Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@pobjeda
a sto imaju mirovinci od toga da razbiju i ovo malo jato preostalih ulagaca na trzistu?
sto mali ulagaci vise slabe i vise gube, to ce teze dovuci novi svjezi kapital na trziste…
da jos jednom popucaju margini, to bi znacilo kraj uzimanja margina za jedno dulje vrijeme…

a koliko mi se cini nema ih bas puno, a ako ih ima onda su potrpani na HT i INU…

@pobjeda
a sto imaju mirovinci od toga da razbiju i ovo malo jato preostalih ulagaca na trzistu?
sto mali ulagaci vise slabe i vise gube, to ce teze dovuci novi svjezi kapital na trziste…
da jos jednom popucaju margini, to bi znacilo kraj uzimanja margina za jedno dulje vrijeme…

a koliko mi se cini nema ih bas puno, a ako ih ima onda su potrpani na HT i INU…

nadajmo se da si u pravu

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

ma ja se bojim da će crobex pasti još jako jako…bojim se da će mirovnici gurat crobex sve dokle se ne počnu paliti margini…jer će se tada drastično povečati promet i onda su oni na konju…e sada…hmmm tko zna…nitko

Sumnjam da će mirovinci gurati Crobi prema dole, upravo suprotno, oni će ga nastojati zaustaviti u klizanju, no mišljenja sam da neće uspjeti, ipak neće moći jednostrano utjecati na Crobi u tolikoj mjeri da se izbjegne neminovno, zašto!?, zato što ne mogu protiv tržišta i njegovog trenda, a i to bi bilo protivno zakonu!

Vladi se žuri da proda INU !!! Prihvaća fer ponudu na 2800 ? Frka je …

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Sve je to "ciklus" [embarass]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Ma nek padnu još 50% ja neću prodat, nema šanse,makar nikad ne prodao, ne dam da se netko bogati na moj račun.
Pozdrav

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Da mi je samo znati tko je toliko da sada kupuje, jer ovo nema veze sa dnom, ovo je tek početak, … [bye]

Pa eto, ja sam danas kupovao na 2 pozicije. Prošlo mi i siguran sam da neću – kako dolje pišeš – biti sutra 10% u minusu. Ako budem, još plaćam ručak! Može i oklada, pa ću napisat koje 2?

Netko je ionako samo posrednik [yawn]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Ide li INA nazad prema 2800 potpomognuta očitovanjem vrle uprave? [sealed]

INA ide po 2800. Kaže Vlada.
Gdje će cijena sad?

DNO JE DOTAKNUTO.....Motušić

Što se ljutiš Vrana,na njegovom nivou je 95% hr.dioničara.Nema pojma al važno da lupeta.Ja i da nemam Varteks rekao bi svaka čast bar nešto u plusu.Ali mogu razumjeti kolegu ententinisa,najteže je gledati kako drugome raste,čak puno teže nego kad tebi pada. [tongue]

Nemoguće, ententinis ti je sve samo ne ljubomoran, njemu odlično ide s negativicima, ne znam kako mu se Varteks tu ne uklapa. Inače, tko je znao a Varteksu je lijepo zaradio nekad!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Vladi se žuri da proda INU !!! Prihvaća fer ponudu na 2800 ? Frka je …

Rekao sam da je ovo tek početak, …

Sada sa INOM više ne mogu braniti Crobex!
[bye] [bye] [bye]

New Report

Close