Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Smirilo se, izgleda da su OIF-i za danas gotovi.

Ako novinari i TV sada iskoriste ovaj naš dioničarski jad kao top vijest, slijedi nastavak i odosmo lijepo u Mp3 slijedećih dana.

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

i da…nisam u nekom minusu – znate kako? jos nisam nista prodao…

e ova ti je dobra, i ja se tjesim da je ovih -41% sta mi pise kraj mog portfelja samo nesto nestvarno, virtualno i prolazno 😛

u posljednja dva sata redovni promet 40 milj. kn

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

HT-R-A
256,55 -4,74%

Redovni promet
118.743.376,90 kn
Crobex
3.103,13 -4.68%

BRAVO MAJSTORI !!!

[angry]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Komentar dana u privitku.

CROBEX -5,06%

Dinko,Dinko!!!!

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

večeras u Otvorenom gostuje motušić.

Šteta što šprajc ne vodi emisiju

...ladies and gentlemen....AC/DC

INGRA u blokadi

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

i da…nisam u nekom minusu – znate kako? jos nisam nista prodao…

e ova ti je dobra, i ja se tjesim da je ovih -41% sta mi pise kraj mog portfelja samo nesto nestvarno, virtualno i prolazno 😛

[/quote]

u mila majko kuda ide ovaj brod [shocked] kak si to uspio.Ja sam zaglavio u 4 dionice sa 50% minusa al to mi je bio samo mali ulet sa 10% +IPO HT i radnicke INE mi je minus 20% i kesa cca 80-90% .Trebao si malo paziti i uvijek imat pricuvu

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Počele su blokade!

Crobex -5.26%

Svi se pitaju što,gdje ,kako, odakle dalje? Ja sam u prikupljanju casha i kolko god sve izgledalo jeftino, što i je, ne kupujem. Ulazim sa svom lovom i još ću podići jedan kredit kada Ht bude između 240 i 250 kuna. Do tada [bye]

Nisam se nadao da već danas možda i kupujem

nebojte se,nemože to još dugo padat, samo još 32 minute [lol] [lol] [lol]

New Report

Close