Ljudi treba ostat hladne glave… Ne dajte da vas preplave emocije jer je pshia sad jako bitna. Skoro ce većina dionica u negativu blokadu pa nece vise padat!
Drš te se! Ne prodajte za badava!
I naravno ovčice se postavljaju iznad onog naloga na ATPl i sad još malo buuuuum po bidu
Kakvo šišanje ovaca!… Sunce, Micika… HR će postati broj 1 izvoznik obleke "čista runska vuna"! [wink]
ko danas prodaje široko mu polje i skidam kapu! [lol]
Točno. Bolje mu je da se ostavi burze. Osim ako to radi planski. Npr. ja razmišljam bi li promijenio INU za jednu drugu dionicu koja je previše pala i na kojoj očekujem povrat daleko veći nego na INI.
Inače TNPL danas u Splitu svečano porinuće jednog broda i preuzimanje drugoga! A cijena joj danas -8,64%. Vrlo neefikasno i iracionalno tržište. Onaj tko takvu iracionalnost tržišta dobro iskoristi jako će profitirati…
Jel to JDPL u blokadi. Tko je još sa njim na popisu, slabo mi gledalica radi u ovim trenucima [cool]
znači definitivno će biti još jeftinih preuzimanja. para vrti di burgija neće [bye]
Na dobrim dionicama neće biti blokade, tako da pokupe vrhnje kupci… pa nisu ludi propustit’ ovakvu priliku, koja se rijeko viđa! [thumbsup]
Precijenjene dionice.
– i o tome sam puno pisala.
– nažalost još ih ima.
– a koje su ?
– pak o tome je jako nezgodno pisati,
– jako je ružno napisati nekome tko vjeruje u neku dionicu kako je to precijenjeno i kako to još mora pasti.
– a koje onda nisu ?
– sve one koje cijene svoje dioničare, posluju pozitivno i dijele lijepe dividende koje su veće od 5% na samu cijenu dionice.
– dobro ste me zahebavali, kako ta strategija ne valja ništa,
– kako su dobre dionice samo one koje puno rastu,
– ali sada te i puno padaju, a tko to nije uspio prodati.
– ali nema veze, ionako je moj portfelj u minusu,
– ali minus je podnošljiv,
– i dividendne dionice su najmanje padale.
– no ne moramo se svađati, život ide dalje.
– a nama sada predstoje zbilja fenomenalne prilike za bogaćene,
– sutra siguno ne, još ćemo padati.
– ali treba biti na oprezu i imati keša za akciju.
– I love this game.
Pozdrav !
sta hoces reci da su ispravno postupili oni koji su natrpali sve u HT?
mene jos jedino drzi u optimizmu onih 7 milijardi kuna na racunu HTa.
moze sve propasti i otici u PM, ali lova sa HTovog racuna ne moze nestati.
daj vise nek se oglase kud ce s novcima….
koliko im treba??? [angry]
Stvarno su nas poklali u ovih 20 min. A najgori dio je da se nema vise casha, tesko samo sjediti i pratiti ovu bitku.
Nastupilo je vijeme "Spašavaj se ko može!". Nažalost da posvjedočimo i globalnom padajućem trendu tkz. krizi. Što će se u konačnici dogoditi sigurno je da se to neće rješiti za 2-3 dana. Sada mi izgleda da najbrži oporavak može doći tek u listopadu.
Najcrnji scenario(ili po meni najbolji) se može dogoditi sa padom cijelog monetarnog sustava, a uvede se nekakav drugi sustav vrijednosti.