Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve u svemu, gotovo pa još jedan dan masakra… kraj se ne nazire, fondovi valjda vide da ga vala prećeraše…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Kupujte pa neće padati. Nemate casha? E to je već drugi problem.

Nema se para kolega, kupovala se ingra po 70.000, viro po 1600, a liburnija po 7000, a sada kada je sve po 12 kuna, više se nema para.

Sve u svemu, gotovo pa još jedan dan masakra… kraj se ne nazire, fondovi valjda vide da ga vala prećeraše…

A što nije ovo dno kolega? [lol]
Pa bilo je prošli tjedan.

26.08.08. | 15:54 tigrus | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 17981 | profil
korisnik od: 23.01.2008.

… a podcjenjenih dionica je stvarno na pretek tako da čovjek ne zna šta bi prije kupio.

I tako od početka godine…
iz dana u dan…
jeftino da jeftinije ne može…
samo kupujete, ne može se pogriješiti…
[/quote]

sustinsko pitanje:
jel se uopce moze pogrijesiti danas?
ja mislim da ne moze.
to je to.
dno.
nema dalje..nema nize…
oni koji ne vjeruju evo malo potkrijepe:
pogledajte prinose fondova u ovoj godini, pa nisu ludi da si jos dodatno smanjuju prinose,
tj povecavaju minuse…
sad pogledajte male: 95% ekipe u minusu…
a sad pogledajte mirovince: jesu li uspjeli zaraditi za inflaciju?

volio bi znati gdje se krije ta sila koja ce dodatno srusti trziste…
Vrana, bi li ti bio ljubazan i objasnio malo svoj stav?
[/quote]

Meni je jedan kolega još prije dva tjedna rekao da je dno! [thumbsup]

Uf,kako su mi lijepi ovi dani kad pogledam na burzu a ja se davno riješio skoro svih dionica…

OIF vide jedino da nemaju odakle nabaviti dovoljno keša za isplatu udjelničara, to je sve što oni gledaju u zadnje vrijeme.

OMF nude otkup određenih dionica po određenim cijenama, kada ovi prvi budu krenuli pristajati na ponude koje im se lijepo nude, svi će biti sretni, oni dobiti svoj keš, ovi svoje dionice… i onda se može očekivati i oporavak tržišta; barem što se tiče određenih dionica na čijoj su strani njihovi fundamenti.

26.08.08. | 15:54 tigrus | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 17981 | profil
korisnik od: 23.01.2008.

… a podcjenjenih dionica je stvarno na pretek tako da čovjek ne zna šta bi prije kupio.

I tako od početka godine…
iz dana u dan…
jeftino da jeftinije ne može…
samo kupujete, ne može se pogriješiti…
[/quote]

sustinsko pitanje:
jel se uopce moze pogrijesiti danas?
ja mislim da ne moze.
to je to.
dno.
nema dalje..nema nize…
oni koji ne vjeruju evo malo potkrijepe:
pogledajte prinose fondova u ovoj godini, pa nisu ludi da si jos dodatno smanjuju prinose,
tj povecavaju minuse…
sad pogledajte male: 95% ekipe u minusu…
a sad pogledajte mirovince: jesu li uspjeli zaraditi za inflaciju?

volio bi znati gdje se krije ta sila koja ce dodatno srusti trziste…
Vrana, bi li ti bio ljubazan i objasnio malo svoj stav?
[/quote]

Meni je jedan kolega još prije dva tjedna rekao da je dno! [thumbsup]
[/quote]

bit ce tebi dno…
evo ti nafta na 101 dolar po barelu…
bas me zanima kaj ces i koga onda citirati….
[lol]
al drago mi je da izvlacis moje postove iz arhive, barem se nece zaboraviti tko je dobro predvidio!
thx man!
[thumbsup]

Ja sam ti rekao već, citirat ću te za mjesec dana. Ovo je tek poluvrijeme imaš još 18 dana do procvata ZSE-a. [kiss]

Kupujte pa neće padati. Nemate casha? E to je već drugi problem.

