Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prodao sam pola portfelja odmah iza nove godine,ivek me nagovorio,nešto sam kombinirao i polako cash izvlačio,sad nemam brige,idem u dokup pozicija(kao i ivek on je krenuo) no još nisam krenuo,
biti će stranaca koji će mi "moje" dionice jeftino prodati jer će morati,moramo razmišljti o onima koji imaju dobre dionce kod sda a morati će gasiti požare vani,paničari su kod nas već odavno pobjegli u prvih nekoliko valova

A ima nekih stranaca koji pak neke moje kupuju, jel su tolko dobre i jeftine da tog ni vani nema [tongue]

I'LL BE BACK

nema stranaca kupuju mirovinci da nema njihove akumulacije što bi bilo ???

Glasnogovornik IGH na neodređeno

nema stranaca kupuju mirovinci da nema njihove akumulacije što bi bilo ???

ma nemoj? [cool]

I'LL BE BACK

sorry mol ne računam…oni i drže crobex iznad 3k

Komentar današnjeg trgovanja.
– najviše sam trgovala u zadnjem satu trgovanja,
– ali pred sam kraj barem na dionicama koje sam pratila bilo je namjerno dizanje cijene od fondovske industrije, tako ove zadnje cijene nikako nisu i realne cijene.

– po meni rizik je i dalje i te kako velik.

– možda Vam se neke cijene i čine primamljivima ali opreza nikada dosta.

– np. ne tako davno sam prodavala IGH na 6.000kn, ATPL na 1.900kn,
– na obje sam zaradila preko 100%, ali povijest je pokazala kako se moglo i puno bolje.

– ili na ovim današnjim cijenama ne tako davno sam kupovala VIRO i PBZ i zaradila preko 150%.

– trenutno kupujem dionice koje sigurno u jednom kraćem periodu neće narasti 20%, ali su dividendne.
– a dividende su veće nego kta.

– kupujem i ostale, ali u simboličnim količinama.
– tu zarada sigurno može biti puno veća, ali je i rizik puno veći.

– I love this game.
Pozdrav !

Stotka za ono "opreza nikad dosta". Ja sam nekidan tek uletio u ovo sve i zbog sličnih tekstova imam zanemariv minus i potencijalan portfelj. I meni se igrica svidjela! Poz [thumbsup]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

vidim ja da na forumu najviše ima cash-ra,raspoloženje je na visini,sutra smo zeleni do 12 crveni do 4pm…

mesić jučer reko da treba učinit nešto da se likvidnost vrati na burzu a danas odma 150 mil prometa. [thumbsup]
a ljudi se sprdali s njim.

čujem na jutarnjim vijestima da je AIG spašen s 85 milijardi dolara…komentari?

Fed To Loan A.I.G. 85 Billion

“In an incredible move, the Fed reversed its decision from Sunday night and decided to loan the struggling insurer AIG $85 billion….”

In spe...

Evo na se javio Novoselec
http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2008,9,17,mesic_burza,133555.jl

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

čujem na jutarnjim vijestima da je AIG spašen s 85 milijardi dolara…komentari?

slato mortale bih rekao…da li ce to biti i danasnji dan na ZSE?

In spe...

Evo na se javio Novoselec
http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2008,9,17,mesic_burza,133555.jl

"…svakako treba povećati stopu izdvajanja za drugi stup, ponajprije zbog mirovina onih koji su u drugom stupu, a onda i zbog tržišta kapitala."
[shocked]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Da li i nama slijedi oporavak:
http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2008,9,17,dow_1609,133585.jl

New Report

Close