Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo gore je za tigrusa

No pain no Game

Malo utjehe, istina nešto stariji članak, ali vrijedi pročitati:

Krize brzo dođu i brzo prođu

Vaš link

jedino sto ova kriza traje godinu dana

Cuore Sportivo

HT na 268 kn.
Moglo bi ovo zagustiti dodatno.

DNO JE DOTAKNUTO.....Motušić

Europski indexi su vrlo blizu minusu od 5%.
Mi se još držimo super

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Gle ti Varteks.

sanja

Knjiga : IZAZOV BURZE :" Veliki pad uz veliki promet – dobar znak, drhtavci prodaju – hrabri kupuju"

NEMA PREDAJE

U zadnjih godinu dana pratimo sve negativne trendove, kako u Europi i SAD tako i u Kambodži i Burmi.

Cookie Monster

Interesantno kako nema negativnih blokada, samo LKRI

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Knjiga : IZAZOV BURZE :" Veliki pad uz veliki promet – dobar znak, drhtavci prodaju – hrabri kupuju"

istina…samo kaj promet..hmm..lol…nije baš velik..zato ja prizivam 100 milja +…

ali dajte malo i knzm spustite…neću dokupiti na 185 već želim na 150 ili manje….jooooj sada ću pokupiti jedinicu samo takvu….

*saladin…ma pratimo mi sada bi ti rekao…jednom balkan uvijek balkan…i tako će ostati još barem 10 godina

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Sve je OK kolega alfa ali manjka nam hrabrih, ovaj promet 54 milje nije velik a sumnjam da će biti jer smo drastično usporili.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

ekipa stize s cackalicom u zubima, slijedi drugi krug pakla [rolleyes]

No pain no Game

Zamolio bi nekoga tko je bolje pravno potkovan da mi proba objasniti ulogu trezorskih dionica u squeez-out. Naime kome se glasovi tih dionica priklanjaju, većinskom ili i mi mali nešto participiramo u tome? Zapravo u opće mi nije jasan status trezorskih dionica u slučaju kad veliki gazda želi kupiti sve. Da li onda mora kupiti i njih i po kojoj cjeni?
Hvala unaprijed!

who dares, wins

New Report

Close