32. Vjeko (web redakcija)
Nemoj zezati on je iz redakcije?
citam danas novine i vidi vraga…
pocelo se pisati o HTu….
kazu da ima malo manje od 7 milijardi kuna na racunu u CASH-R-Au….
sto ce s time npraviti?
ajmo prognozirati- kladim se da ce se o raspodjeli tog novca intenzivno poceti suskati malo prije dodjele dodatnih dionica malim dionicarima. dakle, prije 06.10.!
[thumbsup]
INGR-a u +2,5%, sa jednom dionicom. Kao ide to gore.
Koji igrači. [lol]
Kupujte dioničari, spasite fondove u prevrtanju, molim vas !
Nije stagnacija nego potop. Vracamo se na razine od prije 6 mjeseci kada smo masovno tonuli. Sad i margini pucaju! Ne izgleda dobro uopce- ATPL 2150kn, IGH 8900kn, KOEI 586,01kn.
Nije bila Ivana7. Nažalost. Bio je i janlana. Također su bili i Blueman i Conan Obri (oni su došli naknadno). Jedino nije bio Plavi. On se izvukao mada je on jedan od začetnika ideje. Ajde plavi sad ti otvori temu i organiziraj druženje. Skoro će godina dana od prvog družnja.
Trebamo se ugledati na hajdukovce, oni se druže non stop.
P/E puta P/BV ne više od deset.To je moje geslo.I strpljenja.
Evo stotka.
Jesi napravio analizu o firmama sa dobrom FA ? Tnpl,Adrs,Jdpl,Frnk, IPkk?
Kako sam i jučer rekao, i u novinama danas kažu da su otišli ili odlaze i zadnji paničari. Dobro je to! A uostalom, i od onog društva koje se skupilo u "Didinom sanu" nije puno likova ostalo; znam za neke nickove koji su odavno napustili Burzu, a tamo su se hvalili na sva zvona.
Kolo sreće se okreće! [tongue]
Koliko ja znam, većina je i dalje ovdje, evo ti popis pa vidi, a pretpostavljam da se neki kriju i pod drugim nickovima!
……..
4. Mreich
……..
.[/quote]
Siguran sam da je bio previd.
A čovjek je stvarno bio legenda.Baš mi fali malo njegovog zdravog razuma.
Kako sam i jučer rekao, i u novinama danas kažu da su otišli ili odlaze i zadnji paničari. Dobro je to! A uostalom, i od onog društva koje se skupilo u "Didinom sanu" nije puno likova ostalo; znam za neke nickove koji su odavno napustili Burzu, a tamo su se hvalili na sva zvona.
Kolo sreće se okreće! [tongue]
Koliko ja znam, većina je i dalje ovdje, evo ti popis pa vidi, a pretpostavljam da se neki kriju i pod drugim nickovima!
……..
4. Mreich
……..
.[/quote]
Siguran sam da je bio previd.
A čovjek je stvarno bio legenda.Baš mi fali malo njegovog zdravog razuma.
[/quote]
Nije previd. Bio je covjek na tom druzenju.
32. Vjeko (web redakcija)
Nemoj zezati on je iz redakcije?
je, i kaže da ne ulaže u dionice, ne vjerujem mu.
evo podataka o imovini mirovinaca… imaju jedno 1,9milijardi u depozitima i cashu…
http://www.hanfa.hr/uploads/stat/31720080911080959.xls [thumbsup]