Jel danas povijesni dan HT ispod IPO-a?!
je
Sarkazam kolege Wundera je na mjestu, ali nažalost je činjenica da potres u New Yorku u Pušćoj Bistri nećete osjetiti kao obična individua, ali potres na Wall Streetu ćete osjetiti ako ste mali dioničar iz te iste Pušće Bistre.
Smetlari u 14.00 sati kreću sa čišćenjem … stoga ako prodajete nemojte im ovako nisko prodavati …))
tko su ti "smetlari"? [smiley]
tesko.
ljudi su otupili na minuse.
svi su u minusu i vesele se.
"nije vazno dal je meni crkla krava, ako je crkla i susjedu"
[lol]
imam frenda koji je na savjet znalca (fond manager) kupio jednu nasu dionicu za 490 a sad je cca 290.
sta ti je savjet? ha?
sad kaze da uopce ne gleda dionice – dakle – ne zanima ga vise sto se dogadja…
moze pasti i jos 50% ali on nece ni trepnuti…
[/quote]
Sumnjam da se itko veseli ali ne vrijedi ni kukati,tu smo gdje smo..ispričao si nešto o svom frendu i savjetu brokera…imamo mi svi svoje priče .
Ja sam npr.tamo davne ’95 ušla u dioničarstvo sa večom sumom novca,kada su se dionice kupovale po tadašnjih 15-20 DM[kupovala sam turističke dionice]..za samo nekoliko mjeseci one su dostigle i do 100 DM,a pohlepa je bila veča ali i kobna,svi znate kako je to tada završilo..od tada pa sve do 2006 i 2007 sam čekala da dođu na neke meni prihvatljive vrijednosti da ih prodam…i tada sam opet ulovila velike prihode ali pohlepa opet proradila..sad opet čekam,ali dali ču dočekati i imati još jednom prilike kakve sam propustila?
Svejedno ne paničarm,ja sam navikla čekati
[rolleyes]
Blok na INGRI .
32000 kom po 160 kn
Vratila sam se sa šetnje, kavice, šopinga…… gledam kompić…pa još traje makljaža!!!???
Srbi na – 9,29…rekord
Još sutra malo i to je to, što se njih tiče, sve ispod teško
Prijavljeni promet na INGRI…
160,00 32.000 12:32:35
Srbi na – 9,29…rekord
Ne laži SRBI SU -1.23%