Što si kupio?
[/quote]
Ne kupujem ništa dok cijene malo ne padnu.
Nešto mi previše ljudi odjednom vjeruje u odbijanac… [undecid]
Samo ti čekaj i razmišljaj, sutra odmah na otvaranju bit će ti prilika još kupiti jeftino, nakon toga cijene dionica počet će rasti.
Ja vjerujem da će mi dionice koje sada kupujem donijeti 100 % dobiti u idućih 2 godine, znam da će imati dobar 3q 2008, 4q 2008, 1q 2009 ……
Ne bi znao o odbijancima ili ne odbijancima.
Pošto su Ameri dobro potegnuli na kraju, mi cemo sutra pasti samo 3%… [tongue] Kaj bi tek bilo, da su završili u crvenom, ne bi nam ginulo probijanje 3200 na Grobiju.. Dakle sutra ujutro opaliti po bidu, dok ga još i rješiti se muka, drugi tjedan ce kupnja pobjeci bar 15% niže jer nema više svjetla na kraju tunela, a za koji mjesec, dva današnje NENORMALNO visoke cijene prenapuhanih blue chipova ce biti prošlost, a do NG Grobi ce završiti ce po mojoj veoma optimistcnoj procjeni oko 2300 sa prometima od par milja kuna…. [bye] NEMA NAM SPASA! [lol]
Da ste pogledali ovaj filmić prije 2008mnogi od vas bi si spasili guzice.
Toliko poznatih stvari u ovom filmu, pravi déjà vu.
Živjeli.
Nešto mi previše ljudi odjednom vjeruje u odbijanac… [undecid]
Još nisu svjesni šta se događa i zavaravaju se.
Nada umire posljednja, samo nada je u 99% kurva.
Nisam uopće ciljao na sektor,nego na crne burzovne scenarije u koje nažalost većina kod nas ni ne vjeruje.Naoružajte se strpljenjem kupujte polako i budite spremni držati pozicije godinama…
mislim da dow ide ispod 10k i grobi ispod 3000 i naravno sve će se razvlačiti polako,puno love je izgorilo crno zvuči no to je realnost na našu veliku žalost…
treba raditi isto kao i zadnji puta kada je bilo ovako ili možda obrnuto,tko zna zna
Da ste pogledali ovaj filmić prije 2008mnogi od vas bi si spasili guzice.
Toliko poznatih stvari u ovom filmu, pravi déjà vu.
Živjeli.
filmić je pravi užas,puno ljudi a nitko ništa ne radi,to ih je i dovelo do kraha, kod nas je to nemoguće jer svi rade i žive od svoga rada,čak i bolje
Ne kupujem ništa dok cijene malo ne padnu.
Ententinis je kupio, čudno
mislim da dow ide ispod 10k i grobi ispod 3000 i naravno sve će se razvlačiti polako,puno love je izgorilo crno zvuči no to je realnost na našu veliku žalost…
Ti si nam to baš danas došao reći [lol]