Europski indexi su vrlo blizu minusu od 5%.
Mi se još držimo super
Knjiga : IZAZOV BURZE :" Veliki pad uz veliki promet – dobar znak, drhtavci prodaju – hrabri kupuju"
U zadnjih godinu dana pratimo sve negativne trendove, kako u Europi i SAD tako i u Kambodži i Burmi.
Interesantno kako nema negativnih blokada, samo LKRI
Knjiga : IZAZOV BURZE :" Veliki pad uz veliki promet – dobar znak, drhtavci prodaju – hrabri kupuju"
istina…samo kaj promet..hmm..lol…nije baš velik..zato ja prizivam 100 milja +…
ali dajte malo i knzm spustite…neću dokupiti na 185 već želim na 150 ili manje….jooooj sada ću pokupiti jedinicu samo takvu….
*saladin…ma pratimo mi sada bi ti rekao…jednom balkan uvijek balkan…i tako će ostati još barem 10 godina
Sve je OK kolega alfa ali manjka nam hrabrih, ovaj promet 54 milje nije velik a sumnjam da će biti jer smo drastično usporili.
Zamolio bi nekoga tko je bolje pravno potkovan da mi proba objasniti ulogu trezorskih dionica u squeez-out. Naime kome se glasovi tih dionica priklanjaju, većinskom ili i mi mali nešto participiramo u tome? Zapravo u opće mi nije jasan status trezorskih dionica u slučaju kad veliki gazda želi kupiti sve. Da li onda mora kupiti i njih i po kojoj cjeni?
Hvala unaprijed!