Nema se para kolega, kupovala se ingra po 70.000, viro po 1600, a liburnija po 7000, a sada kada je sve po 12 kuna, više se nema para.

Gledam malo na hrportfolio "učinke" raznih fondova tj. prinose u 2008. pa se ne mogu oteti dojmu da sam u puno manjem minusu od početka godine nego većina tih fondova. A tamo kao rade stručnjaci, jel? Ako su oni strčnjaci ja sam Nostradamus!

Čini mi se da jedno rade s tuđim novcima, a nešto sasvim drugo sa svojim.

[/quote]

Naše uzbuđenje će početi uskoro i to bez obzira gdje će biti nafta i dj.
Vjerujem da će dj jako jako pasti u kratkom vremenu i to ispod 10k, ali mi imamo prvo todu koji vam sprema dva iznaneđenja a sa druge strane je INA koja drži crobex na staklenim nogama.

Biti će veselja, samo pričekajte još par dana.
Uskoro će biti objava.
A onda će valentine i ostali lupati po asku po knzm, ledo, blje, adris i sl. kao ludi [rolleyes] [rolleyes] [proud] [proud] [proud]

to da će dj toliko pasti ti ne drži vodu.
a ovo za todu bi moglo biti ok , kakva je situacija sa rusima ?
[/quote]

kakva je situacija?
Za amere ne moram reći. Ameri i rusi kao pas i mačka, a ruska mafija plovi po jandranskom moru i cuga sa todom, pa procjenite sami.

*tigrus—-dobro si rekao -ujak

p.s. treba samo kupovati slijedeće dionice: knzm, adris, blje i ledo, tisk i ht i do kraja godine ćete se veseliti

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Danas opet bezbroj komentara,da li je ovo dno ili neko je prije dva tijedna rekao da je tada dno,a vidi se da je pogriješio i taka prepucavanja.
Daj dragi investitori,cool!
Imam osiječaj da ovdje svi misle uhvatiti ono dna-dna i onda će početi sve rasti i onda bu to prodali za par dana i digli 10%.Ma super.
Na burza se treba gleda dugoročnooooooooooo!
Pogledajte postove na forumima,prije 2 godine,pogledajte današnje,a šta će biti ubuduće.
Burza ima svoje intervalne cikluse,dokle će padati,to niko nezna,kada će početi rasti i dokle,to niko nezna.
Burza je čudna i prevrljiva.
Cijeni su jako dobre.Treba kupiti i zaboraviti na 3-5 god. i ne želim biti ne skroman,ali slobodno može se očekivati prinos od 300%.
Možda moje prognoze izledaju u ovome trenutku smješne,ali istinite.
Dionice se kupuju kada tržište pada.

Danas opet bezbroj komentara,da li je ovo dno ili neko je prije dva tijedna rekao da je tada dno,a vidi se da je pogriješio i taka prepucavanja.
Daj dragi investitori,cool!
Imam osiječaj da ovdje svi misle uhvatiti ono dna-dna i onda će početi sve rasti i onda bu to prodali za par dana i digli 10%.Ma super.
Na burza se treba gleda dugoročnooooooooooo!
Pogledajte postove na forumima,prije 2 godine,pogledajte današnje,a šta će biti ubuduće.
Burza ima svoje intervalne cikluse,dokle će padati,to niko nezna,kada će početi rasti i dokle,to niko nezna.
Burza je čudna i prevrljiva.
Cijeni su jako dobre.Treba kupiti i zaboraviti na 3-5 god. i ne želim biti ne skroman,ali slobodno može se očekivati prinos od 300%.
Možda moje prognoze izledaju u ovome trenutku smješne,ali istinite.
Dionice se kupuju kada tržište pada.

Potpisujem i dao ti stotku.
Sve je pet kolega, samo kaj se nekima tu žuri i optužuju sve i svakog za svoj minus.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close