Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako nas neće INA povući dolje, onda će HT.
U ovom trenutku je HT na samoj granici pucanja certifikata.
Crobex 0,47%

Na koliko je certifikat,250? [undecid]

ht tanak ne svidja mi se,obistinjavaju se moji crni proračuni…selektivna rasprodaja likvidnih samo da je do casha…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

na ingri borba,prodavača kao u priči tko zna pošto su je plaćali heh

INGRa je od 2006-2007 rasla 1000%.
Puno ih je kupovalo na 50-70kn.
Toliko o tome.

ht tanak ne svidja mi se,obistinjavaju se moji crni proračuni…selektivna rasprodaja likvidnih samo da je do casha…

Na HT rupetina.
Ako ste primjetili institucionalni promet je 47 milijuna tj. veći od redovnog.
Bojim se da se bježi na sigurno

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ima jedan certifikat i na 225 pa ti sad vidi di će HT

kolege čuvajte i kovanice možda bude i koja dionica uskoro…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Molio bih nekog optimista, da mi pokuša objasniti svoj stav, ali argumentirano…….
Unaprijed se zahvaljujem!

Prosvijetlite me!

Nije sve tako sivo.....

Na HT rupetina.
Ako ste primjetili institucionalni promet je 47 milijuna tj. veći od redovnog.
Bojim se da se bježi na sigurno

[/quote]

pa dobro je za nas da su OIF-i što više u cashu. kamo sreće da su 100% u cashu. tako barem ne bi uzrokovali daljni pad jer ne bi imali što prodavat. mogli bi jedino kupovat. al bojim se da nisu u cashu [cry]

"..Najizgledniji scenarij je da mali ulagači zabrinuti zbog loših vijesti povlače svoja sredstva iz fondova, koji moraju panično prodavati kako bi isplatili ulagače."
Ako je i moja supruga podigla sve svoje nofce iz svog veleštovanog PBZ Equity fond-a (u koji se klela i ujedno svađala sa svima u kući braneći ga..), mora nam sve biti jasno ko sunčani dan.. [bye]

P.S. Ali je opet sav taj isti novac ostavila u istoj toj banci i oročila, tako da će ga ta ista banka opet koristiti za svoje potrebe (kupnju dionica koje je morala prodati da bi isplatila ulagača), to znači da smo svi u ovoj igri "yebe lud zbunjenog", iako će biti dosta onih koji su se svega ovoga prepali i naravno, izgubili lovu.., zato se ne treba ničeg bojati, fondovi se moraju što prije dočepati svojih "uludo" rasprodanih dionica.

"Oprosti tvojim neprijateljima, ali ne zaboravi nikada njihova imena" John F. Kennedy

Ode ingra u ponor, a ostale samo čekaju…….
To je tako nažalost…

Nije sve tako sivo.....

baš lijepo da si se vratio sa svojim drukerskim postovima a još ljepše
prošle godine si navlačio na kupnju pa si popljugo
ove godine navlačiš na prodaju jer si popljugo pa si želiš kakav takav prosjek složit
dobro je da ima bar preko pola takvih forumaša, to daje forumu osobinu plemenitosti a da ne govorim o oplemenjivanju

Kako se stvari razvijaju (kraljevstvo za likvidnost !) CROBEX danas ispod 3,000 je jedna od vjerojatnijih opcija.

New Report

Close