Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao i nebrojeno mnogo puta do sada, zmrklic je u krivu

Što si kupio?

[/quote]

Ne kupujem ništa dok cijene malo ne padnu.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Nešto mi previše ljudi odjednom vjeruje u odbijanac… [undecid]

Samo ti čekaj i razmišljaj, sutra odmah na otvaranju bit će ti prilika još kupiti jeftino, nakon toga cijene dionica počet će rasti.

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

Ja vjerujem da će mi dionice koje sada kupujem donijeti 100 % dobiti u idućih 2 godine, znam da će imati dobar 3q 2008, 4q 2008, 1q 2009 ……

Ne bi znao o odbijancima ili ne odbijancima.

Pošto su Ameri dobro potegnuli na kraju, mi cemo sutra pasti samo 3%… [tongue] Kaj bi tek bilo, da su završili u crvenom, ne bi nam ginulo probijanje 3200 na Grobiju.. Dakle sutra ujutro opaliti po bidu, dok ga još i rješiti se muka, drugi tjedan ce kupnja pobjeci bar 15% niže jer nema više svjetla na kraju tunela, a za koji mjesec, dva današnje NENORMALNO visoke cijene prenapuhanih blue chipova ce biti prošlost, a do NG Grobi ce završiti ce po mojoj veoma optimistcnoj procjeni oko 2300 sa prometima od par milja kuna…. [bye] NEMA NAM SPASA! [lol]

Da ste pogledali ovaj filmić prije 2008mnogi od vas bi si spasili guzice.
Toliko poznatih stvari u ovom filmu, pravi déjà vu.
Živjeli.

http://www.youtube.com/watch?v=TQUcoSy1yMA

Nešto mi previše ljudi odjednom vjeruje u odbijanac… [undecid]

Još nisu svjesni šta se događa i zavaravaju se.
Nada umire posljednja, samo nada je u 99% kurva.

Nisam uopće ciljao na sektor,nego na crne burzovne scenarije u koje nažalost većina kod nas ni ne vjeruje.Naoružajte se strpljenjem kupujte polako i budite spremni držati pozicije godinama…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

mislim da dow ide ispod 10k i grobi ispod 3000 i naravno sve će se razvlačiti polako,puno love je izgorilo crno zvuči no to je realnost na našu veliku žalost…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

treba raditi isto kao i zadnji puta kada je bilo ovako ili možda obrnuto,tko zna zna

Da ste pogledali ovaj filmić prije 2008mnogi od vas bi si spasili guzice.
Toliko poznatih stvari u ovom filmu, pravi déjà vu.
Živjeli.

http://www.youtube.com/watch?v=TQUcoSy1yMA

filmić je pravi užas,puno ljudi a nitko ništa ne radi,to ih je i dovelo do kraha, kod nas je to nemoguće jer svi rade i žive od svoga rada,čak i bolje

Ne kupujem ništa dok cijene malo ne padnu.

Ententinis je kupio, čudno

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

mislim da dow ide ispod 10k i grobi ispod 3000 i naravno sve će se razvlačiti polako,puno love je izgorilo crno zvuči no to je realnost na našu veliku žalost…

Ti si nam to baš danas došao reći [lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close