Jutros žestoka diskusija.
– moj savjet spavajte duže.
– moj malali prilog jutrošnjoj diskusiji, dionice , keš, navlačenje, korekcija.
– korekcije su sastavni dio igre.
– prošli tjedan je bio jako zanimljiv, ali jednostavno nisam uspjela nešto malo kupiti na niskim cijenama.
korekcija.
– najteže će ipak biti fondovima.
– oni ne mogu kao Vi u jedno jutro prodati sve svoje dionice i prijeći u keš.
– oni stvarno i mogu rušiti tržište kad god požele.
– samo je li im to u interesu.
– ipak su dobili ogromni novac od novopečenih investitora koji su novac izvadili iz banaka i uložili u fondove očekujući prinos bar duplo veći od bankovnih kamata.
– ako ti novopečeni investitori budu gledali (a dobro znaju gdje će to viditi) stanje svojih investicija, kako im stoje njihovi fondovi.
– a tamo svakodnevno minusi kao godišnje kamate na bankama !!!
– a ti novopečeni ulagaći idu brže bolje vaditi novac iz investicijskih fondova.
– e to bi bilo jako ružno za sve nas, tada bi nastao haos.
– zato ne vjerujem u taj scenarij, jer bi trebalo proći godina i godina kako bi investicijski fondovi ponovno vratili ulagaće na tržište, ali nemojte meni sve vjerovati jer možda i griješim.
Pozdrav !
Bome neko je uzeo fini paketic KOTR-a s diskontom
Ovo rušenje INA danas s po 4-5 dionica do 2780 je više smiješno nego žalosno (ili obrnuto)… koja prozirna igra…. [smiley7]
Ovo rušenje INA danas s po 4-5 dionica do 2780 je više smiješno nego žalosno (ili obrnuto)… koja prozirna igra…. [smiley7]
meni se ne čini da je igra … trend se okrenuo prije 7-10 dana .. sad je silazni trend …
a hoće li ponovo biti uzlazni trend do all time high ? hmm hoće ali kad …
Dam se kladiti da su H nalozi na INGR totalni laznjaci
– to nije žalosno, to je odlično.
– samo se sada trebaš odlučiti, kao neki prodati INU i čekati ju na još nižim cijenama.
– a može i druga varijanta, s kešom kupiš INU pa ćeš biti u dionicama.
– ništa pametno ali s ove gornje dvije rečenice sam opisala kako ja vidim današnje trgovanje.
Popzdrav !
hvala leon i tycoon! ali ili ja tamo ne kuzim neki link ili se nismo razumjeli, zanima me kretanje vrijednosti indexa, neki dnevni chart ili bar streaming, real time
fazan:
”
Skoro 1000 komada po 10.000 kn.
”
čega, što?
Vjerojatno ZABA
[smiley11]