Ja sam kupio što sam planirao kupovati. Sad ne gledam burzu barem tjedan dana [cool]
Iracionalno ponašanje tipično krdu – što je spominjao Thompson – ne može pojedinac lako zaustaviti. Krdom se lako manipulira, ali ako kreneš protiv njega, pregaze te.
Kad je ovolika navala panike i straha, siguran sam da smo blizu dna (barem relativnog).
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Kad ćemo mi ovako kog sad pratimo
Ne znam cemu brige,pa gdin.Motusic je rekao da je dno bilo prije dva dana.
Mirovinci daju podršku …drže tršište- tako piše . / ima li dokaza za tu tvrdnju /
Ja sam kupio što sam planirao kupovati. Sad ne gledam burzu barem tjedan dana [cool]
nemoj gledat narednih 2-3 godine…
Jedini razlog ovolikom padu i prometu u prvih cca pola sata je povlačenje novaca ulagača iz investicijskih fondova koji su primorani prodavati dionice po bilo kojoj cijeni. Europski indexi su u plusu, a pad DJIA najvećim dijelom prouzrokvan je padom UIB-a od 40% što je spustilo još dosta dionica fin. sektora. Svi se tamo pitaju koja je iduća financijska institucija na meti preuzimanja ( ili bankrota ) što se kod naših banaka jednostavno ne može dogoditi zbog drugačije politike ulaganja i zaštite njihovih investicija. Ipak ovakova situacija uzrokuje veliku opreznost ulagača na burzi. Ipak realno gledajući ne mogu da se ne zapitam kolika bi bila cijena INE da nema letvice na 2800 i koliki bi Crobex bio onda obzirom da cijena INE ima najviše utjecaj na Crobex.
Malo optimizma za kraj. Ipak mislim da će se do kraja trgovinskog dana Crobex znatno popraviti. [thumbsup]