trgovanja Crobex bi trebao porasti minimalno 1.5-2.0 %. Ostaje da vidimo što će se događati i biti optimistični. [thumbsup]
Dakle G…c, g…c ! [proud]
Š–c,š..c!
[rolleyes] [embarass] [bye]