Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INJEKCIJE , INJEKCIJE, INJEKCIJE…………traže se !!!!

Financijske injekcije ogromne kubikaže, sa strašnim učinkom djelovanja …traže se hitno
ovih dana …uvoznici ih nemaju, trgovci ih ne drže, medicinari nedaju, jer im treba avansno platit ..
banke ne održavaju sistematske preglede..

Injekcije pune spasonosne tekućine, ima svugdje na zalihi u svjetskim bankama, samo kod nas
su deficitaran rekvizit. Intamuskularno ili na drugi način… moraju se hitno DATI CROBEXU,
jer je na izdisaju, zahvaćen smrtnonosnim virusom , pogrešno liječen i skandalozno dijagnosticiran,
prevaren od konzilija …. čiji sastav i titule nećemo javnosti otkriti u cilju zaštite svjedoka..

Crobex je bolestan..treba mu terapija hitno..moli se HZZO..i Narodna banka u suradnji, da mu odobri izvanredne troškove liječenja u inozemstvu , ako lijeka nema u Hrvatkoj ,a nalazi se na listi Svjetske zdravstvene organizacije….. bez tog lijeka budućnost i zdravlje su neizvjesni…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Mislim da se motušić iskrcao.
Sad možemo dolje

ako se on iskrcao, to bi onda trebalo biti negdje i javno objavljeno s obzirom da on spada u
krug osoba sa povlaštenim informacijama pa svaki ukrcaj i iskrcaj mora prijaviti.
osim ako ne trguje preko punice [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Sad možemo dolje

ako se on iskrcao, to bi onda trebalo biti negdje i javno objavljeno s obzirom da on spada u
krug osoba sa povlaštenim informacijama pa svaki ukrcaj i iskrcaj mora prijaviti.
[/quote]

Pa jučer je on to objavio na Otvorenom.
Wunder i dosta svjetskih agencija je odmah prenijelo tu vijest.
Šta niste čuli?
[lol]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

………danas jaki odbijanac, plus 0,13% [thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Sad možemo dolje

[/quote]

Pa jučer je on to objavio na Otvorenom.
Wunder i dosta svjetskih agencija je odmah prenijelo tu vijest.
Šta niste čuli?
[lol]
[/quote]

rekoh da nemam TV, prodao radi margina a Vudnera ne čitam, čitaju ga zato moja djeca [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

………..još se držimo iznad vode……………odbijanac na plus 0,01% [pray]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

………..još se držimo iznad vode……………odbijanac na plus 0,01% [pray]

Eto nas podvodno -0,02

E sad treba donest odluku, ovo je situacija kad je izgledan okret…..

To bi bilo to za danas.
Pozdrav motušiću ma gdje bio [bye]

vratit ćemo se, moramo [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

JDPL još malo pa blokada

JDPL još malo pa blokada

Evo ti stotka ja zaista cjenim tvoj trud i dobrinos ovom forumu. [lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close