Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi treba ostat hladne glave… Ne dajte da vas preplave emocije jer je pshia sad jako bitna. Skoro ce većina dionica u negativu blokadu pa nece vise padat!

Drš te se! Ne prodajte za badava!

I naravno ovčice se postavljaju iznad onog naloga na ATPl i sad još malo buuuuum po bidu

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Kakvo šišanje ovaca!… Sunce, Micika… HR će postati broj 1 izvoznik obleke "čista runska vuna"! [wink]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

ko danas prodaje široko mu polje i skidam kapu! [lol]

Točno. Bolje mu je da se ostavi burze. Osim ako to radi planski. Npr. ja razmišljam bi li promijenio INU za jednu drugu dionicu koja je previše pala i na kojoj očekujem povrat daleko veći nego na INI.

Inače TNPL danas u Splitu svečano porinuće jednog broda i preuzimanje drugoga! A cijena joj danas -8,64%. Vrlo neefikasno i iracionalno tržište. Onaj tko takvu iracionalnost tržišta dobro iskoristi jako će profitirati…

da se popare

No pain no Game

Al će biti jeftinih dionica uskoro.
Ovo je još skupo.

DNO JE DOTAKNUTO.....Motušić

Jel to JDPL u blokadi. Tko je još sa njim na popisu, slabo mi gledalica radi u ovim trenucima [cool]

znači definitivno će biti još jeftinih preuzimanja. para vrti di burgija neće [bye]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Na dobrim dionicama neće biti blokade, tako da pokupe vrhnje kupci… pa nisu ludi propustit’ ovakvu priliku, koja se rijeko viđa! [thumbsup]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Precijenjene dionice.
– i o tome sam puno pisala.
– nažalost još ih ima.
– a koje su ?
– pak o tome je jako nezgodno pisati,
– jako je ružno napisati nekome tko vjeruje u neku dionicu kako je to precijenjeno i kako to još mora pasti.

– a koje onda nisu ?
– sve one koje cijene svoje dioničare, posluju pozitivno i dijele lijepe dividende koje su veće od 5% na samu cijenu dionice.
– dobro ste me zahebavali, kako ta strategija ne valja ništa,
– kako su dobre dionice samo one koje puno rastu,
– ali sada te i puno padaju, a tko to nije uspio prodati.
– ali nema veze, ionako je moj portfelj u minusu,
– ali minus je podnošljiv,
– i dividendne dionice su najmanje padale.

– no ne moramo se svađati, život ide dalje.
– a nama sada predstoje zbilja fenomenalne prilike za bogaćene,
– sutra siguno ne, još ćemo padati.
– ali treba biti na oprezu i imati keša za akciju.

– I love this game.
Pozdrav !

sta hoces reci da su ispravno postupili oni koji su natrpali sve u HT?
mene jos jedino drzi u optimizmu onih 7 milijardi kuna na racunu HTa.
moze sve propasti i otici u PM, ali lova sa HTovog racuna ne moze nestati.

daj vise nek se oglase kud ce s novcima….
koliko im treba??? [angry]

Stvarno su nas poklali u ovih 20 min. A najgori dio je da se nema vise casha, tesko samo sjediti i pratiti ovu bitku.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Nastupilo je vijeme "Spašavaj se ko može!". Nažalost da posvjedočimo i globalnom padajućem trendu tkz. krizi. Što će se u konačnici dogoditi sigurno je da se to neće rješiti za 2-3 dana. Sada mi izgleda da najbrži oporavak može doći tek u listopadu.
Najcrnji scenario(ili po meni najbolji) se može dogoditi sa padom cijelog monetarnog sustava, a uvede se nekakav drugi sustav vrijednosti.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

New Report

Close