Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo moja prognoza pa kome se svidi kome ne…

Danas očekujem trigger koji će konačno označiti promjenu trenda u ‘rvata. Veliki pad na velikom prometu, te nastavak i idućih par dana, dakle scenarij kao polovicom travnja. Očekujem da će danas cijena HT-a zaroniti ispod cijene iz IPO-a, što će potaknuti velikiu rasprodaju, a koju institucionalni ulagači već duže vrijeme priželjkuju i očekuju (da ne kažem režiraju) i za koju imaju veću količinu gotovine u spremi. Također očekujem i pad cijene dionice INE, pa tko ima keša, danas ne može pogriješiti. ATPL i ostale likvidne dionice neću ni spominjati, nijh fondovi već danima prodaju pokušavajući si osigurati potrebnu likvidnost.

Dakle, očekujem purgatorij. Živjeli!

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

držte gaće ako nisu i one pod marginom jer bit će danas guravo [wink]

krasan sell off in europe [bye]

Za ovakvu reakciju Evrope postoji dvostruki razlog.Pad US$ za više 2% od petka u odnosu na EUR,kao
i neizvjesnost oko Lehmana.Ali za Evropu je nafta istovremeno pojeftinila za preko 4% od petka,te
bi pozitivan efekt trebao biti veći od gornja dva.Sada u Evropi puše mali paničari,a veliki trljaju ruke.
Daleko je 5 i po popdne.Tko zna što Ameri mogu servirati.Možda do kraja dana sve završi na nulu.
Pošto smo mi postali malo pametniji i pošto je puno paničara otpalo kod nas očekujem blaži pad
nego u Evropi i manje oscilacije.

Ljudi nesekirajte se nemojte gledat burzu ak imate slabije zivce opustite se i ukljucite kompjuter tek nakon par mjeseci da nebi napravili neku nepromisljenu glupost a dotata ajmo na pecenje [thumbsup]

http://seekingalpha.com/article/62511-50-lowest-relative-p-e-ratios-in

@ lopina

zasad ne izgleda najbolje po nalozima…

No pain no Game

@ lopina

zasad ne izgleda najbolje po nalozima…

ja vidim 300 kom IGH na kupnji…
na 8600 kn.
meni je to ok.

koja panika:
[ ATPL-R-A ]
Cijena Prodaja
1.988,00-119
1.999,00-20

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Dan za kupovinu tko ima.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

ATPL se brani opako !

DNO JE DOTAKNUTO.....Motušić

@ tigrus

Ok je, al se ne treba previse s tim zavaravat i tjesit jer je semafor neumoljiv -1,70…rasprodaja u tijeku nadajmo se da je zadnja…ili jedna od zadnjih

No pain no Game

Jedna od zadnjih po meni..vec ujutro se dao u hladnom zraku nanjusit poveci promet, pa cak i bikovski topot..mislim da je preokret blize nego mislimo, ma koliko sad ruzno izgledalo..
A kupovat ATPL po 2 soma je opca kultura [cool]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Sve je to organizirano u svijetu premala vjerojatnost je da se desi ovakav dobro ispanirani scenarij
s negativnim informacijama burza je jedan veliki legalni plackaski sistem i ak cemo se igrati moramo se igrati po njihovim pravilima.

http://seekingalpha.com/article/62511-50-lowest-relative-p-e-ratios-in

New Report

Close