To su ti Ivane drukeri ili još bolje oni kaj rade za druge u posredovanju, zato i takvi postovi na forumu.
Znam, zato mi i dignu tlak ovako rano ujutro svojim širenjem panike.
Frka ha? Nisam ti ja kriv što si 100% u dionicama [smiley1]
Ja sam uvijek 100% u dionicama.
A naravno da postoji i rezervni cash za slučaj jakog pada tržišta, a postoji i margin.
Ali mislim da nećete dočekati to čemu se nadate. [smiley1]
Znam, zato mi i dignu tlak ovako rano ujutro svojim širenjem panike.
Dečki ti rade onaj posao u posredovanju, pa znaš, druge prave budalama konstatno po forumu i misle da znaju nešto, i tako već godinama, a potpis onog o DDJH ti puno govori, propagirati po forumu da netko prodaje oružje i s time se hvaliti pokazuje alarmatno stanje te osobe.
ivanr:
”
avax10: ” sasko: ” na istoku je krenulo strasno lose… nadam se da nas ne ceka njihova sudbina… ” Na istoku “strašno loše”, loše je bilo prošli tjedan i na zapadu, vjerojatno nastavak slijedi ovaj tjedan. Kod nas je bilo nešto bolje nego vani, a ovaj tjedan…Hm, ne izgleda mi baš optimistično. Osjeća se crveno u zraku. [smiley10] ” Evo stiglo je i pojačanje. Da nisi ti onaj što mu je svaka kriza prikrivena prilika? [smiley1]
”
Frka ha? Nisam ti ja kriv što si 100% u dionicama [smiley1]
hvala ti sto si mi otvorio oci da ce korekcija
[smiley1]
placam kavu. mi barem mozemo mirno otici na kavu, dok ce drugi nervozno cekati otvaranje.
p.s mauricije, naravno da radim za nekog. platili me napoznatiji fondovi u rvata da drukam, jer su otisli u cash[smiley1]
avax10: ” Frka ha? Nisam ti ja kriv što si 100% u dionicama [smiley1] ” Ja sam uvijek 100% u dionicama. A naravno da postoji i rezervni cash za slučaj jakog pada tržišta, a postoji i margin. Ali mislim da nećete dočekati to čemu se nadate. [smiley1]
Što nećemo dočekati? Pad tržišta? Znači ti misliš da će nakon rasta našeg tržišta od jedno 25% u 2 mjeseca tržište nastaviti rasti i dalje bez obzira što indexi na skoro svim burzama padaju na sve strane? Svaka čast na hrabrosti i entuzijazmu! [smiley2]
Ja sam uvijek 100% u dionicama. A naravno da postoji i rezervni cash za slučaj jakog pada tržišta, a postoji i margin. Ali mislim da nećete dočekati to čemu se nadate. [smiley1] ” Što nećemo dočekati? Pad tržišta? Znači ti misliš da će nakon rasta našeg tržišta od jedno 25% u 2 mjeseca tržište nastaviti rasti i dalje bez obzira što indexi na skoro svim burzama padaju na sve strane? Svaka čast na hrabrosti i entuzijazmu! [smiley2]
Stvarno se vidi da ne treba ljudima zabranjivati pisanje, otkad si maknut pišeš svaštarije po forumu. Tebi je bedara jel ti je DDJH pao više od 15% pa bi htio da i drugima bude isto. Šteta što nema Mastera da ti lagano pokaže zadah iz usta.
Tjedan je počeo sa minusima
Azijski indexi ponovo bilježe minuse u prosjeku oko 3%
[smiley3]
Samo vi odite na kavu, ja vam želim ugodno druženje na kavi i bez drukanja nepotrebnog.
Ček malo, kad mi napišemo da očekujemo pad tržišta- mi drukamo. Kad ti i tvoj kompanjon napišete da očekujete nastavak rasta -onda vi ne drukate? Znači, vi imate pravo pisati svoje mišljenje, a mi po vama ne smijemo jer kad mi pišemo to je drukanje? Zanimljivo poimanje demokracije i foruma.
Što nećemo dočekati? Pad tržišta? Znači ti misliš da će nakon rasta našeg tržišta od jedno 25% u 2 mjeseca tržište nastaviti rasti i dalje bez obzira što indexi na skoro svim burzama padaju na sve strane? Svaka čast na hrabrosti i entuzijazmu! [smiley2]
Ne mislim da će tržište u globalu rasti, nego da će stagnirati ili pomalo padati neko vrijeme.
Baloni će se ispuhati, ali kvalitetne dionice koje nisu puno rasle u zadnje vrijeme neće imati veći pad nego će lagano početi rasti kad prođe panika. Ali što ja to tebi govorim kad ti ni nemaš kvalitetne dionice. [smiley1]
Nego, Aureus sljedbenici. Jeste li primjetili da Aureus pojačava keš poziciju?
Ček malo, kad mi napišemo da očekujemo pad tržišta- mi drukamo. Kad ti i tvoj kompanjon napišete da očekujete nastavak rasta -onda vi ne drukate? Znači, vi imate pravo pisati svoje mišljenje, a mi po vama ne smijemo jer kad mi pišemo to je drukanje? Zanimljivo poimanje demokracije i foruma.
Razlika je u tome što ti nemaš svoje mišljenje, već ti ga nameću. I ništa ja ne drukam, nisam ni spomenuo kamo će tržište danas.