quark: ” Nego, Aureus sljedbenici. Jeste li primjetili da Aureus pojačava keš poziciju? ” A otkud ti to znaš, rekao ti Floki osobno?
Dovoljno je pogledati na SDA dionice u kojima je Aureus.
avax10: ” Opet tvoje bezobrazne uvrede. Tko tebi daje pravo da mene optužuješ da lažem? i Temeljem čega? Ti si stvarno konfliktna osoba i svaki dan se s nekim ovdje sukobljavaš. Čudo da nisi na moderiranju. ” Kakve uvrede? Pa ja jako dobro pratim forum, i vidim kako se ponašaš ti i tvoj frendić, kao i uvijek zajedno u osvajanju Slobodne Dalmacije i pljuvanju svega dobrog.
Ti si me optužio da lažem. To jest uvreda iako ti to možda ne uspijevaš shvatiti. Ali onda te zbog toga neću kriviti. Pozdrav [smiley2]
svaki puta kada počne padati ljudi postanu nervozni [smiley2]
ajde baš tada razvijte mirnoću i staloženost
s time da bi ja rekao da prije fondovi s u ti koji će iskorištavati nastalu situaciju i dodatno širiti paniku među redovima
Kad staviš graf crobexa ili preneseš par novinskih članaka onda si druker, heretik. Mislim da treba svima skrenuti pažnju na situaciju u kojoj se nalazimo jer kad sam prošli tjedan počeo ukazivati na to primjetio sam da polovica foruma nikad nije čula da dionice mogu i padati i da ne zna što treba raditi u tom trenutku. Radije pomozite novajlijama i pravilno ih uputite u novonastalu situaciju.
Ako netko ruši svoju kuću, ne moraš i ti svoju[smiley2]
Ako netko pali svoju kuću, ne moraš i ti automatski svoju[smiley2]
Oni to još ne razumiju kolega..polako….[smiley2][smiley2] sad će se prodavati,pa kupovati,joj da mi je imati brokersku kuću i samopar forumaša kao korisnike… Ne bi mi bilo potrebno ulagati u dionice…[smiley2]
Sjetite se što je Saško pričao za Belje prije nekog vremena, nikad više na 300,00 kuna, (post samo treba naći na temi Belje) a onda je izbacio svojih, pardon, od svojih klijenata par tisuća komada i evo Belja na 285 kuna ponovno. Sad ja tebi pričam tko druka na forumu i tko ne pridonosi ništa na njemu osim za sebe i svoje klijente.
samo mirno i bez panike skupiti što se skupiti da i svaku nervozu propisno kazniti. Prilično značajni pad na otvaranju ali mislim da bi naše trđište to dobro moglo amortizirati jedino ako se fondovi ne odluče malo igrati rudara. Sretno svima[smiley2]
Kad staviš graf crobexa ili preneseš par novinskih članaka onda si druker, heretik. Mislim da treba svima skrenuti pažnju na situaciju u kojoj se nalazimo jer kad sam prošli tjedan počeo ukazivati na to primjetio sam da polovica foruma nikad nije čula da dionice mogu i padati i da ne zna što treba raditi u tom trenutku. Radije pomozite novajlijama i pravilno ih uputite u novonastalu situaciju.
A šta treba raditi u tom trenutku? Prodati budzašto, pa onda opet kupiti po sličnoj ili višoj cijeni kad prođe panika i opet naraste?
Naravno da neiskusni neće uspjeti ponovo kupiti dobre dionice po bitno nižoj cijeni. Samo će ih daytraderi uvući u nove balone.
Sjetite se što je Saško pričao za Belje prije nekog vremena, nikad više na 300,00 kuna, (post samo treba naći na temi Belje) a onda je izbacio svojih, pardon, od svojih klijenata par tisuća komada i evo Belja na 285 kuna ponovno. Sad ja tebi pričam tko druka na forumu i tko ne pridonosi ništa na njemu osim za sebe i svoje klijente.
na cemu si ti ako smijem pitati? klijenti, izbacivanje… totalno si me zbunio[smiley7]
A kako je tek pumpao BCIN sa navodnim fenomenalnim izvješćem koje nikad nije objavio. Pa se iskrcao nakon 10% rasta i napisao kako nema ništa od BCIN, da rezultati nisu bolji od prošlogodišnjih.
Oko 20 velikih fondova ima namejru da u svijetu, naprave nered, a odmah im se priključili i manji,….. To je moguće napravit svugdje samo moraš imati dosta kapitala. Tamo gdje se kupuju poduzeća dakle preuzimanja ili odlični rezultati tu je stalno rast[smiley2]