INJEKCIJE , INJEKCIJE, INJEKCIJE…………traže se !!!!
Financijske injekcije ogromne kubikaže, sa strašnim učinkom djelovanja …traže se hitno
ovih dana …uvoznici ih nemaju, trgovci ih ne drže, medicinari nedaju, jer im treba avansno platit ..
banke ne održavaju sistematske preglede..
Injekcije pune spasonosne tekućine, ima svugdje na zalihi u svjetskim bankama, samo kod nas
su deficitaran rekvizit. Intamuskularno ili na drugi način… moraju se hitno DATI CROBEXU,
jer je na izdisaju, zahvaćen smrtnonosnim virusom , pogrešno liječen i skandalozno dijagnosticiran,
prevaren od konzilija …. čiji sastav i titule nećemo javnosti otkriti u cilju zaštite svjedoka..
Crobex je bolestan..treba mu terapija hitno..moli se HZZO..i Narodna banka u suradnji, da mu odobri izvanredne troškove liječenja u inozemstvu , ako lijeka nema u Hrvatkoj ,a nalazi se na listi Svjetske zdravstvene organizacije….. bez tog lijeka budućnost i zdravlje su neizvjesni…
Mislim da se motušić iskrcao.
Sad možemo dolje
ako se on iskrcao, to bi onda trebalo biti negdje i javno objavljeno s obzirom da on spada u
krug osoba sa povlaštenim informacijama pa svaki ukrcaj i iskrcaj mora prijaviti.
osim ako ne trguje preko punice [lol]
ako se on iskrcao, to bi onda trebalo biti negdje i javno objavljeno s obzirom da on spada u
krug osoba sa povlaštenim informacijama pa svaki ukrcaj i iskrcaj mora prijaviti.
[/quote]
Pa jučer je on to objavio na Otvorenom.
Wunder i dosta svjetskih agencija je odmah prenijelo tu vijest.
Šta niste čuli?
[lol]
………danas jaki odbijanac, plus 0,13% [thumbsup]
[/quote]
Pa jučer je on to objavio na Otvorenom.
Wunder i dosta svjetskih agencija je odmah prenijelo tu vijest.
Šta niste čuli?
[lol]
[/quote]
rekoh da nemam TV, prodao radi margina a Vudnera ne čitam, čitaju ga zato moja djeca [lol]
………..još se držimo iznad vode……………odbijanac na plus 0,01% [pray]
………..još se držimo iznad vode……………odbijanac na plus 0,01% [pray]
Eto nas podvodno -0,02
vratit ćemo se, moramo [thumbsup]
JDPL još malo pa blokada
Evo ti stotka ja zaista cjenim tvoj trud i dobrinos ovom forumu. [lol]