Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hmm.. vidim da su pojedinci copy pastali pola novina u ovu temu :)))

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Ja mislim da bi bilo pametnije postavljati linkove na odredjene web stranice, nego kopirati preduge tekstove.[smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

na istoku je krenulo strasno lose… nadam se da nas ne ceka njihova sudbina…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Jesi li siguran da nisi greškom napisao ovo boldano? [smiley1]

Ma pusti ga Ivane, tip nakon višemjesečnog navlačenja po forumu, sada druka za dolje, a najmanje mu je bilo jasno tko kupuje INU na 2.500 kuna, i sam se čudio, kao što se čudi kako sada i dalje rastu neke naše dionice. Moš si misliti, kuži on, samo bi sad novi krug, eto zato propagira na sve strane.

Na istoku “strašno loše”, loše je bilo prošli tjedan i na zapadu, vjerojatno nastavak slijedi ovaj tjedan. Kod nas je bilo nešto bolje nego vani, a ovaj tjedan…Hm, ne izgleda mi baš optimistično. Osjeća se crveno u zraku. [smiley10]

Ignore: KressoM, delux

Na istoku “strašno loše”, loše je bilo prošli tjedan i na zapadu, vjerojatno nastavak slijedi ovaj tjedan. Kod nas je bilo nešto bolje nego vani, a ovaj tjedan…Hm, ne izgleda mi baš optimistično. Osjeća se crveno u zraku. [smiley10]

Osjeća se samo prisutnost veritasa i navlakuša na ovom forumu i ništa drugo.

Ma pusti ga Ivane, tip nakon višemjesečnog navlačenja po forumu, sada druka za dolje, a najmanje mu je bilo jasno tko kupuje INU na 2.500 kuna, i sam se čudio, kao što se čudi kako sada i dalje rastu neke naše dionice. Moš si misliti, kuži on, samo bi sad novi krug, eto zato propagira na sve strane.

nista je ne drukam, nego samo prenosim ono kaj se događa.

opet ides u rasprave bez argumenata. po tome si poznat…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

nista je ne drukam, nego samo prenosim ono kaj se događa. opet ides u rasprave bez argumenata. po tome si poznat…

Ne, jok, ja drukam po forumu čas korekcija, čas najpodcijenjenije dionice u potpisu. Po onome koliko pratim ti si davno trebao biti bogat čovjek, ako je istina ono što si pisao. Ali tvoji postovi bude mi sumnju u to, radiš li za nekoga?

sasko:

Evo stiglo je i pojačanje.
Da nisi ti onaj što mu je svaka kriza prikrivena prilika? [smiley1]

To su ti Ivane drukeri ili još bolje oni kaj rade za druge u posredovanju, zato i takvi postovi na forumu.

avax10: ” sasko: ” na istoku je krenulo strasno lose… nadam se da nas ne ceka njihova sudbina… ” Na istoku “strašno loše”, loše je bilo prošli tjedan i na zapadu, vjerojatno nastavak slijedi ovaj tjedan. Kod nas je bilo nešto bolje nego vani, a ovaj tjedan…Hm, ne izgleda mi baš optimistično. Osjeća se crveno u zraku. [smiley10] ” Evo stiglo je i pojačanje. Da nisi ti onaj što mu je svaka kriza prikrivena prilika? [smiley1]

Frka ha? Nisam ti ja kriv što si 100% u dionicama [smiley1]

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close