Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ipak mislim da bi se oni neiskusniji (među njima i moja malenkost) ipak trebali zapitati zašto sve pada a kod nas raste i to jako. Nisam baš uvjeren da smo toliko jaki da nas je korekcija “posjetila” samo jedan dan.

a mozda zato sto je kod nas gospodarski rast dvostruko veci?

ali slazem se da treba vidjeti hoce li se rast na eu-burzama koji je opet krenuo (kao i jucer) danas odrzati. po svoj logici da, ali nikad se ne zna… danas ce pravo trgovanje poceti malo kasnije, kad se skuze signali

Ipak mislim da bi se oni neiskusniji (među njima i moja malenkost) ipak trebali zapitati zašto sve pada a kod nas raste i to jako. Nisam baš uvjeren da smo toliko jaki da nas je korekcija “posjetila” samo jedan dan.

a mozda zato sto je kod nas gospodarski rast dvostruko veci?

ali slazem se da treba vidjeti hoce li se rast na eu-burzama koji je opet krenuo (kao i jucer) danas odrzati. po svoj logici da, ali nikad se ne zna… danas ce pravo trgovanje poceti malo kasnije, kad se skuze signali

Već od ranog jutra Europa je sva u plusu (zeleno !!)
Azija u lagonom minusu, iako je npr Šangaj u malom plusu (+1,23%)[smiley2]

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

I kuda ćemo danas?

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

dobra je bila ova korekcija, ustvari bile su 2 korekcije. Prvi dan negativna, a drugi pozitivna.
Korekcija nemora uvijek biti s negativnim predznakom…npr. kad se vrši korekcija cijene podcijenjenih dionica na više. [smiley2]
Može i drugi tjedan ovako, nemam ništa protiv.

gorgija:ali slazem se da treba vidjeti hoce li se rast na eu-burzama koji je opet krenuo (kao i jucer) danas odrzati. po svoj logici da, ali nikad se ne zna… danas ce pravo trgovanje poceti malo kasnije, kad se skuze signali

Obzirom na veliki volumen trgovanja jučer prije zatvaranja burze, a kupljeno je sve sa prodaje , može se zaključiti da danas na tržištu ima dosta gotovine. Imam osjećaj da će danas biti burno.

NAdam se probiti prosli vrh[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Na istoku saroliko 🙂

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Na istoku saroliko 🙂 http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia

Ali nelose.
Jedino japanci za…je…
Europa je dobro krenula.
Cime se mi bavimo..
Koga briga.
Ako fondovi i ekipa odluce da idemo gore onda idemo gore.
Smijesno

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

jel to nema prodaje na arnt[smiley2]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Znam da trebam na k/p, ali kakva je kupnja

šta je ovo 10.05 i nema trgovanja, samo sitno nešto, zatišje pred oluju?

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

arnt blokada, dok je petrica potegnula na 255[smiley2]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

New Report

Close