Jutros kupijo dalekovod na 745 i maloprim prodo na 730 jer ovo je KATASTROFA mozda sam pogrjesijo mozda cu sutra jeftinije uzet i pokrit gubitak i zaraditi ali danas u AMERICI nece biti ljepo NIMALO
sta je ovo s IGH ?
bila 100 kom na obrani na 8000kn
sad ima jos 42kom?
oce ta brana puknut?
pa bolje da je skidao malo po malo s aska nego sto stoji na bidu.
puklo tih sto komada kao da je cijena 8kn a ne 8.000,00 i jos drugih 100 na 7.850,00
Gledam situaciju i bogme mi je smiješno. Crobex u ovom trenutku -4.02% i ja se sjetim kako su me
prošlih mjeseci nazivali drukerom koji druka na dolje i da što trabunjam kad sam govorio da će na jesen biti sranja i to velikih.
Pao IGH!
Top bid
CIJENA KOLIČINA
7.801,01 2
Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
crobex 3.122,65 -4.08%
7.850,00 3 14:34:34
7.850,00 2 14:34:24
7.854,00 2 14:34:24
7.850,00 95 14:33:18
Crobex 3.122,65 -4.08%
stvarno zanimljiva situacija ode sve u P.M., nije mi jasna jedna stvar vec odvno sam u debelom minusu sa marginom i jos nije usljedila nikakva reakcija iz banke [undecid]
vjerojatno su dobili uputu da ne zivkaju ljude…
nije ni bankama svejedno…
i njima se tresu gace.
margin callovi bi samo dodatno podigli paniku medu malim ulagacima.
bas smo u govnima…
[undecid]
Ne pada mi na pamet u ovakvim situacijama bilo koju dionicu kupovati, bojazan da sutra, ili svakim idućim danom budem u sve većem minusu, no way!
Moj osobni stav, da ne ispadne nagovor na kupnju ili prodaju dionica.
Još uvijek preskupo, odnosno, ovome se ne nazire kraj ( cijeli svijet, pa samim time i ZSE ) [bye] [bye] [bye]
koja borba na IGH.
probijene vec 2 brane (na 8000 i na 7850)
ali evo nove na 7735!
100 kom!
ovako nesto jos nismo imali prilike gledati!
[thumbsup]
Ko se oće kladiti koja tema će biti večeras u Otvorenom?
Bravo medo , kada ljudi pročitaju tvoj tekst dobe se volju koknuti, a ne samo prodati dionice,
a to je šteta. Ostat će neprodane dionice a netko bi ih kupio.
vjerujem da je ovo islo mene
definitivno se ne treba "koknuti". ali bi trebalo sve sagledati malo sa realnije strane i pokusati "napraviti sto se da"… i onda zaboraviti na burzu slijedecih barem godinu dana (a mozda i vise)…
jer nakon kise ipak dolazi sunce.. pa cak i nakon noinog potopa je opet zasjalo sunce… i oni pametniji su mogli uzivati u njemu dok su se svi ostali podavili…
ono sto hocu reci – vjerujte Noi 🙂
@kerefek
Gledam situaciju i bogme mi je smiješno. Crobex u ovom trenutku -4.02% i ja se sjetim kako su me
prošlih mjeseci nazivali drukerom koji druka na dolje i da što trabunjam kad sam govorio da će na jesen biti sranja i to velikih
ovo kaj se dogadja nema smisla.
jesi li si postavio pitanje zasto ameri sad vec na ocigled tjeraju svaki tjedan jednu banku u stecaj?
pa ko da se to nije znalo i prije.
ali kad steraju sve u stecaj onda slijedi BUM!
i letimo gore.
tak je to…