Stvarno se vidi da ne treba ljudima zabranjivati pisanje, otkad si maknut pišeš svaštarije po forumu. Tebi je bedara jel ti je DDJH pao više od 15% pa bi htio da i drugima bude isto. Šteta što nema Mastera da ti lagano pokaže zadah iz usta.
Opet ti sa tvojim primitivnim provokacijama. Ako ne znaš normalno i kulturno komunicirati, vrati se na onaj forum.Ops, pa odande su te izbacili. Šteta, šteta [smiley2]
Ček malo, kad mi napišemo da očekujemo pad tržišta- mi drukamo. Kad ti i tvoj kompanjon napišete da očekujete nastavak rasta -onda vi ne drukate? Znači, vi imate pravo pisati svoje mišljenje, a mi po vama ne smijemo jer kad mi pišemo to je drukanje? Zanimljivo poimanje demokracije i foruma.
Ja ne pišem da očekujem nastavak rasta nego reagiram na vaše nepotrebno širenje panike.
A svi znamo koji je vam je cilj. [smiley1]
Nego, Aureus sljedbenici. Jeste li primjetili da Aureus pojačava keš poziciju?
A otkud ti to znaš, rekao ti Floki osobno?
Da je tako loše kako se prikazuje trgovina dionicama bila bi nula . Činjenica je da se dionice i dalje kupuju na svim tržištima bez obzira na sadašnja dogadjanja. Pa nisu valjda pametniji oni koji prodaju od onih koji kupuju.
Strpljen spašen i kako je kolega Cayman napisao prije par dana najbolje je malo prošetat .
Ja ne pišem da očekujem nastavak rasta nego reagiram na vaše nepotrebno širenje panike. A svi znamo koji je vam je cilj. [smiley1]
Dečki drukaju prije devet sati kako bi svojim klijentičima postavili nisko naloge, to ti jedina istina, a ne dobronamjernost ovih ljudi, njih ne zanima altruizam, oni su suprotno od toga.
avax10: ” Ček malo, kad mi napišemo da očekujemo pad tržišta- mi drukamo. Kad ti i tvoj kompanjon napišete da očekujete nastavak rasta -onda vi ne drukate? Znači, vi imate pravo pisati svoje mišljenje, a mi po vama ne smijemo jer kad mi pišemo to je drukanje? Zanimljivo poimanje demokracije i foruma. ” Ja ne pišem da očekujem nastavak rasta nego reagiram na vaše nepotrebno širenje panike. A svi znamo koji je vam je cilj. [smiley1]
Svatko ima pravo kulturno iznijeti svoje mišljenje, a svaki čitatelj sam će zaključiti da li će i koliko nečijeg razmišljanja uvažiti ili neće. Misliti da će nečije pisanje srušiti tržište je smiješno, pa nismo mi Buffet i Graham. [smiley2]
pa nismo mi Buffet i Graham. [smiley2]
Točno to, ne samo da niste, već imate sve ono što jedan investitor ne bi trebao imati:
– pohlepa,
– laganje.
Najgore osobine jednog investitora.
Svatko ima pravo kulturno iznijeti svoje mišljenje, a svaki čitatelj sam će zaključiti da li će i koliko nečijeg razmišljanja uvažiti ili neće. Misliti da će nečije pisanje srušiti tržište je smiješno, pa nismo mi Buffet i Graham. [smiley2]
Slažem se da svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje.
I ja sam samo iznio svoje o vama dvojici drukera. [smiley7]
avax10: ” pa nismo mi Buffet i Graham. [smiley2] ” Točno to, ne samo da niste, već imate sve ono što jedan investitor ne bi trebao imati: – pohlepa, – laganje. Najgore osobine jednog investitora.
Opet tvoje bezobrazne uvrede. Tko tebi daje pravo da mene optužuješ da lažem? i Temeljem čega? Ti si stvarno konfliktna osoba i svaki dan se s nekim ovdje sukobljavaš. Čudo da nisi na moderiranju.
Slažem se da svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje. I ja sam samo iznio svoje o vama dvojici drukera. [smiley7]
Pročitaj si pravila foruma pa ćeš vidjeti da je zabranjeno vrijeđati i komentirati druge korisnike kao osobe.
Opet tvoje bezobrazne uvrede. Tko tebi daje pravo da mene optužuješ da lažem? i Temeljem čega? Ti si stvarno konfliktna osoba i svaki dan se s nekim ovdje sukobljavaš. Čudo da nisi na moderiranju.
Kakve uvrede? Pa ja jako dobro pratim forum, i vidim kako se ponašaš ti i tvoj frendić, kao i uvijek zajedno u osvajanju Slobodne Dalmacije i pljuvanju svega dobrog.