Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hoćeš reći, naše banke dobro posluju jer su ulagači ovce? A u Americi su banke u bankrotima zato jer ulagači nisu ovce? [lol]

Ne, hoću reći ovo…
Najveće svjetske banke prizdravile

Zdravlje najvećih svjetskih financijskih institucija bilježi poboljšanje obzirom da se očekuje da će se gubici povezani s kreditnom krizom smanjiti tijekom iduće godine, ocijenio je u četvrtak čelnik jedne međunarodne bankarske institucije.

prizdravile su zahvaljujući zna se kome…ovcama…
Isto ti je s naftom…svi nešto kao seruckaju da nikome ne odgovara skupa nafta…što je apsolutna laž…da nikome ne odgovara onda ne bi bila skupa…dakle, zasigurno nekome odgovara…
A tako i odgovara ova "financijska" kriza…po meni umjetno izazvana…samo se pitam kome…
A to da su ljudi ovce…to je nebrojno puta dokazano…kupovali su razno razne Dalekovode, plovidbe, Ingre i ostale po daleko većim cijena nego što su danas…jer su ih kupovali recimo fondovi ili jer te firme imaju perspektivu…s poslovanjem se ništa nije dogodilo…naprotiv…još su povećali prihode i dobit…i sad ti isti ulagači prodaju…sa ogromnim gubicima, jer je stovreno jedno umjetno, lažno, alarmantno ozračje…o kojem seruckaju po razno raznim novinama analitičari i fond menadžeri…koji su to sve zakuhali…i nemaju srama pa daju i preporuke šta treba kupit…
Vidiš…a to možeš vidjet i u svakodnevnom životu…do jučer su neke namirnice koštale i do 50% više…danas ih možeš kupit jeftinije…zašto?
Zašto je do jučer nafta bila recimo 130 dolara po barelu…danas može bit 103 dolara…
Činjenica je da ovo stanje na TK nekome odgovara…i tu se ne ograničavam na lokalno ili regionalno…već na globalno….
Nema smisla da nikome ne odgovara ovakvo stanje…a odgovara u pravilu najbogatijima…a znamo tko ima najveće pare…
[/quote]

Lijepo rečeno kolega. "Money rules the world" i to je to!
Jel može link za "zdravlje banaka"?
Hvala!

neznam zasto ali cini mi se da cemo ovaj put ispod 3200

Ja imam dojam da je ententinis kupovao [cool]

Čak i "vrla" analitičarka Mlinarevićka sugerira da smo na dnu.

http://www.vecernji.hr/newsroom/economics/3164206/index.do

Malo razmislite o ovome…da li će biti kod nas ovakvih scenarija…
LEHMAN BROS HLD(NYSE: LEH)
NEW Real-time: 4.42 2.83 (-39.03%) 3:59PM EThelp
Last Trade: 3.94
Trade Time: 3:44PM ET
Change: 3.31 (45.66%)
Prev Close: 7.25
Open: 4.47
Bid: N/A
Ask: N/A
1y Target Est: 29.90
Day’s Range: 3.85 – 5.30
52wk Range: 6.93 – 67.73
Volume: 404,913,604
Avg Vol (3m): 64,766,600
Market Cap: 2.74B
P/E (ttm): N/A
EPS (ttm): -1.218
Div & Yield: 0.68 (8.70%)

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Ja imam dojam da je ententinis kupovao [cool]

Kao i nebrojeno mnogo puta do sada, zmrklic je u krivu

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Malo razmislite o ovome…da li će biti kod nas ovakvih scenarija…
LEHMAN BROS HLD(NYSE: LEH)
NEW Real-time: 4.42 2.83 (-39.03%) 3:59PM EThelp
Last Trade: 3.94
Trade Time: 3:44PM ET
Change: 3.31 (45.66%)
Prev Close: 7.25
Open: 4.47
Bid: N/A
Ask: N/A
1y Target Est: 29.90
Day’s Range: 3.85 – 5.30
52wk Range: 6.93 – 67.73
Volume: 404,913,604
Avg Vol (3m): 64,766,600
Market Cap: 2.74B
P/E (ttm): N/A
EPS (ttm): -1.218
Div & Yield: 0.68 (8.70%)

naravno da neće……………naši bankari rade nikad bolje…………….deplasirana ti je usporedba "glasnogovorniče"
[bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

neznam zasto ali cini mi se da cemo ovaj put ispod 3200

Nećemo. Sutra crobex završava u plusu (s početnim otvaranjem u minusu). Vidljiva je jaka potpora na ovim razinama, a što idemo niže sve su veći prometi jer se vrši prekrcaj iz nestabilnih fondova u stabilne.

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

Govore neki, crni petak.

Pa ovako.
Nemojte vjerovati u neki odbijanac jer neće ga biti. Nema više niti love a još manje povjerenja za tako nešto.
Burza je preumorna, pad će se smiriti sam od sebe. Nastati će ravnoteža. Neće iti naglog skoka već će Grobljeks mirovati u rasponu od 2800 do 3000 idućih godinu dana najmanje. Tek pred ulazak u EU krenuti će življe trgovanje i rast. (Zatim nagli rast do 7500, a tad biježi)
Vi koji mislite sutra, prekosutra i ovih narednih dana kupovati, dobro razmislite je li vrijeme, i je li potrebno riskirati. Neće cijene gore naglo, neće biti odbijanca.
Imati ćemo priliku da se u narednih godinu dana nakrcamo dionicama po "niskim" cijenama. Skupljajte novce i kupujte. Kupujte firme koje izvoze. Grobljeks će opet biti preko 5500, što više ulaskom u EU smo sigurno na 7500.

Kao i nebrojeno mnogo puta do sada, zmrklic je u krivu

Što si kupio?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovaj se Vrana živ prepao pa brže bolje cijelu story smislio za sutra, nedaj bože da mu pobjegne. Sutra će rasti rapidno, a ti nećeš stići kupovati [lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nešto mi previše ljudi odjednom vjeruje u odbijanac… [undecid]

New Report

Close