Jedan od najjačih dana na burzi. Hvatanje posljednjeg vlaka.
INA, Petrokemija, Varteks, danas vidjeli opet nebo, što sam napisao jučer ili danas ujutro, usudio bi se na ovim razinama kupovati INU, PTKM i VART. [smiley2]
Živjeli optimisti, živjelo tržište kapitala u Hrvatskoj!
Dobar last minute shopping! Milioni kuna u PTKM, INU i ADRS u zadnjim sekundama. Što li nas sutra čeka???
Također KOEI, PBZ, ATPL, TNPL, itd. u sve likvidnije dionice se lupalo milijune, koordnirani blitzkrieg fondova.
Samo u INU ode 30-ak milijuna danas.
INA, Petrokemija, Varteks, danas vidjeli opet nebo, što sam napisao jučer ili danas ujutro, usudio bi se na ovim razinama kupovati INU, PTKM i VART. [smiley2] Živjeli optimisti, živjelo tržište kapitala u Hrvatskoj!
Hear, hear! [smiley2]
Jadni oni koji su jucer u napadaju panike prodavali umjesto kupovali…
Jadni oni koji su jucer u napadaju panike prodavali umjesto kupovali…
Ma nije nitko jadan, ipak je bio kraj neočekivan, zar ne? Mnoge je iznenadio!
….. uf, uf, … upravo sam se vratio jer sam išo po djecu u vrtić……. palim komp…… trlajm oči nemilice ina na 3000, gasim mostich jer ne vjerujem, gledam forum, vidim petrokemiju….. palim ponovno mostich…….. i sve je tako dobro……… jupiiiiiiiiiii… [smiley2]
Zar to nije divno?
AKo ništa drugo barem veseli,
to je mlijeko!!!
Nitko ne komentira ADPL
ADPL-R-A 15:59:32 1 221,00 221,00
ADPL-R-A 15:30:27 8 221,00 1.768,00
Proslo cijelih 9 (devet) komada u dvije transakcije.
jučer prodavali a danas neka gledaju i grizu se. . a ima među njima puno “istaknutih” forumaša koji prosipaju svu pamet svijeta na forumu a kod prve korekcije sve su prodali.
Ma nije nitko jadan, ipak je bio kraj neočekivan, zar ne? Mnoge je iznenadio!
Mene definitivno ugodno iznenadio skok Varteksa na 185 i Petrokemije na 250.
No, da sam jucer u panicnom napadaju prodavao Varteks za 165, ovo mi bas ne bi bilo lijepo vidjeti…
Nitko ne komentira ADPL ADPL-R-A 15:59:32 1 221,00 221,00 ADPL-R-A 15:30:27 8 221,00 1.768,00 Proslo cijelih 9 (devet) komada u dvije transakcije.
upravo sam to i htio….. sutra bi on mogo biti na redu….. kupnja je vrlo jaka… a to što nitko nije želio proadti ispod 220 samo dokazuje ogromni potencijal ove dionice…
[smiley1]
Kod nas na burzi svaki dan sve zanimljivije i zanimljvije, u dvije minute ogromni promet. Da mi je znat točno čiji.
Čestitke svima xD i nemojte pohrlit sutra svi izlaziti
jučer prodavali a danas neka gledaju i grizu se. . a ima među njima puno “istaknutih” forumaša koji prosipaju svu pamet svijeta na forumu a kod prve korekcije sve su prodali.
Ti si prvi rekao da će INA na 2.500 i to baš danas. Kako to da nije?
kolega ……. u mraku su velike oči……