Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

quark: ” Nego, Aureus sljedbenici. Jeste li primjetili da Aureus pojačava keš poziciju? ” A otkud ti to znaš, rekao ti Floki osobno?

Dovoljno je pogledati na SDA dionice u kojima je Aureus.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

avax10: ” Opet tvoje bezobrazne uvrede. Tko tebi daje pravo da mene optužuješ da lažem? i Temeljem čega? Ti si stvarno konfliktna osoba i svaki dan se s nekim ovdje sukobljavaš. Čudo da nisi na moderiranju. ” Kakve uvrede? Pa ja jako dobro pratim forum, i vidim kako se ponašaš ti i tvoj frendić, kao i uvijek zajedno u osvajanju Slobodne Dalmacije i pljuvanju svega dobrog.

Ti si me optužio da lažem. To jest uvreda iako ti to možda ne uspijevaš shvatiti. Ali onda te zbog toga neću kriviti. Pozdrav [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

svaki puta kada počne padati ljudi postanu nervozni [smiley2]

ajde baš tada razvijte mirnoću i staloženost

s time da bi ja rekao da prije fondovi s u ti koji će iskorištavati nastalu situaciju i dodatno širiti paniku među redovima

nema mi druge nego se zae..ti

Kad staviš graf crobexa ili preneseš par novinskih članaka onda si druker, heretik. Mislim da treba svima skrenuti pažnju na situaciju u kojoj se nalazimo jer kad sam prošli tjedan počeo ukazivati na to primjetio sam da polovica foruma nikad nije čula da dionice mogu i padati i da ne zna što treba raditi u tom trenutku. Radije pomozite novajlijama i pravilno ih uputite u novonastalu situaciju.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ako netko ruši svoju kuću, ne moraš i ti svoju[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ako netko pali svoju kuću, ne moraš i ti automatski svoju[smiley2]

Oni to još ne razumiju kolega..polako….[smiley2][smiley2] sad će se prodavati,pa kupovati,joj da mi je imati brokersku kuću i samopar forumaša kao korisnike… Ne bi mi bilo potrebno ulagati u dionice…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Sjetite se što je Saško pričao za Belje prije nekog vremena, nikad više na 300,00 kuna, (post samo treba naći na temi Belje) a onda je izbacio svojih, pardon, od svojih klijenata par tisuća komada i evo Belja na 285 kuna ponovno. Sad ja tebi pričam tko druka na forumu i tko ne pridonosi ništa na njemu osim za sebe i svoje klijente.

samo mirno i bez panike skupiti što se skupiti da i svaku nervozu propisno kazniti. Prilično značajni pad na otvaranju ali mislim da bi naše trđište to dobro moglo amortizirati jedino ako se fondovi ne odluče malo igrati rudara. Sretno svima[smiley2]

Kad staviš graf crobexa ili preneseš par novinskih članaka onda si druker, heretik. Mislim da treba svima skrenuti pažnju na situaciju u kojoj se nalazimo jer kad sam prošli tjedan počeo ukazivati na to primjetio sam da polovica foruma nikad nije čula da dionice mogu i padati i da ne zna što treba raditi u tom trenutku. Radije pomozite novajlijama i pravilno ih uputite u novonastalu situaciju.

A šta treba raditi u tom trenutku? Prodati budzašto, pa onda opet kupiti po sličnoj ili višoj cijeni kad prođe panika i opet naraste?
Naravno da neiskusni neće uspjeti ponovo kupiti dobre dionice po bitno nižoj cijeni. Samo će ih daytraderi uvući u nove balone.

Sjetite se što je Saško pričao za Belje prije nekog vremena, nikad više na 300,00 kuna, (post samo treba naći na temi Belje) a onda je izbacio svojih, pardon, od svojih klijenata par tisuća komada i evo Belja na 285 kuna ponovno. Sad ja tebi pričam tko druka na forumu i tko ne pridonosi ništa na njemu osim za sebe i svoje klijente.

na cemu si ti ako smijem pitati? klijenti, izbacivanje… totalno si me zbunio[smiley7]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

A kako je tek pumpao BCIN sa navodnim fenomenalnim izvješćem koje nikad nije objavio. Pa se iskrcao nakon 10% rasta i napisao kako nema ništa od BCIN, da rezultati nisu bolji od prošlogodišnjih.

Oko 20 velikih fondova ima namejru da u svijetu, naprave nered, a odmah im se priključili i manji,….. To je moguće napravit svugdje samo moraš imati dosta kapitala. Tamo gdje se kupuju poduzeća dakle preuzimanja ili odlični rezultati tu je stalno rast[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close