Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne razumijem kako se prate, objasni

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

izgleda da nam samo ina vredi, videcemo posle isteka ponude "slobodno formiranje" kak ce zgledat

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Mirovinci brane cijene i kupuju..
Majko moja, ima da nam mirovine budu još manje. [embarass]

DNO JE DOTAKNUTO.....Motušić

Ajme majko koje iskrcavanje na ATPL.
2000 komada

Ajme majko koje ukrcavanje na ATPL. [thumbsup]
[/quote]

Atlanska se je 01,01.07. tržila ispod 1000kn.I članovi uprave su ju kupovali po toj cijeni, a otpuštali po cca2400. Za 2 godine zarada ko na INA-i. Meni je broker preporučio da ju kupim prije 2 mj. Ni sam i vidim da sam imao više sreće nego pameti.

who dares, wins

ne razumijem kako se prate, objasni

Imam i jednu i drugu već skoro god. dana i uvijek je 10 LKPC =1 INGR(+/- 2,3 %) sad poslije splitta se to ne primjećuje

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Nema nikakve poveznice ali je interesantno kako se LKPC i INGR prate:
INGR-R-A-26248kn
LKPC-R-A-2.606,00kn

[shocked] [shocked] [shocked]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ode ATPL po bidu još 1500 kom.
Nekome se žuri očito. [bye]

DNO JE DOTAKNUTO.....Motušić

Ja ima svoje ne dam ni za 2 kune!!!nja nja njanjanja njanjanja. Najrađe bi otišo kod kamatara sad i uzo milju eura i sve pokupovo…

toliko o odbijancu… [bye]

No pain no Game

Kakav odbijanac,prodaje se samo ono što ima kupca ,da nema mola gdje bi bio crobex,nemojte ni pomisliti…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

puko IGH na 8600kn
Top bid
CIJENA KOLIČINA
8.502,00 5
8.500,00 1

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Kakav odbijanac,prodaje se samo ono što ima kupca ,da nema mola gdje bi bio crobex,nemojte ni pomisliti…

ma rock and roll….lupa se ko ludi…..promet jako raste….bilo bi odlično da danas pređe 100 milja….što brže roknemo gdje trebamo to bolje…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close