Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Necemo niti sa zakasnjenjem od jednog dana (kao vise puta) pratiti Europu i svijet sa malo jacom pozitivom. Stvarno previse toga trenutacno ovisi o INI i zavrsnoj situaciji iste. Nista, cekat nam jedino preostaje i nadat se boljem scenariju.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=164b9e4c-37c2-4dee-8509-10b315fd72ef&readcomment=1#comment

Zamisli gdje bi tek onda bio crobex.
A joj kaj nas još čeka!
[pray] [pray] [pray]

vceću glupost nisam odavno pročitao pa sam bio slobodan to i proslijediti cijenjenom novinarčiću
[/quote]

Istina da se oko INE puno toga događa, ali jedna varijnta je da je INA već odradila rast, jer se znalo za preuzimanje još prije par mjeseci.

Naravno da mali dioničari koji vjeruju da će gore, kupuju od fondova dionice i na taj način ih spašavaju od propasti. Kome će prodati ti mali dioničari, Bog zna. [bye]

[/quote]

pa molu ce prodati…
sigurno dobivaju 2800.

Pošto znam da su na PD u zadnje vrijeme stalno problemi sa serverom preporučujem Vam da se prebacite na Google Chroma jer je puno brži. Opet se javlja ta greška ali je puno bolje.

who dares, wins

pa ovdje svi postai paranoični, nego kolko bi ina bila da nema preuzimanja, 3200?
kakav stručnjak treba bit pogledajte di su ostale dionice, ht i atpl.
ak i navlači navuko (fulo) je za 100kn, a vi ga razapeli ko da je prodo dalmaciju za dukate. [shocked]

Mali dioničari prodaju Inu k’o ludi… NOT! [lol]

http://www.sda.hr/portal/f?p=100:33:1247051531507902

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

pa ovdje svi postai paranoični, nego kolko bi ina bila da nema preuzimanja, 3200?
kakav stručnjak treba bit pogledajte di su ostale dionice, ht i atpl.
ak i navlači navuko (fulo) je za 100kn, a vi ga razapeli ko da je prodo dalmaciju za dukate. [shocked]

predstava oko ine jos nije zavrsena.
velika lova jeu igri i tu se nista slucajno ne dogadja…
zato se ljutimo na banicaka…
ovakvi clanci su obicno naruceni clanci.

Crobex -0,33%

O Europo mila i zelena, nemaš ti za nas vremena.

Naše uzbuđenje će početi uskoro i to bez obzira gdje će biti nafta i dj.
Vjerujem da će dj jako jako pasti u kratkom vremenu i to ispod 10k, ali mi imamo prvo todu koji vam sprema dva iznaneđenja a sa druge strane je INA koja drži crobex na staklenim nogama.

Biti će veselja, samo pričekajte još par dana.
Uskoro će biti objava.
A onda će valentine i ostali lupati po asku po knzm, ledo, blje, adris i sl. kao ludi [rolleyes] [rolleyes] [proud] [proud] [proud]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Domaće tržište nema snage reagirati na globalna kretanja

Većina analitičara očekuje danas nastavak stagnacije Crobexa na Zagrebačkoj burzi, jer zbog kronično niske likvidnosti tržište nema snage reagirati na pozitivna zbivanja na globalnim burzama.
Vaš link

Mali dioničari prodaju Inu k’o ludi… NOT! [lol]

http://www.sda.hr/portal/f?p=100:33:1247051531507902

Baš sam im poslao link na investorrelations@mol.hu ! [lol]

Baš me zanima što će reći.

Naše uzbuđenje će početi uskoro i to bez obzira gdje će biti nafta i dj.
Vjerujem da će dj jako jako pasti u kratkom vremenu i to ispod 10k, ali mi imamo prvo todu koji vam sprema dva iznaneđenja a sa druge strane je INA koja drži crobex na staklenim nogama.

Biti će veselja, samo pričekajte još par dana.
Uskoro će biti objava.
A onda će valentine i ostali lupati po asku po knzm, ledo, blje, adris i sl. kao ludi [rolleyes] [rolleyes] [proud] [proud] [proud]

stari, ovo nema smsila…
dow ispod 10?
svasta.
sad kad su sredili hipoteke, naftu, dolar…
sad ti tvrdis da slijedi armagedon…
ajd da si to pisao prije 3 mjeseca, ok…
tada se jos nisu neke stvari znale.. ali danas u ovim okolnostima to tvrditi je u najmanju ruku cudno…

ajde ivane dosadan si i bogu i narodu s tim konzumom, tko te tjero unutra. Da ti drukanje imalo pomaže višemjesečno i navlakuše ovakve ne bi sada bila ti dionica gdje jest.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close