Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

danas cemo vidjet jel ima nase trziste snage se podici… AIG i Lehman su vec danas stara prica (spaseni su odnosno propali na dobar nacin)…

Snage ima ,ali nema volje.Najprije se trebaj nakrcati stranci,a to znači da mirovinci/stranci/uglavnom
nisu na kupnji,a veliki otvoreni fondovi/stranci/će gasiti kupnju,a možda je i dovoljno da se upale
margini. Kada se jeftino nakrcaju možemo gore i to prije novaca od Ine.Tako bi barem ja radio da sam veliki i da kontroliram financijske tokove kao stranci.Okupacija na djelu.

Mislim da naši "znalci" prate Evropu ujutro a to znači daljnji pad…jer smo mi ipak,dio globalnog svijeta i nas pogađaju sve vrste kriza jače nego bilo koga drugoga( Kineze ne računam)

hmmm…..

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
?!

Šta je meni ovo trebalo...

Castro, 17.09.2008. u 09:55
o danas bi mogli lagano gore..ali samo polagano..danas 0.5% ali sigurnih 0.5% bez panika…

Ne izgleda tako prodaja za sada. Spusta se HT,ATPL,i jos par njih. Mozda se tokom dana smanji prodaja.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

kakvo dno pogledajte naloge,jezivo sad će margine potući…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

kakvo dno pogledajte naloge,jezivo sad će margine potući…

Sve su to već viđene stvari.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Malo se digla kupnja, i cijena na otvaranju, pa onda se stavio na prodaju nisko skriveni nalog, zbog iskrcavanja. Al će biti ošišanih danas.

Kolega davids, vi ste dobro rekli, zeleno na početku, crveno do kraja, kako stvari stoje.

Motušiću, do sad imaš sreće.

oprezno s kupnjom… pogledajte vani… mislim da se kod nas desava navlacenje… nadam se da sam u krivu

Europa se opet crveni… [bye]

Sad malo nazad.
Došli smo do vrha euforije danas.
Ovčice će biti ošišane, pitanje je minuta.

FTSE -4,62%

[bye]

Šta je meni ovo trebalo...

Netko je navuko kupnju na ATPL i iskrcao se ko konj iznad 2000kn.
Eto vam kupovine.
Odma ošišan u 5 minuta.

Crobex tone. 1,15%

New Report

Close