Je malo sutra, tek toliko da poprave grobex (čisto friziranje pa zar ne vidiš).
Mislim da ovdje nitko ne kontrolira ništa, tresu se gaće svima [bye]
[/quote]
postoje neka pravila.
zasto ne bi vrijedila i za nas.
sumljam da se nekom stvarno tresu gace.
jel se tebi tresu?
meni ne.
Ni meni 60% sam u cashu. Ovog proljeća sam glumio dugoročnog investitora i nisam htio prodavati pa ispao budala. Hvala više ne.
Ne drukam ništa, vidiš i sam da pišem jednom u 2 mjeseca ali ovo je raspad sistema. Ostaju mirovinski fondovi, nešto para će ostati u OIF i par navučenih individualaca i to onih koji su se dobro oparili u proteklih 3-4 godine.
Bez svježeg kapitala nema rasta a prošle 2-3 godine (kad su štednje razoročavale i ubacivale u fondove) se neće dugo ponoviti. Ja ti baš ne vjerujem da će velik dio Ininih novaca završiti u drugim dionicama.
Drugim riječima oporavak će biti jako dug.
NO moram reći da mi sve to miriše na jedan dobro odigran scenarij od strane iskusnih lisaca
Danas će mnogima suziti u očima, a vrijednost bježati.
SAVJET: aktivacija što više nickova po mogućnosti na svim hrvatskim forumima, možda upali, svejedno ja vam držim palčeve [thumbsup]
Ko tebi daje stotke za tvoje komentare… BSN [pray]
Iz razloga što vam se očito ne sviđaju moje CROBEX ilustracije koje simboliziraju pad, prilažem jednu koja je sigurna budučnost (samo ne mogu garantirati kada)…
Vidi pa misko je ljubomoran, njega nitko ne nagrađuje. Pa dečec dragi, pa tvoje priče čak ni djeca ne puše, baš pitah djecu u kvartu baš začudo jučer: što striček miško piše, kako vam se čini, a djeca u isti glas kažu: Zvuči jako dosadno kao i naši učitelji u II razredu Osnovne škole: RADE KONČAR. [thumbsup]
Lehmann Bruders se riješavaju ovaj vikend-nakon svih vatrogasnih mjera koje je poduzeo FED vrlo izglednim se čini da će i ovaj put krenut u spašavanje , a šuška se da je zainteresirana BOFA za preuzimanje, tako da mislim da će DOW danas bar 1,5-2% UP,ključno bi bilo do točke otpora 11728 što bi značilo da je crvenilo iza nas, no isto tako ako se u nacrnjem scenariju spusti ispod 10750 slijedeći target je 8850 ili nešto tako
A što se Evrope tiče Ackermann, predsjednik Deutsche Banke je rekao da se vidi stabilizacija po svemu učinjenom do sad i da je ovo dno, no s druge strane Trichet(ajmo reći prvi čovjek evropskih banaka) kaže da smo još daleko od oporavka(dno nije spominjao).
I što se tiče prognoza sa foruma kako je danas pad pa odbijanac, lagano sumnjam u to
Napisao sam pod prošlih nickom (xmenergy )da bi ja na mjestu ovih imperijalista koji će nas unazadit(i već jesu)izroko crobex do 2000 tako da se uništi investiranje u Hrvata i usput ko zna koliko obitelji(ko im je kriv za pohlepu)i sve ide u tom smmjeru a ja pun dionica
Kako sam sumnjao da će crobi na 3200 što su svi pričali tako i sumnjam da ćemo se danas oporavit
Slazem se sa Thompsonom. Znate li koja dionica jos nije pala i samo se ceka trigger prema dole?
Dalekovod. Danas kad krene prema dole…
[bye]
Apsolutno, u cijelosti se slažem sa kolegama Thompsonom i Sakaiem, toliko su realno opisali trenutno stanje i pogodili u srž da se jednostavno nije ni moglo bolje. Dalekovod stoji kao ukopan, ali kada se probije ( već je jučer ) otpor na 800,00 onda, …
Imamo mi padati još cijeli idući tjedan da bi se moglo početi pričati o nekom preobratu trenda, što prije, tim bolje!
Mislim da vam neće pomoći ovo drukanje i da ćemo danas završiti u zelenom pa tako i DLKV. [thumbsup]
Vidi pa misko je ljubomoran, njega nitko ne nagrađuje. Pa dečec dragi, pa tvoje priče čak ni djeca ne puše, baš pitah djecu u kvartu baš začudo jučer: što striček miško piše, kako vam se čini, a djeca u isti glas kažu: Zvuči jako dosadno kao i naši učitelji u II razredu Osnovne škole: RADE KONČAR. [thumbsup]
[/quote]
Hvala na komplimentima!
Htio sam reći da si postao kao Von Braun, a to ti je isto kao i Baron i Ententinis, samo u drugu krajnost!
Danas će mnogima suziti u očima, a vrijednost bježati.
SAVJET: aktivacija što više nickova po mogućnosti na svim hrvatskim forumima, možda upali, svejedno ja vam držim palčeve [thumbsup]
[/quote]
evo, ja dam 100.
ima dobre ulete, a i postovi su duhoviti.
puno bolji od papiginih (baron) koji su dosadni za poludit,
ili ententinisovih koji je upilio sve zive, (covjece, pa to se nemre citat!…)…
[lol]
Naše je tržište nelikvidno, mogu misliti kako to u Makedoniji izgleda.
Većina svjetskih burzi je nelikvidna iz razloga što se sav kapital slijeva u računovodstveno insolventne financijske institucije. One da bi namakle kapital gutaju ogromne količine keša.
Istovremeno vrlo jeftino rasprodaju svoju imovinu. Sada su obveznice u modi u USA. Tko ne bi kupio dolar za 60 centi??? Kada se s scene uklone gutači love ogromne količine keša će završiti na burzama. A taj trenutak je vrlo blizu. Možda je i počelo.
Većina svjetskih burzi je nelikvidna iz razloga što se sav kapital slijeva u računovodstveno insolventne financijske institucije. One da bi namakle kapital gutaju ogromne količine keša.
Istovremeno vrlo jeftino rasprodaju svoju imovinu. Sada su obveznice u modi u USA. Tko ne bi kupio dolar za 60 centi??? Kada se s scene uklone gutači love ogromne količine keša će završiti na burzama. A taj trenutak je vrlo blizu. Možda je i počelo.
[/quote]
to govoriš temeljem svojih pretpostavki ili imaš dokaz za takve tvrdnje??
Kako su zašutili kataklizmičari, vjerojatno kupuju žestoko, a rekli su da je danas crni petak, tek očekujte ono što treba da se desi pozitivno, naravno.
evo lupaju po asku po ATPL, bravo za mamusa[thumbsup]
ententinis [bye]
Što si kupio?
[/quote]
Ne kupujem ništa dok cijene malo ne padnu.
[/quote]
koliko je to "malo"?
[lol]