Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
fazan: ” Skoro 1000 komada po 10.000 kn. ” čega, što?
– najvjerovatnije Zdenke.
– čini mi se nakako da upravo nju reklamira.
fazan: ” Skoro 1000 komada po 10.000 kn. ” čega, što?
[smiley1]
ZABA
I love the Smell of Profits in the Morning
chico: ” fazan: ” Skoro 1000 komada po 10.000 kn. ” čega, što? ” – najvjerovatnije Zdenke. – čini mi se nakako da upravo nju reklamira.
???
Reklamiram?
Nađi i jedan upis na temu Zdenka koji sam upisao ili nekoga poticao na kupnju.
ivana7:
”
chico: ” fazan: ” Skoro 1000 komada po 10.000 kn. ” čega, što? ” – najvjerovatnije Zdenke. – čini mi se nakako da upravo nju reklamira.
”
???
Reklamiram?
Nađi i jedan upis na temu Zdenka koji sam upisao ili nekoga poticao na kupnju.
ma valjda je djevojka mislila na avatar 🙂
All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com
ivana7: ” chico: ” fazan: ” Skoro 1000 komada po 10.000 kn. ” čega, što? ” – najvjerovatnije Zdenke. – čini mi se nakako da upravo nju reklamira. ” ??? Reklamiram? Nađi i jedan upis na temu Zdenka koji sam upisao ili nekoga poticao na kupnju.
– temu Zdenka ne čitam.
– ali slika kaže više od riječi.
Arap,
kolko jos do blokade LURA-R-A ??
ja sam probao uci na 910 ali nije proslo
http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9
fazan: ” ivana7: ” chico: ” fazan: ” Skoro 1000 komada po 10.000 kn. ” čega, što? ” – najvjerovatnije Zdenke. – čini mi se nakako da upravo nju reklamira. ” ??? Reklamiram? Nađi i jedan upis na temu Zdenka koji sam upisao ili nekoga poticao na kupnju. ” – temu Zdenka ne čitam. – ali slika kaže više od riječi.
znači ti nas navlačiš na sebe
[smiley2]
nije loše …
Evo linkovi za stanja na burzama, ako nekog interesira, radi ok:
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."