Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo netko dovezo kamion dionica na atpl na 2084 [rolleyes]

No pain no Game

to je maškaranje da se nakupi po bidu i da netko moze udarit

Zaustavilo se iskrcavanje, idemo gore.

DNO JE DOTAKNUTO.....Motušić

tigrus*

a izgleda da je..ili barem ne idemo dalje u minus….pa nije zaba propala…dapače uzimaju lovu da nas glava boli…

ja sam vam rekao za usa…ali nemam ideje kako će to izgledati kod nas…ne vjerujem da će biti drastičnijih padova na crobex-u…2% i to je to

Potpisujem, izgleda mi ko da grebanje po dnu polako završava, šteta samo kaj sam skoro sve novce potrošil prošli tjedan.. Al nema veze, danas sam ocekivao dosta veci pad Crobija, pošto ništa od toga, vjerujem da se vracamo iz ponora polako…. [proud]

tigrus*

a izgleda da je..ili barem ne idemo dalje u minus….pa nije zaba propala…dapače uzimaju lovu da nas glava boli…

ja sam vam rekao za usa…ali nemam ideje kako će to izgledati kod nas…ne vjerujem da će biti drastičnijih padova na crobex-u…2% i to je to

Potpisujem, izgleda mi ko da grebanje po dnu polako završava, šteta samo kaj sam skoro sve novce potrošil prošli tjedan.. Al nema veze, danas sam ocekivao dosta veci pad Crobija, pošto ništa od toga, vjerujem da se vracamo iz ponora polako…. [proud]
[/quote]

Odbili smo se opet od 3250 bodova ko i 14.04.
Odbijanac slijedi.

tigrus*

[/quote]
Cekaj do kraja dana

ne znam baš

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

na koliko se ono dijelila 1 dionica ingre?
konzum je bio 1 za 180?
jel tako?
sjeca li se itko?

150

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

1/150

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Evo kako to izgleda pa se dogovorimo jeli ili nije? [rolleyes]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Ponovo tonemo.
Drugi zaron će biti , čini mi se jači. [thumbsup]
Margin callovi napali ko jato čvoraka.

@pobjeda i barbosa
thx!
dakle sad je ingra 150*174,99= 26248kn
sta bi plavi reko na ovo?
hmmm,hmmm…

New Report

Close