Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Likvidnost je velika, najveca u rujnu,57 milijona kn, a još tri sata do zatvaranja trgovanja, dobar znak

NEMA PREDAJE

ti znaš što je pakao

ekipa stize s cackalicom u zubima, slijedi drugi krug pakla [rolleyes]

Jedina dinica u pozitiv i to +9,83% je Varteks. Teško je kad si jedini a i kvari opću sliku. Što ćemo sa njom? Ima li koji dobrovoljac da ju urazumi.?

sanja

Jučer sam rekla kaj mislim, ostaje da vidimo…danas sam mrtva-hladna…zadnja razina je 2500,
pa ako ide tako dole..onda idem na godišnji u inozemstvo, mjesec dana apartmana u Parizu, s dvije
spavaće sobe me košta oko 5 soma eura, bolje i to nego da prčkam po dionicama…samo ću
sebi napravit štetu još veću…gledat ću šetače kad se ne živciraju od burze..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ti znaš što je pakao

ekipa stize s cackalicom u zubima, slijedi drugi krug pakla [rolleyes]

[/quote]
Ja vjerujem u ono sto Biblija kaze..prema tome Pakao nije nista dobro, a ova upotrijebljena moja rijec je cista metafora za nesto lose, jer siguran sam da ti ne koristis Pakao kao istoznacnicu za veselje smijeh i sveopcu srecu…

No pain no Game

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
europa 4-5% minusa….da nema INE i mi bi isto…

Jedina dinica u pozitiv i to +9,83% je Varteks. Teško je kad si jedini a i kvari opću sliku. Što ćemo sa njom? Ima li koji dobrovoljac da ju urazumi.?

Na +9,83%, a na bidu brojkama 2, slovima dvije ponude, ha,ha.
Pa tko bi htio teškog gubitaša u portfelju.
Bojim se da je njima liga za ostanak suđena

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Na +9,83%, a na bidu brojkama 2, slovima dvije ponude, ha,ha.
Pa tko bi htio teškog gubitaša u portfelju.
Bojim se da je njima liga za ostanak suđena

Teški gubitaš????????!!!!
Moderiraj se malo ili neka te moderator izmoderira jer iznosiš laž!

Sa gubicima se Varteks oprostio još prije godinu dana.

Moj je dojam da ovo što se događa nije šišanje ovaca, tj. panična rasprodaja dionica malih dioničara, jer su već i oni najnaivniji naučili da kada je burza crvena, onda se kupuje, a kada je zelena, onda se prodaje…
Prije bih rekao da se radi o zakucavanju poslijednih čavala ( ako ne i poslijednjeg) u lijes dioničarskih fondova iz kojih sada već i poslijednji, najokorjeliji optimisti izvlače ono malo love što im je preostalo i prebacuju je u dionice ili novčane fondove… Fondovi na umoru nemaju druge nego prodavati obiteljsko srebro, to su jedva dočekali MF-ovi i ulagači u cashu… Ovaj masakr mi liči na krvavu gozbu velikih bijelih psina…

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Knjiga : IZAZOV BURZE :" Veliki pad uz veliki promet – dobar znak, drhtavci prodaju – hrabri kupuju"

Sve je OK kolega alfa ali manjka nam hrabrih, ovaj promet 54 milje nije velik a sumnjam da će biti jer smo drastično usporili.
[/quote]

dodaj i 17 mil. prometa dionicama u blok-prometu

Na Yahoo Finance nisam nikad vidio ovakav veliki naslov i prvom planu:
http://finance.yahoo.com/

Tri velike američke banke su kaput.
Tko sad kaže da padamo zbog nekakvih mutnih igara fondova i mirovinaca ili nekakvih zavjera da se
malima uzme lova je stvarno bedast.
Sad će tek početi sva silina krize i u ovom trenutku je već zaista pre kasno da se izađe iz dionica.
Još stignete prodati uz veliki minus jer cijene će biti još niže. Zapamtite, dno je nula a ne tamo
gdje vi mislite.
Oni pametni i iskusni izašli su u 12 mjesecu prošle godine, zatim su otišli strašljivci u prvoj polovici
godine a ostali su oni koji misle da znaju i ti će bogme sada nadrapati.

ma ja samo gledam i čekam prijavljeni promet…ovih dana ćete se iznenaditi kada viditi nekoliko 100 milja prijavljenog prometa….to će nam možda pomoći ali opet možda…

a za sve one koji viču jer eu ide 2% a mi sada se ne javljaju?
evo oni su 4% u minisu a mi se dobro držimo..i neka bolji smo od amera i njemaca

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close