108 milja redoviti, ako to nešto uopće znači, ali naravno uz grobeks minus preko 4%
Crobex: 3119.41 Promjena: -4.18%
108 milja redoviti, ako to nešto uopće znači, ali naravno uz grobeks minus preko 4%
Crobex: 3119.41 Promjena: -4.18%
bolje to nego 4% minusa sa 20 milja prometa…
sve u svemu ovih dana čemo saznati kaj će biti…vjerujem u snagu izbora u USA…inače..hmm…inače…grrrr nebu dobro nikome…
barem nafta padne, a ako padnu aig past će nafta na 75$…lol koja utjeha
Goldman sachs slomio evropu. Pad dobiti od 70% u 3q. Ostavljam se kompa na neko vrijeme i odoh po djecu u vrtić.
Pas _ater, pak me buju kikići pitali "a zašto si tata tužan".
A kak da mu velim da sam upravo izgubil 1232 power rangersa u jednom danu [sad]
Ništa ne pada vječno, kao što ni ne raste vječno, koliko god to u nekim trenucima izgledalo. I nitko ne zna kad će odbijanac (osim djelomično market-makeri). Prema tome, tko ima novaca neka polako kupuje na rasprodaji, tko je u dionicama neka malo šeće i bavi se drugim stvarima, eventualno promijeni neku dionicu za neku drugu bolju…
TKO KUPUJE U OVOJ SITUACIJU???
Rekao bih pravi igrači – treba biti optimist kad su svi drugi pesimisti.
Naravno, može croby još dolje (rekao bih, sasvim izvjesno još nekih 500-600 poena) ali jednom će doći i do obrata
Goldman sachs slomio evropu. Pad dobiti od 70% u 3q. Ostavljam se kompa na neko vrijeme i odoh po djecu u vrtić.
Pas _ater, pak me buju kikići pitali "a zašto si tata tužan".
A kak da mu velim da sam upravo izgubil 1232 power rangersa u jednom danu [sad]
ajde tata, drz se.
mora se situacija popraviti.
vidis da nema margina koji pucaju…
znas kak se kaze: "svakog cuda tri dana dosta"!
Ne pada mi na pamet u ovakvim situacijama bilo koju dionicu kupovati, bojazan da sutra, ili svakim idućim danom budem u sve većem minusu, no way!
Moj osobni stav, da ne ispadne nagovor na kupnju ili prodaju dionica.
Još uvijek preskupo, odnosno, ovome se ne nazire kraj ( cijeli svijet, pa samim time i ZSE )
[bye] [bye] [bye]Aj definiraj skupo, jel HT skup na 258 ?
e sad je vrijeme da prebacim svjezu lovu na investor pa da podebljam…no u velikom sam problemu – nema toliko para koliko bih kupio, gdjegod pogledam vidim priliku…meni je ovo sve jako uzbudljivo…jedni vide potop ja vidim priliku…
i da…nisam u nekom minusu – znate kako? jos nisam nista prodao…
e sad je vrijeme da prebacim svjezu lovu na investor pa da podebljam…no u velikom sam problemu – nema toliko para koliko bih kupio, gdjegod pogledam vidim priliku…meni je ovo sve jako uzbudljivo…jedni vide potop ja vidim priliku…
i da…nisam u nekom minusu – znate kako? jos nisam nista prodao…
kaj planiraš?
Jeli netko zna da li se ovakvo sto dogodilo u povijesti CROBEX-a? skoro -5% u jednom danu, ako ne i vise do kraja dana..