mislim da je debeljku zagustilo…
a ja sam jednom prilikom reko daj bože da mi oporezuju kapitalnu dobit jerbo u tom slučaju neće bit kapitalnih pušinga! [lol]
Tko se još sjeća poreza na kapitalnu dobit?
Netko je na njemu bazirao svoju izbornu kampanju i smanjivanje ostalih poreza.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Kako misliš porez na kapitalnu dobit? Oporezivat ove crkavice od cijena
U ovom trenutku i da imamo porez na kapitalnu dobit,to bi nas najmanje zabrinjavalo,jer dobiti nama,a on se obračunava samo na dobit.
A što nije ovo dno kolega? [lol]
Pa bilo je prošli tjedan.
Ovo trenutno je ronjenje na dah. Da bi došli do dna trebati će ipak mješavina.
Burza 300% u tri do pet godina wow. Daj molim te ako garantiraš te prinose ja ti prepuštam sve svoje dionice lako ćemo se dogovoriti oko naknade.A možeš li i upravljati mojim mirovinskim please [pray]
upravo sam gledao prilog u emisiji "potrošački kod"—o tome koliko su mali dioničari zaštićeni od večinskih vlasnika—–
konkretno…
gospođa je imala dionice Našice cementa koje je kupila za 50 000kn….ovih dana dobila je obavijest
od SDA kako su dionice prodane tj. otkupljene za 28000 kn od večinskog vlasnika….
…i to bez njenog znanja i dopuštenja…..i to sve po zakonu
molim da mi netko objasni jel to moguče…ako je… onda tu više nema priče o dugoročnom ulaganju….barem ne kod nekih dionica…..ili se to može dogoditi svakom malom dioničaru?
Upravo sam saznao da se radi sestrični od moje zaručnice!!!
Prvi put čujem za takvo nešto. Nisam ju još nazvo da čujem iz prve ruke ali molim sve koji znaju o čemu se tu radi neka mi hitno obrazlože nešto…
Danas opet bezbroj komentara,da li je ovo dno ili neko je prije dva tijedna rekao da je tada dno,a vidi se da je pogriješio i taka prepucavanja.
Daj dragi investitori,cool!
Imam osiječaj da ovdje svi misle uhvatiti ono dna-dna i onda će početi sve rasti i onda bu to prodali za par dana i digli 10%.Ma super.
Na burza se treba gleda dugoročnooooooooooo!
Pogledajte postove na forumima,prije 2 godine,pogledajte današnje,a šta će biti ubuduće.
Burza ima svoje intervalne cikluse,dokle će padati,to niko nezna,kada će početi rasti i dokle,to niko nezna.
Burza je čudna i prevrljiva.
Cijeni su jako dobre.Treba kupiti i zaboraviti na 3-5 god. i ne želim biti ne skroman,ali slobodno može se očekivati prinos od 300%.
Možda moje prognoze izledaju u ovome trenutku smješne,ali istinite.
Dionice se kupuju kada tržište pada.
Potpisujem i dao ti stotku.
Sve je pet kolega, samo kaj se nekima tu žuri i optužuju sve i svakog za svoj minus.
[/quote]
A što ako za 5 godina cijene budu manje. Je li to nemoguće? Problem je u tome što čim nešto tvrdiš – automatski si u krivu. Kao i ja s ovom tvrdnjom.
meni je super kak se dobro drzi coca cola u ameriška berza
valjda su shvatili da bu se morala pit tekucina padala il rasla burza
čak i bolje da pada pa se više brokerima suši grlo
al mi se manje svidjaju ove banke kod njih sad vidim da je opalo to ohoho
kao korejci nekaj sad ne bi utukli koji dolar u lehman braću
eto kako se fino kaze va našeme kraju
obecanije ludomije radovanije
Mislim kako se gospodarstvo u svijetu prvo mora oporaviti jer burze ne reagiraju odmah isti dan…
Upravo obrnuto, prvo se oporavi burza, a zatim gospodarstvo. I signala ima samo ih reba protumačiti. Ugledajmo se u Lukovića…
Tržište javnih dioničkih društava
Viktor Lenac vraća se na burzu
Redovne dionice društva Brodogradilište Viktor Lenac d.d. iz Rijeke 12. rujna bit će uvrštene u Tržište javnih dioničkih društava (JDD), izviješćeno je danas sa Zagrebačke burze.