Previše je papira na tržištu, a premalo kupaca i potražnje.
Dosta je dioničara zbrisalo sa marketa.
Treba još dosta pojeftiniti da se zadovolje trenutni kupci, i da svi papiri budu pokupovani.
Ovo boli one koji su u dionicama, ali je ipak istina.
[bye]
ZORAN šPRAJC se pojavio , znači da je dogustilo svima i preko grla. Želim da još više mogu
i on drugi progovoriti o problemima na tržištu kapitala i oono najbitnije:
ŠTO SADA TREBA UČINITI DA SE TRŽIŠE KAPITALA OPORAVI ?
Predsjednik Mesić je kao i uvijek prvi javno progovorio o potrebi ubacivanja određene količine
sredstava na burzu kako bi se riješio problem stanja Crobexa, i na tome mu veliko hvala…
Dok ne dogori do grla određenim osobama , tako dugo nećemo imati rješenje problema
na vidiku, a isto ,kako vidimo rješavaju gotovo sve zemlje pogođene krizom na tržištu
kapitala..
Zbog toga javno pitam ; Kada će se Sanader, naš Predsjednik Vlade i naodgovornija osoba
u Hrvatskoj za ovo pitanje- već jedanput JAVNO OGLASITI na tu temu…i kako ne shvaća
da je to GORUĆE I TRENUTNO NAJBITNIJE PITANJE naše ekonomije, nakon što se
prvi put narod masovno i sa puno vjere uključio u ovakav vid ulaganja ?
Kada će Sanader imati hrabrosti reći: DA, novac od INE – ide na burzu ili ide u MP3 ?
Ja to čekam i nadam se , da je i on – kao i predsjednici drugih Vlada, našao spasonosno
rješenje za oporavak naše burze , te da će ga USPJEŠNO PROVESTI !
Predj.MESIĆ, zakažite već jedanput taj sastanak sa odgovornim liderima na tržištu kapitala
i već jedanput POKRENITO PITANJE SANACIJE BURZE , jer ova situacija je totalno neodrživa
za našu malu ekonomiju, a ako to ne vidite, koliko je to pitanje danas dramatično svima- predajte svoje mandate i pustite druge nek vode ovu državu !
Da li ste vi svjesni kakve ste gluposti napisali?
Da imate pojma o ičemu znali bi da nije Mesić govorio o pomaganju burzi nego ruski predsjednik Medvedev, a ovo sa Mesićem je bila zahebancija.
Ali na to smo već navikli od vas da nemate pojma o čemu pričate ali da si uzimate pravo drugima dijeliti lekcije.
Opet bi ekipa birala HDZ jer oni nisu komunjare a onda bi da im komunjare dođu spasiti dupe.
E pa neće moči.
Ali kad ovakve gluposti počnu kolati forumom to je siguran znak da je nastupila faza panike nakon koje slijedi kapitulacija.
[/quote]
[bye] [thumbsup] [bye] [thumbsup] [lol]
ZORAN šPRAJC se pojavio , znači da je dogustilo svima i preko grla. Želim da još više mogu
i on drugi progovoriti o problemima na tržištu kapitala i oono najbitnije:
ŠTO SADA TREBA UČINITI DA SE TRŽIŠE KAPITALA OPORAVI ?
Predsjednik Mesić je kao i uvijek prvi javno progovorio o potrebi ubacivanja određene količine
sredstava na burzu kako bi se riješio problem stanja Crobexa, i na tome mu veliko hvala…
Dok ne dogori do grla određenim osobama , tako dugo nećemo imati rješenje problema
na vidiku, a isto ,kako vidimo rješavaju gotovo sve zemlje pogođene krizom na tržištu
kapitala..
Zbog toga javno pitam ; Kada će se Sanader, naš Predsjednik Vlade i naodgovornija osoba
u Hrvatskoj za ovo pitanje- već jedanput JAVNO OGLASITI na tu temu…i kako ne shvaća
da je to GORUĆE I TRENUTNO NAJBITNIJE PITANJE naše ekonomije, nakon što se
prvi put narod masovno i sa puno vjere uključio u ovakav vid ulaganja ?
Kada će Sanader imati hrabrosti reći: DA, novac od INE – ide na burzu ili ide u MP3 ?
Ja to čekam i nadam se , da je i on – kao i predsjednici drugih Vlada, našao spasonosno
rješenje za oporavak naše burze , te da će ga USPJEŠNO PROVESTI !
Predj.MESIĆ, zakažite već jedanput taj sastanak sa odgovornim liderima na tržištu kapitala
i već jedanput POKRENITO PITANJE SANACIJE BURZE , jer ova situacija je totalno neodrživa
za našu malu ekonomiju, a ako to ne vidite, koliko je to pitanje danas dramatično svima- predajte svoje mandate i pustite druge nek vode ovu državu !
dobro, a gdje si ti bio kad je Mesić odreda gotovo svaki dan pljuvao po burzi i sustavno pomagao da dođe do ovoga stanja u kojemu je sada?
Ententinis , Mamus…recite kolege, šta Vam nije jasno, da Vam pojasnim malo rječitije…možda sam
nešto izostavila.. pričekajmo sutra rezultate burze, ako Vam još bude šta nejasno..javit ću Vam se
osobno. Nakon toga , kad čujete prve javne objavljene mjere za ublažavanje stanja na burzi, možemo
se ponovno svi kreveljiti i od srca jedni drugima smijati…
sa obzirom koliko sam novaca izgubio ,meni je još sve preskupo da bih počeo kupovati .Zato čekam dionice barem još nekih 30 % da padnu do nove godine a onda krećem u kupovinu
sa obzirom koliko sam novaca izgubio ,meni je još sve preskupo da bih počeo kupovati .Zato čekam dionice barem još nekih 30 % da padnu do nove godine a onda krećem u kupovinu
SJAJNO !!!
Taman ces tada iskrcat ove koji su te ošišali..
Za tebe nije ni oročena štednja, ti bi putem do banke negdje posijao novac [undecid]
Gledam grafove po povijesti cijena nekih dobrih dionica i neznam što bih prije ovih dana kupio.
Pa ciklus je, i to silazni [lol]. Rasipaju ih po niskim cijenama kao i mi svoje glasove na izborima [bye]
Ne mogu ne komentirati da je većina cijena dionica otišla dubooko u povijest, čini se, tamo u vrijeme vladavine SDP-a [cool]
Svi ciklusi imaju svoje sigurne padove [bye]
Čestitke za najjadniji komentar koji sam ikad pročitao na forumu
[bye]
Čestitke za najjadniji komentar koji sam ikad pročitao na forumu
[bye]
[/quote]
jadan komentar,isto koliko i burza,kao i nasa realnost.jadno ali istinito [cry]
kakva vrhunska budalaština
da dionice padnu još 30% hrvatsko tržište kapitala nepovratno bi se urušilo, a to što bi ti po tim cijenama kupio ne bi mogao prodati s plusom narednih 10 godina.
a na čemu temeljiš te svoje "prognoze"? popušio si lovu pa ti sad treba pad od još -30% da to nadoknadiš? koma si od ulagača! ostavi se ti burze sinko…
futuresi oštro pali u Europi:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8a6b1644-d9b5-44f8-a102-a3287b9ae756&ref=lastadd