Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

crobex sutra ne smije pasti.odlua je pala. [cool]

Evo ja već poslo ženu i djecu u inozemstvo, razbio kasicu prasicu i ujutro krećem na bojišnicu, ali moram priznati da nas je ostalo jako malo u crobexu, svi zdimili u inozemstvo

A spasit će ga grupa TNT ili griješim Bobe?

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

Dalekovod se ne bavi samo spajanjem žica. Bez čistih građevinaca Dalekovod je mrtav.

E moj pinokio daj prestani se glupirati i za…..ti ljude.
Pa koju im glupost uvaljuješ da ih dezorjentiraš.
Dalekovod i građevina pa sad i cement.
Dalekovod godišnje potroši mixer betona za temelje.
Osnovna djelatnost su im samo ime kaže dalekovodi i ostali ardovi na montaži elektroopreme.
Za to imaju i cinčaonicu a nikakvu betonaru.

[/quote]
tnx sava a sa takvim razmišljanjem će kolega pinokio sam sebe dezorjentirat.

Bože čuvaj grobija odo ja u Njemačku…….

je pomolimo se danas
oče naš koji…..

mi smo ipak zemlja slučaj

I……ako uopće i ima smisla pitati, kako ćemo danas!!!!?
Bravo za kupce u 15.59 h…!
Još jednom su pogodili! [bye]

Nije sve tako sivo.....

Ako mi počnemo sutra onako po naši fondovi propadaju svi od reda vrlo vjerojatno,
ne vidim ko može zaustavit građane kad počnu navaljivat na šaltere……… a to je
ipak jedini kapital koji drži market a ne nikakve banke ili stranci……. ali ipak to
je samo moje razmišljanje……

Nemoj se bojat za fondove, oni imaju koliko ljudi žele ulagati u njih. Trebaš se bojat za ljude koji ulažu u fondove i dionice.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Bože čuvaj grobija odo ja u Njemačku…….

neš se ni tamo usrećit [shocked]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

E, pa ako si gledao taj film ( na koji se figurativno pozivaš), a nadam se da jesi, onda si vidio da je sva pješadija izginula skupa sa komesarima i komadantima! [bye]

Ja se osobno povlačim sa bilo kakve kupnje ( čak i u slučaju DLKV-a na 580-585 kn. ) jer ovo je izgleda tek počelo! [bye]

Na kraju krajeva ko kaže da ćemo mi danas rokat dole……..znamo mi izokrenut….

Fascinantno razmišljanje krda. Kada su vam međedi govorili da će do ovoga doći onda ste ih pljuvali i izbacili sa foruma. Sada je došlo do kapitulacije. Oštar pad na velikim volumenima kao što su međedi i predvidjeli. I što sada? Da li će ljudska slabost/glupost pobijediti ili zdravi um? Zar vam na ovom bikovskom forumu moraju međedi govoriti da se sada ne prodaje. Naprotiv. Mogu pročitati tisuće knjiga ali nikada neću shvatiti zašto ljudi žele/moraju biti dio krda koje srlja u ponor.

New Report

Close