Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tijekom prvih 4 mjeseca ove godine, kada suz pucali margini, postojao je političko ekonomski konsezus na relaciji vlada-mirovinci-banke da se spriječi daljnji pad tržišta na načim da mirovinci pokušaju stabilizirati tržište upucavanjem financijskih sredstava a da banke ne aktiviraju margine.

To je držalo neko vrijeme, i kao sve što je umjetno, kratko traje, pogotovo što nitko još ne zna pravu dimenziju svjetske krize. Ja sam se opekao u prvom naletu jako, izgubio veliki dio portfelje dijelom i zbog margina, i rekao sam si da me nema na burzi dok se sve stabilizira, dakle barem godinu dana. i tako će i biti, mada mi je smiješno kada gledam ove cijene i uspoređujem ih sa cijenama po kojima sam kupovao npr u 12.07. No, to je subjektivan dojam.

ostao samo manji paket od 266 ne znam do kad će,atpl se ne brani nego kupuje na 2k izgleda…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

baš gledam bid na većini dionica….koliko god netko prodao opet se postavi dosta visoko…izgleda da ima zainteresiranih na sve strane…ali opet sa druge strane nema blokada…

ovaj tjedan bi mogao biti kraj pada…dolazi odbijanac samo je pitanje do kuda….bar do 3750 [angry]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Zanimljiva trgovina na ATPL.
Prvo oko 1000 komada po bidu a onda 2 minute kasnije oko 1000 komada po asku

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Još nista nije gotovo radije cu kupovat po vecim cjenama vec sada jer mislim da ce i danas biti potopa

Evo malo pucanja po šavovima.

DNO JE DOTAKNUTO.....Motušić

Šta mislite jel vrijeme za ulaz? Sumnjam da i sutra može ovako drastično prema dolje. Prema svim zakonima velikih brojeva,sutra bi crobi trebao malo potegnuti prema gore. Inače….sram ga bilo

ne brinite…
el Prezidente Stipe zatražio od Samodola analizu situacije i prezentaciju što će se događati na burzi do kraja godine. Ajmo Sami, pogledaj u kuglu i reci Stipi da kaže nama… Večernji…e koja komedija
[lol]
http://www.vecernji.hr/newsroom/economics/3166991/index.do

Pretovar 10000 komada na JDPL. [thumbsup]

CROBEX 3.180,63-2,30 %

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ne slažem se sa politikom poslovnog foruma gdje anonimni čitatelji spominju moguće padove cijene dionica, kao npr. .sada o ATPL na 1850,00. bez kazne.

A slažeš li se s anonimnim drukanjem na rast? [lol]

USPOREDBE
Regionalne burze: CROBEX "dobitnik" godine s padom od 37,9%
Autor/izvor: Siniša Malus

http://www.seebiz.eu/hr/burze/regionalne-burze-crobex-dobitnik-godine-s-padom-od-37%2c9%25,25236.html

New Report

Close