stari, di si?
debeljko, come out to playyeyey…
jesi trzio kaj?
Većina svjetskih burzi je nelikvidna iz razloga što se sav kapital slijeva u računovodstveno insolventne financijske institucije. One da bi namakle kapital gutaju ogromne količine keša.
Istovremeno vrlo jeftino rasprodaju svoju imovinu. Sada su obveznice u modi u USA. Tko ne bi kupio dolar za 60 centi??? Kada se s scene uklone gutači love ogromne količine keša će završiti na burzama. A taj trenutak je vrlo blizu. Možda je i počelo.
[/quote]
to govoriš temeljem svojih pretpostavki ili imaš dokaz za takve tvrdnje??
[/quote]
Kakvo je to pitanje? Pa svakodnevno pratim što se događa na američkom međubankarskom tržištu.
Nakon što su eliminirali GSE pala kamata i povećala se potražnja za hipotekarnim kreditima.
Mislim da ti je to dovoljan dokaz.
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=
europe
Kako li će naši odgovorit na ovo
Ajde da i mi idemo tamo gdje i svijet.
10 milja prometa i 1% plusa….hehehe nije loše
Ajmo sada malo gore za promjenu
NEMA SE PARA [proud]
KAKO SE SKIDA SA PRODAJE [tongue]
Ma ima love koliko hoćeš. Svi oni kaj su se isprodavali na višim cijenama tu istu lovu moraju ponovo upucati. Nemre se samo tako prestati biti investitor. A danas se sa tom lovom može puno više kupiti nego prije, problem je u ljudskoj pohlepi koja uvijek hoće kupiti na dnu dna i prodati na vrhu vrhova.
koliko je to "malo"?
On je kupio ne brini.
Kad budete ovo čitali već ćemo dobro past od najveće vrijednosti crobexa, danas smo u minusu 0,5-1% na kraju dana, nažalost
Većina svjetskih burzi je nelikvidna iz razloga što se sav kapital slijeva u računovodstveno insolventne financijske institucije. One da bi namakle kapital gutaju ogromne količine keša.
Istovremeno vrlo jeftino rasprodaju svoju imovinu. Sada su obveznice u modi u USA. Tko ne bi kupio dolar za 60 centi??? Kada se s scene uklone gutači love ogromne količine keša će završiti na burzama. A taj trenutak je vrlo blizu. Možda je i počelo.
[/quote]
to govoriš temeljem svojih pretpostavki ili imaš dokaz za takve tvrdnje??
[/quote]
Kakvo je to pitanje? Pa svakodnevno pratim što se događa na američkom međubankarskom tržištu.
Nakon što su eliminirali GSE pala kamata i povećala se potražnja za hipotekarnim kreditima.
Mislim da ti je to dovoljan dokaz.
[/quote]
što ti to vrijedi kad u EU nije takva situacija