Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas će biti jako gadno.
Navucite zaštitne kacige, protupožarna odijela i cipele sa duplim potplatom.
I ne zaboravite Sensodyne pastu za zube

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Gdje će biti gadno? Nešto se dogodilo s Zabom ili PBZ-om?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Trebaju banke uvesti u ponudu namjenske kredite za kupnju dionica… mislim da bi se onda situacija na trzistu dosta popravila…

Trebaju banke uvesti u ponudu namjenske kredite za kupnju dionica… mislim da bi se onda situacija na trzistu dosta popravila…

Pa da onda kad krene nizbrdo i "naše" banke odu kuda i američke. Ljudi, kupujte dionice sa viškom ostvarene vrijednosti i sve će biti OK. Na kraju krajeva dio ovolikog pada i leži na takvim kreditima koji se zovu lombardni i margin krediti, kada je vrag stigao na naplatu moralo se pod mus prodavati i hop, cijene dole.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Danas će biti jako gadno.
Navucite zaštitne kacige, protupožarna odijela i cipele sa duplim potplatom.
I ne zaboravite Sensodyne pastu za zube

Predviđam da kod nas nebude nikakvih posebnih turbulencija…… no vidjeli budemo
kaj bude vani …

Ako daju kredit za aute na 7 god. kojima za to vrijeme padne vrijednost 50% mogli bi onda davati i za dionice!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

krasan sell off in europe [bye]

No pain no Game

krasan sell off in europe [bye]

Mislim da smo mi dosta pali, i da bi mogli polako gore.
Petak je to pokazao.

DNO JE DOTAKNUTO.....Motušić

Interes banaka/stranaca/je rušenjetržišta,da bi se sve moglo kupovati što jeftinije.Prije INE će se
krcati ,što znaći da mirovinaca neće biti na kupnji,a otvoreni će i dalje biti ugroženi zbog povlačenja udjela,a to će biti dodatni pritisak na kupnju.Margini bi se mogli upaliti,kao i margini i lombardni
koji dospjevaju na naplatu.Pošto su svi izgubili u poslu sa kreditima,sada u strahu zatvaraju te kredite prodavajući dionice,što dodatno stvara pritisak na kupnju.Ja postojeće produžujem i nastojim uzeti nove.
Mislim da je u ovoj situaciji to pravilan put,iako s obzirom na situaciju za to treba imati mu…

A kada banke odluće davati takve kredite,znaći da su se nakrcali i da trebaju nekome prodavati i
kapitalizirati dobit..Bilo bi to bolje nego ovako stalno posrtanje.Ipak je bitno krenuti u kupnju prije nego postane izvjesno da na tržište dolazi novac od INE.Kada to postane jasno za većinu će biti puno skuplja kupnju.Biti će previše
zainteresiranih za kupnju ,a mala ponuda,jer većina malih je kupila dionice po barem duplo višim
cijenama od sadašnjih, pa se neće tako lako odlučivati na prodaju.

iako se očekuje snažan potres u svijetu..kod nas se polako saniraju posljedice potresa koji je
dublje nego igdje trajao od početka ove godine. Mirovinci moraju povećati udio u dionicama , što će
i Vlada dopustiti, a ostatak fondova će nabaviti cash… dio novaca od Ine će doći, dok se namire
vruća pitanja oko HZZO, inozemnih dospjelih obaveza, i ostalih tužnih zaostataka. Tako je bilo
sa Plivom, tada je 1,7 milijardi trebalo samo za podmirenje obaveza u zdravstvu, što je i plaćeno
iz prodaje Plivinog udjela..

Sada trebaju VELIKI NAĆI CASH !!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Pa da onda kad krene nizbrdo i "naše" banke odu kuda i američke. Ljudi, kupujte dionice sa viškom ostvarene vrijednosti i sve će biti OK. Na kraju krajeva dio ovolikog pada i leži na takvim kreditima koji se zovu lombardni i margin krediti, kada je vrag stigao na naplatu moralo se pod mus prodavati i hop, cijene dole.
[/quote]

ne treba za sve dionice dati namjenski kredit… dovoljno je samo za HT… ako su davali u IPO-u kada se nije znala konacna cijena zasto nebi sada… to bi smanjilo veliki dio odljeva kapitala sa trzista…

sa obzirom koliko sam novaca izgubio ,meni je još sve preskupo da bih počeo kupovati .Zato čekam dionice barem još nekih 30 % da padnu do nove godine a onda krećem u kupovinu

ovaj je najjaci….al nikad se nezna,mozda i upikne stogod [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close