Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jutros žestoka diskusija.
– moj savjet spavajte duže.

– moj malali prilog jutrošnjoj diskusiji, dionice , keš, navlačenje, korekcija.
– korekcije su sastavni dio igre.
– prošli tjedan je bio jako zanimljiv, ali jednostavno nisam uspjela nešto malo kupiti na niskim cijenama.
korekcija.
– najteže će ipak biti fondovima.
– oni ne mogu kao Vi u jedno jutro prodati sve svoje dionice i prijeći u keš.
– oni stvarno i mogu rušiti tržište kad god požele.
– samo je li im to u interesu.
– ipak su dobili ogromni novac od novopečenih investitora koji su novac izvadili iz banaka i uložili u fondove očekujući prinos bar duplo veći od bankovnih kamata.
– ako ti novopečeni investitori budu gledali (a dobro znaju gdje će to viditi) stanje svojih investicija, kako im stoje njihovi fondovi.
– a tamo svakodnevno minusi kao godišnje kamate na bankama !!!
– a ti novopečeni ulagaći idu brže bolje vaditi novac iz investicijskih fondova.
– e to bi bilo jako ružno za sve nas, tada bi nastao haos.
– zato ne vjerujem u taj scenarij, jer bi trebalo proći godina i godina kako bi investicijski fondovi ponovno vratili ulagaće na tržište, ali nemojte meni sve vjerovati jer možda i griješim.
Pozdrav !

ja isto trazim pbz a nema je ni za lijek

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

jedno tehnicko pitanje: gdje se moze pratiti crobex i vin ako nemam mostich?

Imaš na Vaš link pregled sa cca. 15 minuta zakašnjenja…
Real time pregled samo preko Mosticha (za zagrebačku burzu) ili preko ATM (za varaždinsku)

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

Bome neko je uzeo fini paketic KOTR-a s diskontom

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ovo rušenje INA danas s po 4-5 dionica do 2780 je više smiješno nego žalosno (ili obrnuto)… koja prozirna igra…. [smiley7]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Ovo rušenje INA danas s po 4-5 dionica do 2780 je više smiješno nego žalosno (ili obrnuto)… koja prozirna igra…. [smiley7]

meni se ne čini da je igra … trend se okrenuo prije 7-10 dana .. sad je silazni trend …
a hoće li ponovo biti uzlazni trend do all time high ? hmm hoće ali kad …

Dam se kladiti da su H nalozi na INGR totalni laznjaci

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

– to nije žalosno, to je odlično.
– samo se sada trebaš odlučiti, kao neki prodati INU i čekati ju na još nižim cijenama.
– a može i druga varijanta, s kešom kupiš INU pa ćeš biti u dionicama.
– ništa pametno ali s ove gornje dvije rečenice sam opisala kako ja vidim današnje trgovanje.
Popzdrav !

hvala leon i tycoon! ali ili ja tamo ne kuzim neki link ili se nismo razumjeli, zanima me kretanje vrijednosti indexa, neki dnevni chart ili bar streaming, real time

Skoro 1000 komada po 10.000 kn.

I love the Smell of Profits in the Morning

čega, što?

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

fazan:

čega, što?

Vjerojatno ZABA
[smiley11]

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

New Report