Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trebao bih početi učiti Ruski … [bye]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

dobro je da si spomenuo naftu,koja je danas trebala biti., gdje ono?
200 mozda,dolara mislim.
sta to znaci?
vjerojatno ništa!
ili

ili….
[thumbsup]
[/quote]

up bi bilo logicno.
nevjerojatno je, ali ni nafta ispod 100 ne pomaze…
oni glupi ameri svaki tjedan izbace neki bankrot ili slican shit kao vijest.
pa sta ne potrpaju sve odjednom pa kud puklo da puklo…

a nista cekamo inu…

[/quote]

strpljenja… cekajte da dodu rezultati za kvartal… smanjena inflacija… povecana potrosnja stanovnistva, itd…

200 mozda,dolara mislim.
sta to znaci?
vjerojatno ništa!
ili

ili….
[thumbsup]
[/quote]

up bi bilo logicno.

a nista cekamo inu…

[/quote]
malo toga se dešava slučajno

ovaj DOW… sta mu rade…
-2,38%, -273 boda.
ovako nesto vec dugo nisam vidio.
a mozda se odbiju pa smanje minus.
a mozda odu i u plus zbog nafte.
ali tesko, sad je bear run tamo.
mi ne bi smjeli biti toliko pod njihovim utjecajem..

200 mozda,dolara mislim.
sta to znaci?
vjerojatno ništa!
ili

ili….
[thumbsup]
[/quote]

up bi bilo logicno.

a nista cekamo inu…

[/quote]
malo toga se dešava slučajno
[/quote]

lopuze.
kad su rezultati za kvartal?
ja se isto tome nadam ali treba prezivjeti do 30.09.
to je jos 2 tjedna mrcvarenja.

Nabolji izraz koji su danas koristili novinari glasi ; R A S P L E T globalne krize…
Poštovane kolege, slijedi dakle RASPLET PAKLENE SVJETSKE FINANCIJSKE SITUACIJE..neće biti lako – izdržite !!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

…svi se nadaju izvještaju za kvartal pa da se fino istovare…fondovi na čelu kolone..nažalost

Nabolji izraz koji su danas koristili novinari glasi ; R A S P L E T globalne krize…
Poštovane kolege, slijedi dakle RASPLET PAKLENE SVJETSKE FINANCIJSKE SITUACIJE..neće biti lako – izdržite !!!

di si to procitala?

…svi se nadaju izvještaju za kvartal pa da se fino istovare…fondovi na čelu kolone..nažalost

Nikakve koristi od kvartalnih izvještaja, ti kvartalci slobodno onda neka lete van kada ne vide dalje od prsta pred nosom [lol]

Dok se fondovi istovaraju, pametni će se utovarati!

U americi se još puno toga mora "rasplesti", to stalno govorim i ja, ali kod nas… kod nas, za čudo Božje, stvari nisu tako zapetljane, napokon da smo i mi negdje "u nekoj prednosti".. ali najsmješnije kada se to dogodi da sami nismo niti svjesni toga.

Najviše se bojim da prilikom istovara naših fondova, sluuučajno ne ispadne da ovi koji se utovaraju na kraju budu neki stranci možda ili nešto takvo, e tada smo zbilja za ništa. Ako ćemo baš uvijek, baš u svemu, u cijeloj svojoj povijesti dopuštati strancima da od nas kupuju naše najvrjednije stvari jeftino, za badava, da bi mi kasnije bili njihovo roblje ili u najboljem slučaju samo otkupovljivali skuplje i tako im donosili lijepu zaradu. Nismo valjda takva stoka da nas se može tako jeftino iskorištavati za sve vjeke vjekova. I da se nikad ne naučimo pameti, da uvijek ponovimo jednu te istu grešku. Nadam se da se to neće dogoditi.

Ovi koji kupuju neke su naši mali pošteni ljudi koji keša još imaju, naši mirovinski fondovi, naši drugi instucijalni/korporativni investitori, neka preuzimanja recimo zgodna napraviti sada i sl.

Uglavnom, da opet primijetim kao i neki dan: prometi se povećavaju, bitne blok-transakcije se odvijaju, meni se sviđa to što vidim.

Ovo je tek zaplet, a ne rasplet kolegice, kraj prvog čina. Sad sljede u kolaps: Alt-A i Prime krediti, commercial real estate, hedge fondovi, kartičari, muni bonds, osiguravatelji i na kraju komercijalne banke. Ne nužno tim redosljedom. 17 preša elektronskog novca neće Amerikance izvuči.

Armagedon je blizu!

cini mi se da ce taj rasplet doci poslije izbora u americi…samo ovog puta smo dublje pali nego kod nasih izbora

OBAMA................SPASITELJ

Ovo je tek zaplet, a ne rasplet kolegice, kraj prvog čina. Sad sljede u kolaps: Alt-A i Prime krediti, commercial real estate, hedge fondovi, kartičari, muni bonds, osiguravatelji i na kraju komercijalne banke. Ne nužno tim redosljedom. 17 preša elektronskog novca neće Amerikance izvuči.

[/quote]
Koliko me pamćenje služi vi ste tvrdili da nafta više nikada neće biti ispod 150$, i da je vrijeme jeftinih energenata prošlo, isto kao što je nafta pala tako će se i tržište oporaviti sviđalo se to vama ili ne.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close