dobro onda, kad kreće taj odbijanac danas?
U ponedjeljak možda, ili sutra ako svijet završi u zelenom, a za sada neko su u crvenom pa stoga relax and go drink bear [thumbsup]
U ponedjeljak možda, ili sutra ako svijet završi u zelenom, a za sada neko su u crvenom pa stoga relax and go drink bear [thumbsup]
ma, okrenut će to još danas…možda ne u zeleno, ali vratit će u nulu…
Sjećate li se filma "Zora očajnika"?! [lol]
E, takvi su na PBZ uspjeli pojesti nalog na bidu od 100 komada na 813… još malo pa se neće moći ni van. [shocked]
Ima toga još… Đoni je pjevao: "Ili je nemir, ili je strast, ima tog ovdje i suviše…"
Svi misle da ce se odbit od dna na 3250 ali da ne bi bilo da de ispod 3250 znam da ne mirise na dobro ali vidit cemo gdje cemo sutra
ma, okrenut će to još danas…možda ne u zeleno, ali vratit će u nulu…
[/quote]
Da bar,
ali pogledaj malo svijet oko nas, nismo mi niti tako loši kako se vama to čini
mi konstantno padamo mjesecima…a pričate o odbijancu di…do 3300 pa onda opet dole mjesecima …ne miriše ovo na dobro kao da su nas svi napustili i fondovi i strani investirori baš svi…ostali mi sitna buranija [thumbsup] iliti igrači malo jači koji gledaju fundamente i bolinger [lol]
Ameri potonuli a ljetos smo se smijali svi pa i JA onoj skotskoj banci kad je rekla —-na jesen ce biti KRAH svjetske berze pa nij vrag da ce im se to i ostvarit [angry]